Mitä ihmettä täällä tapahtuu

muoti
18 kommenttia

Untitled

Untitled

Käytiin Marin kanssa eilen treffaamassa Promodelin Jenniä ja Heiniä ja ajateltiin Marin kanssa, että olispa oiva sauma huijata teitä että haettiin malleiksi tuohon kyseiseen mallitoimistoon :–D Oliskos mennyt läpi kuinkakin hyvin??? Hahaha.

Mutta mitä me sitten tehtiin Promodelilla jos ei haettu malleiksi? No käytiin tietysti jutskailemassa ensi viikon ohjelmasta! Me ollaan Marin kanssa mukana Koskikeskuksen Muotipäivillä, jotka Promodel järjestää. Ohjelmassa on mm. meidän stailaamien vaatehuoneiden esittelyä ja tutkailua, muotinäytöksiä, meikkivinkkejä alan ammattilaiselta, street style -kuvauksia sekä huutokauppaa! Huhh hui miten kivaa että Tampereella tapahtuu ja on mahtavaa olla mukana. Ja iiiks, niin kovin jännittävää myös! Tulkaa ihanat moikkaamaan mua ja Maria sitten ja kurkkaamaan mitä me ollaan valkattu meidän vaatehuoneisiin, tuuttehan?

Katsokaas mitä bongasin tänään Koskarin läpi kulkiessani….

Untitled

Kaksi tuttua nassua! Hih. :-)

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voi että, kuulostaapa tosi tosi hauskalta! Jos asuisin Tampereella tulisin varmasti moikkamaan teitä ihania ja katsomaan ideoitanne! :)

    1. Hih, kiitos! Monta vuotta sitten Stockan omalta merkiltä, Cristelle & Co:lta. Tätä ei saa enää, mutta tuolla merkillä on muitakin kivoja nahkalaukkuja!:–)

  2. Uuh, kenkäsi! Niin ihanat! Sopii kaikkiin asuihin! Itse pähkäilen vielä viininpunaisten ja noiden kiiltonahkaisten välillä….

    1. Kiitos ihana<3! hih nuo on oikeasti näppärimmät ikinä, menevät todella kaiken kanssa. Suosittelen:—)

    1. En esiinny! Olen vähän turhan lyhyt ensinnäkin:-D mutta muuten ollaan siellä hengailemassa ja esittelemässä meidän vaatehuoneita ja lauantaina Suvi Tiilikainen meikkaa mut ja Majn:-)