Home is where your heart is

lifestyle, sisustus
35 kommenttia

idkuva home is here

My heart is here. 

Hitsi miten huojentunut olo, saatiin viikonloppuna muutettua ja siivottua entinen kämppä tyhjäksi, se on avaintenluovutusta vaille valmis. Uudessa kodissa tavarat eivät ole vielä täysin löytäneet paikoilleen, täältä puuttuu mm. sohva ja nätti kenkäteline eteiseen. Sekamelska alkaa kuitenkin pikkuhiljaa helpottaa, saatiin eilen roudattua varastoon turhimmat romppeet ja varasin viime viikolla kirppispöydänkin. Bonus Kirppikseltä löytyy 4.11. alkaen tyttöjen ja poikien hyväkuntoisia vaatteita, kenkiä, asusteita ja astioita pöydästä numero 71! Voisin muistutella teitä sitten lähempänä uudelleen.  Koska mun on kamala nälkä ja kamala tarve höpötellä teille jotain kuulumisia, lopetan lyhkäiseen listaan.

Asioita, joista tykkään nyt tosi tosi kovasti: 

– Tummapaahtoinen Löfbergs Lila -kahvi maidolla
– Lana del Reyn Ride ja Major Lazerin & Amber Coffmanin Get Free (kiitos Lindu vinkistä vaan)
– Astianpesukone!!!
– Ahon kuningatarjogurtti
– Elokuvien katsominen lattialla tyynylinnoituksessa maaten
– Valkoiset ja kirkkaat jouluvalot sisäkäytössä
– Chilillä maustettu sosekeitto raejuustolla ja rucolalla höystettynä, menenkin tästä kokkailemaan, pus!! ♡

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. voi vitsi teidän uusi koti näyttää aivan ihanalta!! tuli heti ikeahinku ku näin instagrammis sen sun kynttiläkuvan ;) määki haluun!!! perkele ku ei oo noita söpöjä leveitä ikkunalautoja vaan, maybe someday…

  1. voi kiitos ihana!!! ja jooo hitsi noi kynttilänjalat on upeita, odotin noiden saapumista niin paljon!:-D perkele, KYLLÄ joku päivä!!!

 2. Onnea uuteen kotiin, ihan tosi sulosen näköistä :–) sitä mä vaan mietin et miten jos on tollaiset valot, niin saa verhot sitte kiinni?? Haluisin samanlaiset mut käytännöllisyys epäilyttää!

  1. Suuurkiitos!!:’-) hehee mietittiin tänään just että laitetaankohan me verhot vai ei, ei ehkä ainakaan heti kun nuo valot ja kaikki näyttää niin kauniilta. Kaipa verhojen kanssa nuo valot pitäis jotenkin kiinnittää verhoihin…..? En oikein tiedä… Ei me aateltu asiaa, laitettiin vaan:-D

 3. Huhuuh, aivan ihanan näköinen asunto ikkunalautoineen ja lattioineen ja vieläpä tiskikone, hurjaa. Ja samalla vähän kurjaa, koska täälläkin on kivan kaksion etsiminen Tampereen keskustan tuntumasta käynnissä, eikä mitään kivoja meinaa löytyä. Nyt vinkkejä kehiin, mistä tuollasen asunnon löytää;D Tyhmät Tampereen ylihinnoitellut ja muovimattoiset vuokra-asunnot:(

  1. Hihi, kiitos! Oon superinnoissani koska tämä koti on kaunis talo sisältä ja ulkoa:-) ja tiskikone on sellaista luksusta mitä ei oikeastaan edes osattu toivoa!

   Me tehtiin niin että laitettiin itse ilmoitus esim. asuntohelppiin ja tori.fi:hin että ”pariskunta etsii siistiä muovimatotonta asuntoa.”:-D muovimatottomuus oli se eka kriteeri nimittäin! Saatiin kivoja tarjouksia oikein varteenotettavista asunnoista, mutta tämä löytyi kyllä ihan sattumalta tori.fi:stä. Se on paras paikka tarkkailla asuntoja ;-)

   Jep, ei kantsi maksaa ylihinnoitellusta muovimattokämpästä! Kyllä kivoja löytyy ainakin Tammela-Kaleva -akselilta! Tsemppiä, toivottavasti tekin löydätte ihanan kodin:-)

   1. Oih olin tyystin unohtanut tori.fi:n! Vaikka sieltä on taitanut nykyinenkin asunto löytyä:D Kiitos vinkistä, suuntaankin sinne hetimiten:) Onnea vielä teille uuteen kotiin – innokkuudestasi voi päätellä, että pitäisi olla onnen puitteet kunnossa;)

    1. Hahaa hyvä! Se kantsii kurkata, osoittautui menidän lemppariksi:-)

     Ja jooooo, on kyllä verrattuna kaikkiin edellisiin;-) Tsemppiä vielä hurjana!!! Kohta tärppää!

