go outside

muoti
15 kommenttia

love

art

365 days with Ida street style

En mä ihan hirveen tosissani yritä saada ketään tykkään lenkkari + normivaatteet -kombosta, mutta tässä olis taas yksi asu, joka saattanee aivopestä jonkun. Vai? Pikkuisen vanhempaa matskua, enää ei tarvi villakangastakkia, nahkiksessa mennään tokaa vai kolmatta viikkoa. Keskustassa käppäillessä kantsii joskus kurkata sisäpihoille – tuo hauska maalaus löytyi ihan vahingossa, kun etsittiin seinää jota vasten saattoi koklata asukuvien ottamista. Tietääkö joku toinen utelias paikan? ;-)

Ps. Vähän kevätmuzaaaa otsikon sanelemana! Cultsista ei voi tulla kuin hyvä mieli.

Ps2. Kyllä mä muitakin kenkiä käytän……!!! Esim Tammerissa, sinne ei kehtais painella lenkkareissa, hihi. Voittajat olkaahan tarkkana huomenna, laitan teille päivällä mailia! ;–)

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hehee, tiiän! Mun kaveri asu tossa talossa pitkään. :) Aattelin muuten tehä sun sitruunajuustokakkua mun synttärikesteille. En ite voi sietää juustokakkuja, mutta uskon, et kavereille vois maistua. :D

  1. Hahahah ihana :—DD Hämmentävän hauskaa! Ja vitsi en tajuu, onkohan tommosia kauniita maalauksia/graffiteja muuallakin?

  2. Hahahah ihana :—DD Hämmentävän hauskaa! Ja vitsi en tajuu, onkohan tommosia kauniita maalauksia/graffiteja muuallakin?

   1. Ei tuu ainakaan heti mieleen… toiki varmaan liittyy jotenkin vr:n. Siinä talossa on meinaan kuulema junankuljettajien yöpaikka. :)

 2. Käytätkö meikkivoidetta? :D Jos, niin mitä? Vähän random kysymys, mutta ihosi näyttää tosi vaalealta ja minulla on ollut kauheita vaikeuksia löytää sopivan sävyistä tököttiä kalkkikasvoilleni. Sinun lärvätsalosi näyttää kyllä olevan sen verran hyvässä kunnossa, ettet varmaan tarvitsekaan mitään peittoa, mutta kyselenpä silti. Itse olen jo harkinnut siirtymistä rehelliseen valkoiseen rakennusmaaliin, niin ei mene sävy pieleen ja säästän litrahinnassakin roimasti.

 3. vaikuttaa siltä ettet ite tykkää ees tosta lenkkarinormivaatteet yhdistelmästä ku haet sille hyväksyntää iha sikana tääl :DD ei sun tarvi niitä yhessä käyttää vaan siks et se on nyt tulossa muotiin jos et ite ees oikeesti tykkää :D ite oon vannoutunu käyttäjä, mutta nyt kyllä huomaa miten jengillä ei ole mitään tajua hienoista lenkkareista… aivan karseita versioita nähty, niinku noi sunkin kyllä valitettavasti. vaan se et niissä lukee air max ei tee niistä cooleja…. :D

 4. Kääk! Oot seisoskellu meidän rapun portailla :D Mut toi seinämaalaus on kyl kiva -Petra