Marc Jacobs Sunshine Editions – Instagram-kilpailu! ♥

kauneus
32 kommenttia

DAISY MARC JACOBS SUMMER EDITION

Marc by Marc jacobs eau so fresh

daisy eau so fresh marc jacobs

Ida ♥ Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sunshine

 

Murut, nyt ois ihan superkiva ylläri teille! Sain kunnian järjestää Marc Jacobs Sunshine Editions -tuoksukilpailun! Instagrammiin koukuttuneena kilpailu järjestetään tällä kertaa keväisenä inspiraatiokuvakilpailuna kyseisen sovelluksen kautta. Ensin kuitenkin pari sanaa niistä itse tuoksuista ;-)

Sunshine Editions koostuu kolmesta Marc Jacobsin klassisesta kukkaistuoksusta: Daisy Sunshinesta, Daisy Eau So Fresh Sunshinesta ja Oh, Lola! Sunsheerista. Suosikkituoksut ovat siis saaneet raikkaat, mehukkaat ja ennen kaikkea pirteät kesäversiot.

Sain valita yhden sarjan tuoksuista itselleni ja päädyin leikkisään Daisy Eau So Fresh Sunshineen, joka on hedelmäisempi kuin alkuperäinen versio. Tämä on varmaankin makein omistani tuoksu, juuri täydellinen kesätuoksu. Alkutuoksussa on mansikkaa, appelsiininkukkaa ja verigreippiä, sydäntuoksuna jasmiinin terälehdet, lilja ja ruusu (!!! en yleensä välitä ruususta tuoksuissa, mutta tähän se sopii). Jälkituoksuna iholla leijailee orvokin lehdet, valkoinen tammisammal ja meripihka. Vaikka alkusuihkaus tuntuu omaan nenään kovin makealta, on tuoksu muutaman sekunnin päästä paljon hillitympi iholla.

Kahta muuta tuoksua kuvaillaan näin:

”Rehevä hedelmäiskukkainen tuoksu, Daisy Sunshine, on auringon syleilemä versio suositusta Daisy-tuoksusta. Tuoksun sydämessä kukkivat keväiset kukat ja litsi- hedelmän hento tuoksuvivahde. Pehmeä, samettinen jälkituoksu muodostuu punertavasta aprikoosin kuoresta ja metsäisistä myskin vivahteista.

Puhdas hedelmäiskukkainen tuoksu. Oh, lola! Sunsheer -tuoksu on kevyempi ja raikkaampi versio alkuperäisestä Oh, Lola! -tuoksusta maustettuna ripauksella naisellisuutta. Tuoksu avautuu mehukkaalla vadelman tuoksulla. Sydäntuoksussa kukkivat vaaleanpunaiset pionit ja jälkituoksussa tuntuu aistillinen vanilja.”

Vaan mikä olisikaan sinun valintasi?

 

MARC JACOBS SUNSHINE EDITION

 

1. Daisy Sunshine 2. Oh, Lola! Sunsheer 3. Daisy Eau So Fresh Sunshine

Kolme teistä voittaa oman lempituoksunsa tästä Sunshine Editionsista! Arvon siis yhden jokaista Marc Jacobsin Sunshine Edition -tuoksua. :-)

Marc Jacobs Sunshine Editions -Instagram-kuvakilpailun säännöt ovat seuraavat:

x Ota keväinen inspiraatiokuva puhelimellasi, lataa se instagrammiin käyttäen hashtagia: #marcjacobssunshine ja tägäämällä minut @ida365 kuvaasi, jotta löydän osallistujien kuvat helposti.

x Kommentoi kuvan julkaisemisen jälkeen tämän postauksen kommenttiboksiin Instagram-nimimerkkisi, jotta mikään kilpailukuva ei mene ohi – kun kilpailu päättyy, käyn kaikki kuvat läpi ja valkkaan kolme suosikkiani!

x Liitä blogikommenttiisi (^) tuoksutoive ja oikea sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajat kiinni mahdollisimman pian.

x Ah ja tosiaan, osallistumisaikaa 11.5. asti! Saatte kunnolla aikaa miettiä parasta kuvaa, hihhii ;-)

Inspiraatiokuva voi olla oikeastaan mitä tahansa! Kunhan se liittyy kevääseen, aurinkoisuuteen, pirteyteen tai vaikkapa kukkiin…….ja sopii jotenkin ”Sunshine Edition”- teemaan ;-) Teillä on hyvin vapaat kädet beibs! Ja hei, jos puhelimessasi ei ole Instagramia, voit osallistua niin, että lähetät inspiraatiokuvasi mulle sähköpostitse osoitteeseen: ida365(a)indiedays.com. Kännykkäkuvissa pysytään kuitenkin tällä kertaa, vaikkei Instagrammia olisikaan.

Hihii, ei kun kuvailemaan siis!

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mun valinta olisi tuo samainen kuin sunkin eli Daisy Eau So Fresh Sunshine ja Instagramista löytyy vilj4-nimimerkin takaa :)

 2. multa tulee kyllä vähän noottia, kun jos ei omista instagrammia/puhelinta mihin sen voi hommata, ei voi osallistua :/ ja luulen ettet sä oo voinut tähän vaikuttaa, mutta silti.

