See By Chloé

kauneus
6 kommenttia

see by chloe

seebychloe

See by Chloé 

Ohlalaa, superkeväisen olon voi saada aikaan jopa ilman sitä aurinkoa, nimittäin tuoksua vaihtamalla! Oon käyttänyt viime aikoina ahkerasti Lacosten ja D&G:n tuoksuja (niinkin ahkerasti, että varsinkin tuo aiemmin ostamani D&G:n tuoksu alkaa olla ihan loppu!) mutta nyt mulla on uusi tuoksu kulutettavana. Sain siis tämän uutuustuoksun testiin blogin kautta. Vitsit mikä onnentyttö olenkaan!! Tuo tuli vielä niin oikeana päivänä, piristyin melkoisesti.

See by Chloé -tuoksu on intensiivinen kukkaistuoksu. Tuoksussa on bergamottia, omenankukkaa, jasmiinia, santelipuuta ja vaniljaa. Santelipuu on tuttu ainakin tuosta D&G:n tuoksusta ja vaikka vanilja onkin joskus jotenkin äklö, ei se tule tässä tuoksussa liikaa esille.

lempparituoksut

Tässä on mun tän hetken lempparituoksut. Tuoksuhistoriaan kuuluu myös Calvin Kleinin Shock, Versacen Bright Crystal, Viktor & Rolfin Eau Mega, DKNY:n Be Delicious ja Guccin Envy sekä tietysti yläasteella kovassa käytössä olleet H&M:n ällömakeat bodysplashit. Onko jolla kulla teistä samanlainen tuoksumieltymys? Mikäli on, niin suosittelen nuuhkimaan tuota See by Chloén uutuustuoksua. ;-)

 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mulla taitaa olla ainakin jonkunverran samanlainen tuoksumieltymys ku sulla, koska toi D&G:n l’impératrice on mun kaikkien aikojen lempituoksu! :-) nyt ois etsinnässä joku kiva kevät/kesätuoksu, joten pitää muistaa tuoksutella tää see by chloé!

  1. UUU jeee, se on kyllä kaikista paras oikeasti. Sellainen TRUE LOVE:-D käy tsekkaas, tuo on voimakkaampi mutta silti raikas kukkaistuoksu:-)

 2. Kävin itsekin nuuhkimassa tuota Chloén paljon hypetettyä parfyymiä kosmetiikkaosastolla, eikä sitä ole turhaan hehkutettu: tuoksu oli ihastuttava! Mukavaa on myös se, että tuoksusta on saatavana eau de parfum -versio, sillä hajuvesipullon kuluttaminen loppuun kestää minulta pienen ikuisuuden,ja ikävä kyllä jotkut eau de toilettet ”härskiintyvät” melko nopeasti.
  Lacosten Pour Femme on muuten myös mun suosikkini, joka kulkenut mukanani peräti yläasteelta asti. Sanoisin että se on täydellinen tuoksu: tyylikäs mutta raikas, nuorekas mutta hienostunut. Se on myös vuodenaikaa ajatellen mielestäni melko ajaton, toisin kuin monet kukkais- tai tummemmat mausteiset tuoksut.

  1. No älä! Minäkin tykkään:-) Hih, musta tuntuu että mulla ei ole koskaan ollut tuota ongelmaa kun käytän tuoksuja päivittäin…

   Oho, vautsi!:-D aika pitkä suhde teillä oletettavasti. Totta, se on ihanan hienostunut juurikin ja ajaton. Sain sen poikaystävän äidiltä ja pidän siitä kovasti! En voisi uskoa että lahjana saatu tuoksu voi mennä noin nappiin :-)

 3. En muista millon olisin viimeksi ostanut jonkun muun tuoksun kuin Victor Rolfin Flowerbombin. En pääse siitä yli enkä ympäri <3____<3 Coco Chanel Mademoiselle on myös yksi vakiolemppareistani, ah!

  1. Se on kyllä ihana, oiiii että!! Ja tuo jälkimmäinen tuoksu taitaa muuten löytyä joltain mun kaverilta, tuli sellainen fiilis:-D