Hemmoteltavana Hymyssä

kauneus
12 kommenttia

Pääsin viime viikolla käymään hemmotteluhoidossa ja meikissä Kosmetologikoulu Hymyssä. Kosmetologikoululla on salonkimaiset tilat, joten ei ollut sellainen olo, että olisin menossa oppilaitokseen vaan kosmetologille. Salonkimaiset ja tyylikkäät tilat ovatkin Hymyn juttu, se erottaa heidät positiivisesti muista kosmetologikouluista.

odotushuone hymy tampere

hoitohuone hymy tampere

Hymyssä on seesteinen ja rento ilmapiiri. Olen käynyt aiemminkin muiden koulujen kosmetologiopiskelijoiden hoidoissa, mutta tämä erosi niistä suuresti tuon ympäristön ja kosmetologi-opiskelijan ammattimaisuuden takia. Ei ollut yhtään epävarma olo siitä, etteikö kosmetologiopiskelija Eve olisi osannut hoitaa hommiaan.

hemmotteluhoito

Nassu punaisena hoidossa ja naked truth part 2. Ensin putsattiin meikit, sitten kuorittiin, laitettiin naamioita ja hierottiin rentouttavasti aina decolteelta päänahkaan asti. Meinasin nukahtaa sillä aikaa kun kasvonaamio vaikutti! Tuli hieman hassu olo kun huomasin säpsähteleväni unen ja valveen rajamailla…

suositellut tuotteet

Hoidon aikana tehtiin myös ihoanalyysi. Minulle analysoitiin sekaiho, kuten jo tiesinkin. Hoidon päätteeksi sain tiedot kosmetologin suosittelemista ihonhoitotuotteista. Jäin vielä harkitsemaan tuota minulle suositeltua Comfort Zonen kosteusvoidetta, se nimittäin vaikutti hyvältä.

hymy tilat tampere

Näissä tiloissa tehdään kuulemma muun muassa jalkahoitoja. Siistit ja viihtyisät tilat opiskella. Muutenkin loistavaa, että opiskelijat pääsevät heti tekemään hoitoja oikeille asiakkaille. Siinä oppii ymmärtämään laadukkaan asiakaspalvelun arvon ja se vasta onkin hyvä keino erottautua muista :-)

ida365

meikissä hymy tampere

Hemmottelupäivääni kuului myös meikki hemmotteluhoidon jälkeen. Vaikka minulle tehtiin paljon normaalia tummempi silmämeikki, tunsin oloni Idamaiseksi, toisin kuin yleensä kosmetologilla käynnin jälkeen! Saahan sitä usein tosiaan pikkuisen meikkivoidetta punoittavan ihon päälle, mutta harvoin ehostus näyttää yhtään omalta.

Olen ehkä aiemminkin kertonut, että meikkaan mielelläni itse itseni, sillä minulla on niiiiin epämukava olo jos minut meikataan sellaiseksi, etten meinaa tunnistaa itseäni peilistä. Arki- ja juhlameikkiini kuuluu meikkipohjan teon lisäksi vain kulmien värittäminen + ripsari + poskipuna & aurinkopuuteri + joskus huulipuna. En siis ikinä käytä luomivärejä ja hyvin harvoin jaksan taiteilla rajauksiakaan, joten olo on usein todella outo tummassa silmämeikissä.

Onneksi taitava Eve sai minut näyttämään itseltäni normaalia tummemmasta silmämeikistä huolimatta. Onkin ilahduttavaa tietää, mistä saan itseni näköisen juhlameikin jos sellaista joskus kaipaan johonkin tilaisuuteen. Ei nimittäin mitään toivoa että osaisin tehdä sellaisen itse! :- D Even tekemä meikki eroaa normimeikistäni eniten silmämeikin osalta. Tuohon käytettiin paria vaaleahkoa luomiväriä ja rajaus tehtiin kynällä, jotta se ei olisi liian kovan näköinen. Toinen asia mitä en osaa, on rajauksen teko kynällä – ihan käsittämättömän vaikeaa! En tajua miten siitä voi saada noin siistin. Oli mukavaa että minulta kyseltiin paljon millaisesta meikistä pidän ja millä tuotteilla itse meikkaan – näin meikin tekijä sai käsityksen siitä, millaista meikkiä toivon.

diego dalla palma tampere

Meikki tehtiin Diego Dalla Palman meikkejä käyttäen. Vaikka merkki oli tuttu monista blogeista, en ollut koskaa aiemmin testannut merkin tuotteita. Yllättävää kyllä, merkiltä löytyi tarpeeksi vaalea meikkivoide. Meikkivoide tuntuu hassulta iholla kun on tottunut käyttämään mineraalimeikkejä :- D Mutta vitsit, tuo huulipuna! Ihan täydellinen pysyvyys, ihanasti levittyvä koostumus ja tuo väri! Näitä ei ole kehuttu turhaan!