  1. Tietysti mä olen voinut vaikuttaa koko hommaan, täähän on mun blogi!:-D en mä tee juttuja joita en koe sopiviks tai tarpeeks kaikkia lukijoita huomioiviksi. Siks oiskin kantsinu lukee postaus huolella ;-)

   ” Ja hei, jos puhelimessasi ei ole Instagramia, voit osallistua niin, että lähetät inspiraatiokuvasi mulle sähköpostitse osoitteeseen: ida365(a)indiedays.com. Kännykkäkuvissa pysytään kuitenkin tällä kertaa, vaikkei Instagrammia olisikaan. ”

   Eli voi osallistua, vaikkei Instagrammia oliskaan.

 3. salamavaltikka on nimimerkki ja Oh Lola! oisi kyllä ihanista ihanin, olen tuoksutellut sitä iäisyyden itsekseni haaveillen, kun ei oikein meinaa välivuosibudjetista löytyä koloa uudelle rakkaustuoksulle :(

 4. Hih, kävin tänään juuri nuuhkimassa itelleni uutta kesätuoksua mutten sitten raaskinut ostaa kun yritän säästää rahaa. Eniten houkuttelee tuo Daisy Eau So Fresh Sunshine jo pelkän pullonsa vuoksi! Meikäläisen löytää instagramista nimimerkillä hannabambina :–)

 5. Hauska kilpailu! Shokki, olen ig:ssä hhenje jos menny ohi??!?!?

  Jaaa valkkaisin Daisy Eau So Fresh Sunshine, sait sen kuulostamaan ihanalta! Se ensimmäinen Daisy mulla onkin ja siitä tykkään! Oh Lola ei jotenkin tuntunut omalta.

 6. elinasd on nimimerkki ja tuoksuna Daisy Sunshine! Mulla on kaks kuvaa, mutta eipä se kai haittaa :) Toi hajuvesi tulis oleen kyllä ihana piristys kesäloman alkuun ja sopis kesäbudjetillekkin haha, ilmanen kun olis :–D

 7. Pitkän aikaa on jo ollut unelmana Daisy Eau So Fresh Sunshine! Perus Eau So Fresh löytyy jo kokoelmasta, joten Sunshine edition -pullo sopisi täydellisesti sen kaveriksi ;) Instagramissa olen jjenra

 8. Tosi kiva kilpailu! Olen instragrammissa nimimerkillä Tuulimylly, ja sieltä löytyy kaksi kilpailukuvaa (en osannut valita niiden väliltä). Valitsisin Daisy Eau So Freshin uuden version.

 9. Iiiii miten söpöjä kaikki noi putelit :—) Itse valitsisin Oh, lola! Sunsheer -tuoksun! Ig:ssä oon emmisofiaa :))

 10. Suosikkituoksuni noista on 2. oh lola! sunsheer, kun kävin sitä muutama päivä sitten tuoksuttelemassa! nimimerkkini ig:ssä on lottasylvia :)

 11. Ig:stä minut löytää nimellä elisalalalala, ja tuoksuista ehdottomasti Oh Lola! Sunsheer on lempparini :) Muikea kilpailu!

 12. Oi kivaa, nikkini on @emmimon ja tuoksuvalintani on 3. Daisy Eau So Fresh Sunshine! :>

 13. Hui toivottavasti ehdin vielä! Unohdin ihan tulla tänne kommentoimaan, eli ig account on cravenini ja Daisy Sunshine vaikuttaa eniten mun tyyliseltä <3!

 14. Ihan MAHTIS kisa! Tää on muuten eka, mihin ikiin osallistun!
  rakastan noita Marc Jacobsin tuoksuja, multa on just loppumaisillaan Oh, Lola! ja oon ihan suruissani, tuntuu että se tuoksu on tullu niin tärkeeksi vaikka ehkä hassulta kuullostaakin!:-D
  Ajattelinkii, että jos ei voitto osu kohdalle, niin ensi palkkapäivän jälkeen käyn kyllä hankkimassa itelleni justkii tuon Oh Lola!n päivitetyn version, se on siis mun valinta! =)

  Oon IG:ssä hanndde :-)

 15. Laitoin oman kuvani tulemaan sähköpostin kautta. Eniten kiinnostaisi tuo Daisy Sunshine. Omistin joskus Daisyn mustassa pullossa olevan version ja se oli ehdoton suosikkihajuveteni. Baarissa ja kaupungilla ihan tuntemattomat ihmiset tulivat kyselemään että mitä hajuvettä käytän :D

 16. moikkamoi ! dia_maria oon instagramis ja sieltä löytyypi kuvaa:) daisy sunshine ois supajepa !

 17. oii Oh, lola! Sunsheer kuulostaa ihanalta :-)

  instagram siis @kiraenglund!!

 18. hihii osallistuin minäkin! elikkä tiaii instagramissa ja kaikista eniten houkuttelis toi oh lola! sunsheer :-)

 19. Daisy Eau So Fresh Sunshine ja instagramissa nimellä @jonnahelina :-)

 20. hehe kommentoit jo mun kuvaaki mut siis instagram nimi on mariamellanen ja tuoksutoive olisi tuo daisy koska se normaali on ihan mun lemppari ollu monta vuotta mut oon pikkuhiljaa alkanu kyllästyy siihen, niin olisi kiva saada tuo kesäisempi versio! :)