 4. Onnea uuteen kotiin! Näyttää jo tän ekan kuvan perusteella tosi kauniilta! (—: Osaatko muuten kertoa että mistä noi kuvassa olevat jouluvalot on hommattu?

  1. Hih kiiitos! Ne on ikeasta ihan pari viikkoa sitten, hopi hopi sinne:-) ovat ledit eli superhyvät!

 5. Ihanalta vaikuttaa kaikki! Tääki. miten sun teksteistä huokuu onnellisuus ^__^ Haaa oonki huomannu, että Get Free on soinu sulla spotifyssa viime aikoina :—D Se on kyl hyvä!! Andh C remux iskee muhun kans kun on vähän enemmän paardi-fiilis!

  1. Voi kiiitooos ihana Henje!! Ja hahaha, jooo on ollut aika suosittu xD vois huvikseen kurkkaa mitä last.fm sanoo…….. JOOoo kyllä!!

 6. Ihania juttuja ja ihanan olonen kämppä, puulattiat ja korkeet ikkunat saa jokasen päivän vähä paremmaks, ainakin omalla kohalla :) Mä laitan kans dekin seinää vasten nojaileen, ohan se ny coolinnäkone!

  1. Voi hihii kiitos! lattiat on kyllä laminaattia, mutta onneksi tosi kauniit silti:—) ja näköjään menee täydestä hehe;-D ja jep, niin saa oikeasti! kyllä kotiin kantsii sijoittaa, se tekee onnelliseksi.

 7. Get Free on ihan superi biisi! Melkein koko kesä tuli kuunneltua repeatilla sitä, enkä oo kyllästynyt :–D

 8. Oi meinasin kysellä, että mistä oot noin kauniit valot löytänyt, mutta löysinkin jo vastauksen aiemmista kommenteista :) Oon kans ettiny sievää valosarjaa joka kävis sisäkäyttöön muutenkin kuin jouluna, toi vois olla the one! Ikeaan siis jos pääsen niin oitis kerään moisen kärryyni :D

  1. Hihii, hyvä! Mene kurkkaan, ne oli siellä jouluosastolla, ja voin kertoa, että valot tuppaa loppumaan aina ennen oikeaa sesonkia!:-D hihii.

 9. eiiikä en kestä.! meille tarjottiin tätä samaa asuntoa, mutta kieltäydyttiin sit siitä. nyt en tiedä selviinkö kun laitatte tän nätiks ja tajuunkin sen potentiaalin. haha. :-D noo ehkä meilleki tulee viel joku kiva vastaan.!

  1. HAHA eikäää!! En kestä:-D kävittekö tekin keskiviikkona katsomassa tuota? Oh, olipa meillä onnea kun ette ottaneet tätä, me nimittäin haluttiin tähän ihan ehdottomasti:-) Minusta tässä on paljon potentiaalia verrattuna kaikkiin muovimatollisiin ja rupsahtaneisiin…….. Toivottavasti tekin löydätte jonkun teille sopivan!!

 10. onnea uuden kämpän johdosta! näyttää ihanalta :—)
  oh, kunpa asuisin sielläpäin että pääsisin nuuhkimaan sinne kirpparille x)

 11. Oi miten ihana asunto ! Ihanan korkea huonekorkeus ja tuo valosarja. En löytänyt Ikean sivuilta noita ollenkaan, muistatko tuotteen nimeä? Isä kun asuu Tampereella ja voisi ostaa ja postittaa mulle. :D Olen meinaan ettinyt noin ikuisuuden valkosella johdolla olevaa valosarjaa !

  1. Hih, suurkiitos! En muuten yhtään tiedä, menin nimittäin heittämään sen pahvirasian kierrätykseen jo :-( sano isille ohjeeksi, että nuo löytyvät juuri ennen kassaa, siitä ”minijoulutorilta”. Ovat kokonaan valkoiset, lamput on ledit ja maksoi 29,90e. :-) jospa noilla ohjeilla löytyis?

   1. Kiitoskiitoskiitos kovasti ! Olet ihana, kun aina vastailet kaikille vaikka on varmasti aikaa vievää puuhaa ! Hihi isä hoiti homman ja vei paketin postiin jo, eli kohta mullakin on kiva ikkuna.:) vielä pari kertaa iiiiiso kiitos..!

 12. Mitä lilaa juot? Meillä on kharismaa juotu jo iät ajat mutten vieläkään oikeen tykkää sen mausta, varsinkaan aamuisin! :( tumma pressa vie

  1. Tuo on crescendoa! tummaa, vitonen asteikoltaan, mutta pehmoinen silti! tumma presidentti on kyllä se munkin vakiokahvi, saatiin tuo tuparilahjaksi niin siksi sitä nyt ;-)