ida365 meikattuna

hymy kosmetologikoulu

Koska tykästyin kosmetologikoulu Hymyyn niin kovin, varasin itselleni uuden ajan samantien! Tällä viikolla menen ihon mekaaniseen puhdistukseen ja kasvohoitoon. Iho on talven takia täynnä pientä epäpuhtautta, joten on hyvä aika puhdistella mustapäitä veke. Kannattaa kurkata hinnastoa täältä. Hoitojen hinnat ovat opiskelijatyönä edulliset ja tuolta näyttää löytyvän luonnonkosmetiikalla tehtävä kasvohoitokin! Suosittelen muillekin tamperelaisille :-)

 Kosmetologikoulu Hymy 

Puutarhakatu 16 C, 4. kerros
33210 Tampere

Olemme avoinna 
ma-ke 9.00 – 17.00, to 9.00-20.30, pe 9.00- 16.00
Tiedustele myös ilta- ja viikonloppuaikoja.
puh: 03 2255330

 

Suurkiitos koko Hymyn porukalle! Oli todella rentouttava kosmetologikäynti. Mites muut tamperelaiset, oletteko koskaan käyneet Hymyssä? Millaisia kokemuksia teillä on kosmetologikouluista?

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Nätit tilat! En ole käynyt kosmetologiopiskelijoilla aiemmin, mutta voisin kokeilla tätä. Ei ole pahan hintaisia hoitoja kun vertaa joihinkin kosmetologihoitoihin…

  1. Eikö:-) Suosittelen, ei todella oo pahat hinnat juu, etenkin kun molemmilla kerroilla olen saanut todella hyvän ja ammattimaisen hoidon.

 2. Wau! Onpas hienon näköiset tilat! Ja ihan itsesi näköinen olet, silmät skarpimmat, mutta hienot. Olenkin itse miettinyt vaihtoehtoa omalle kosmetologille, kun hänen jutut alkavat jo olla kuultuja.. taidan kokeilla! KIITOS!

  1. Eikö! Ja hih, kiitos vain:-) Tuolla oli mukava käydä, kumpikin hoito jossa olen käynyt oli ammattitaitoisesti toteutettu. Jee!

 3. Oi! Vähänkö varaan tuolta ajan, kun oon viimeks käyny hoidossa joskus toukokuun paikkeilla… Just sopivat hinnat opiskelijan tekemänä mitä nyt tsiigailin! :–) Ihana kuulla tämmösiä juttuja kun tuntuu että tosi moni bloggaajista kertoo vaan kalliista hoitoloista. Mulla ei ainakaan olisi varaa käydä kovin kalliissa hoidoissa – kiitos :—-)!

  1. Hyvä! :—D Ja joo, tuntuu loogiselta mainostaa opiskelijatöitä kun on itsekin opiskelija ja budjetti on sen mukainen… Hih:-)

 4. Heheeei, kiitos tästä vinkistä! Mulla ois kans tarvetta puhdistushoidolle, ja tuo vaikuttais aika hyvältä paikalta. Vähän ehkä silti jännittäis mennä opiskelijan hoidettavaksi, mutta sun hyvä kokemus kannustaa. :)

  1. Hei loistavaa, hyvä!!:-) Kyllä muakin ehkä pikkasen jännää aina, mutta täytyy noiden opiskelijoiden kunniaksi todeta, että turhaan! Ehkä eron huomaa siinä, että osa opiskelijoista on ollut ”hermostuneempia” mitä monta vuotta samaa hommaa tehneet, mutta luontevuuteen oppinee vain tekemällä.

   Suosittelen ihan oikeasti tätä paikkaa :-) Kiinnostaiskohan sua just luonnonkosmetiikkahoito?;-)

    1. Ooh kiintoisaa! Mä olin tokalla kerralla timanttihionnassa. Siitä oli tarjous jossa sai valita juurikin tuon ultraäänipuhdistuksen tai timantin. Mitenhän ultra toimii tässä tapauksessa? En tiiä yhtään, timantti vaan kuulemma sopi paremmin mulle!

 5. Mistä olet ostanut tai saanut tuon sinun Fake Chanel paidan. Ihastuin totaalisesti. ♥ Oikein mukavaa viikonloppua.

  1. Hih, kiitos! Se on saatu Choies.com:sta. Harmikseni huomasin että noita ei enää ole siellä, buuuu!! >:- ( kantsii kurkkaa onko mitään muita mieluisia?