L O S T

lifestyle
27 kommenttia

ida365 naapurin pojat nauraa2500+x

kukkenheim

kukkuluuruu

lana del rey yes

 kuvat: Linda 

Hyvvveee huomentaaa!! Koin eilen maailman hassuimman herätyksen, isi nimittäin soitti ja neuvoi mut nettisivulle josta näkee online streamia joulupukin pajasta tai jostain semmosesta, korvatunturilta ehkä, joo?! :- D Siellä ne sitten vilahtivat webkamera-kuvassa, mun perhe ja siskon japanilaiset kaverit. Hahah, unenpöpperössä koko homma tuntui melko absurdilta, mutta sieltä ne vilkutteli!!

Nämä kuvat taasen on niitä Lindun kanssa räpsittyjä fotoja! Päällä yhdet tän hetken lempparivaatteista, h&m:n pörröneule ja rupufarkuista leikatut farkkushortsit. Jalassa koko vuoden paras vaateostos: kiiltonahkaiset Dr. Martensenit. Ai että, lempparit!! Tosin en malta odottaa lämpimämpiä kelejä, tuohon asuun sopis musta niin hyvin mun paksupohjaiset kengät maihareiden tilalle.

Koko asusta tulee mieleen ala-aste! En silloin tykännyt pörröpaidoista, mutta monella muulla noita silloin oli. Mulla oli tokalla luokalla maiharitkin ja napakaan ei oo vilkkunut sitten ala-asteen. Ekan kuvan nimi on ”naapurin pojat nauraa”, joten kysynkin  uteliaana; innostutteko navan vilauttelu -muodista?

 

 

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. jee innostun navan vilauttelusta!!! mutta toivoisin että kaikki eivät… kaikella kunnioituksella jokaisen vartaloamallia kohtaan mutta en halua nähdä kaikkia napoja..

  2. hahaha tajusin vasta nyt, että sehän olit sä ida eilen ruman jonossa, oltiin suoraan teiän edessä ja oli sitä handicapped-läppää sen teiän kaverin kaa :D ku ystäväparkani sai tosiaan vähän kyykkävammoja :D olitte söpöjä kaikki!

  3. superkiva, varsinki pörröpaita! mieki omistin (lilan, ugh)pörröpaidan ja mustat maiharit 3 luokalla! muodin edelläkävijöitä! ;)

    1. Hih, kiitos!!:–D Ja joo sä olit tuon pörröpaidan kaa niin edellä, musta ne oli sillon mauttomia…. ja tässä sitä ollaa!!!

  4. En innostu navan vilauttelusta, selkään tuulee!!! Paita pitää laittaa housuihin tai sen tarvii olla tarpeeksi pitkä ja tiukka, jotta pysyy alhaalla. En inhoa mitään niin paljon kuin sitä että varpaisiin tai selkään on kylmä. :—-DDD Odotan kans kesäkenkäkelejä kuin kuuta nousevaa!!

    1. Hahah ymmärrän!!!! Se on kyllä ärsyttävää talvella, mutta tuota onglemaa harvoin potee kun käyttää vain korkeavyötäröisiä alaosia :-D

  5. Oi että olet kaunis näissä kuvissa, kateus! (Etenkin sun masua kohtaan, haluan yhtä kauniin kropan!)

  6. Miten suloin asu siul on! Söpö pörröneule ja ”rupushortsit”! :-) Nää kuvat on kerrassaa ihania!