Peruukkibileet

lifestyle, muoti
8 kommenttia

ida365 kimuleit

printatteja5

Näiden kemujen aiheena Linda ja forever21, teemana peruukit. Teemabileet on kivoimpia ja peruukkikemuihin on aika helppo valmistautua, jos kaapissa sattuu olemaan kaksi ebaysta tilattua huruperuukkia XD Mulla, Lindulla ja Miinulla on jotkut parin euron peruukit ja sen näkee noista pakenevista otsatukista. Jeminan ja Kertun kuontalot ovat paljon huolitellumman näköiset!!

Sijoitin taas muutaman kympin kuvien kehittämiseen viime viikolla. Se ei ehkä ole halvinta hupia, mutta ai että on jänskää arvuutella millaisia kuvia puoli vuotta sitten on tallentunut filmille. Ei noita digikuvia juuri tule kehitettyä, joten on ihanaa kun osan kuvista saa samantien paperisina. Kuvat on otettu Lomographyn fisheye-kameralla, siinä vasta täydellinen kesäkamera! Korkkasin vappukäyttöön Lomographyn Sardinan, sen kuva näkyy tuolla sivupalkissa. En malta odottaa että saan sen filmin täyteen kuvia ja kehitykseen! Näistä kamerajutuista mulla on teille lisää kerrottavaa ihan pian! Hitsi miten jänskää :-D

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Aaaa filmikuvat on niin ihania!! Löysin myös taannoin iphonelle appsin, Disposable, jossa on ”filmi” ja sitte ne kuvat tulee vasta näkyviin ku on sen koko 24 kuvan filmin kuvannut täyteen :—-) Eihän toi tosiaan niin jännää ja kivaa oo ku oikeet filmikuvat, mut mulla kävi just nii että unohin koko ohjelman olemassaolon ja sit ku otin loput kuvat niin sieltähän paljastu vaikka mitä ylläreitä ::) hihi sä se vaan oot aina niin söppeli!

    1. No eikööö, ne on ihan parhaita oikeesti! :’-) Oon kans kuullu tosta, ihan hauska idis mutta kyllä filmikameroissa vaan on sitä jotain.

      Hihii ja voi apua, kiiitos!! <3

  2. Ah, ihanaa saada juttua noista kameroista! Noi kuvat on ihan huippuja ja peruukki bileet mahtava idea! Sun blogi pysyy lempparina vuodesta toiseen :)

  3. UUUuuu, jännää! En malta odottaa mitä lisää kerrottavaa sulla on kameroista! :> Jään innolla odottamaan!