Herkullinen aamupala

ruoka
10 kommenttia

herkkuaamupala

herkkuleipä

mysliä

nam nam herkkua

Blogiani pidempään seuranneet taitavatkin jo tietää, että aamupala on mun lemppariateria ja ylipäätänsä päivän lempparihetki kiireettöminä viikonloppuina. Tässä eräs varsin esimerkillinen aamupala, voi kun joka aamu jaksaisi panostaa samalla tavalla!

Ahon jugurtit ovat parhaita, tässä taisi olla lakkajugurttia. Päälle nakkasin mulperi-marjoja, mantelilastuja, kuivattuja taateleita ja auringonkukan siemeniä. Joukossa on myöskin mustaherukoita ja mustikoita pikkuisen sulatettuina. Mulperi-marjat ovat hyvä lisä mysleihin tai naposteltavaksi sellaisenaan, sillä ne sisältävät runsaasti kuituja, rautaa, kalsiumia ja c- ja k-vitamiinia. (Lähde)

Jotta aamupala ei olisi liian makea, kaveriksi tarvitaan ruisleipä! 100% ruista tietysti ja levitteenä tällä kertaa pestoa, päällä avokadoa, tomaattia ja ripaus sinihomejuustoa. Ehkä aavistuksen rasvainen leipä, mutta ainakin suurin osa rasvoista on hyviä kasvisrasvoja ja tällä setillä jaksaa pitkään :-) Lasissa on Armas -tilan jugurttipirtelöä (porkkana-tyrni) ja kahvikupissa tietty tummapaahtoista kahvia maitotilkan kera.

Hih, mitäs teidän herkkuaamiainen pitää sisällään?

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Nyt. Lopeta jo. Eiiih helkkari.

  Mun herkkuaamiaiseen kuuluu myöskin joku ihana (ruokaisanrasvaisa) leipä, esim just tollanen avocadoleipä kun teillä tossa ylhäällä. Tai sit laitan avocadon sijaan paprika tofuleikkelettä mmm. Sit soijajugua, johon laitan jotain hedelmiä esim banaania tai mangoa. Ja sit lisänä pähkinöitä, nyt lempparina saksanpähkinät. Tai sitten korvaan jugun puurolla, siihenkin laitan banaania ja kauramaitoa. Sit tietty kahvia. Ah aamiainen on päivän paras hetki. Arkisin, jos mulla ei heti aamusta ole aikaa syön heti herättyäni leivän, kun olen vienyt lapset/koirat on aamiaishetki nro2 jolloin juon kahvin ja syön sen toisen osan.

  1. xDDD

   hei beibs mä tiiän et sulla on hyvä maku!!!!

   aaaai vitsi sun aamupalat kuulostaa niin hyvältä! musta tuntuu että oon nyt hetkeks jotenkin unohtanu pähkinät, pitää taas ostaa niitä! oon vaan tunkenu siemeniä joka paikkaan :–D mut saksanpähkinät esim<3 ai vitsi.