NIKE GURL

muoti
38 kommenttia

ONCE A NIKE GURRRRL…….

pleasedontgopleasedontgoiloveusoiloveuso

NIKE GURL

….ALWAYS A NIKE GURL.

Pari viikkoa sitten kävin kotikotona niin, että äiti ja isä näkivät ekaa kertaa livenä mun uudet lenkkarit, joita käytän suruttomasti normivaatteiden kanssa. Olin suorastaan pettynyt kun äiti ei kommentoinut mitään – olin varma että olisin saanut kuulla ihmettelyjä siitä, miksi pilaan muuten kivan asukokonaisuuden lenkkareilla! Mutta ei. Kun kysyin miksei äiti kommentoinut kenkiäni mitenkään, äiti sanoi ettei hänen tarvitse – olihan mun kommenttiboksiin jo tullut niin paljon ihmettelyä. Haha, ihana.

Vaikka äiti, kyllä se taitaa olla sun vika että mä oon Nike-tyttö. Vai kuka muukaan olis valkannnut noi ekan kuvan kengät mulle? Aurinkolasistailaus sen sijaan saattaa olla ihan omasta takaa….. Nikejen lisäksi tuossa asussa on tietty koolia vakosamettia ja pyöreet arskat, onks 1992 nyt niinkus superkool?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Myönnän…mutta enemmän kuin tuo brändi, vuoden 1992 lenkkarivalintaasi saattoi vaikuttaa lenkkarin logon väri! Se sointui täydellisesti tuohon samettiasuun (josta kuvassa sulla nyt vain takki, mutta johon kuuluivat myös yksiväriset viininpunaiset housut takkikangaslahjekääntein)….minkäs teet!/teen! Ei nämä omenat näytä kauas puusta pudonneen…
  : j

 2. hii, ihana! mie pidän edelleen omia adidaksen sniikkereitä (vuosimallia -91) oman kirjahyllyn päällä, ei mitkään turhat popot!

 3. tosta 1992- kuvasta tulee vähän mieleen minikokoinen elton john :D ei millään pahalla.

  mutta supericooli oli asu silloin ja nyt :–))

 4. Lämpenin jo ekas postaukses noista uusista nikeista but now I’m on fire! Noi on ihanat!! Ja voi ihme kuin hauskalt näytät tos toises kuvas, ilme on jotai niin sulosta! Noi niket käy niin hyvin noihi vaatteisii!!! :DDd

 5. heeei, en ois älynny että noi lenkkarit sopii noin hyvin tommoseen asuun!! TÄYDELLISTÄ, kuulitko! en nyt oo varma kummasta asusta puhun :’D
  tarkotus oli pistää kommentin sun yhteen postaukseen ehkä viikko sitten, mut en muista teinkö sitä. jos en, niin: sulla on todella kiva blogi! uskaltaisin ehkä sanoa, että paras kaikista.!!! en tiiä miks, tää vaan on! oot jotenki sympaattinen :D

  1. Hahaa, voi että, KIIIIITOS:-D Tästä saa nyt varmaan olla ihan otettu?!?! Hihii.

   Mä en oo varma, pitää kurkata näkyyks tuolta tiedoista että oisit kommentoinu aiemmin. Ai vitsi mä oon nyt innoissani, ihanaa että kommentoit. Oot paras<3!!! :'—-))))

 6. Kääk, mä en tajua miten onnistut rokkaamaan tota lenkkariliookkia noin tyylikkäästi! Jos mä kiskoisin air maxit jalkaani, näyttäisin urpolta.

  1. No en usko!!! Se on asenteesta kiinni!! ;—–) mutta oon erittäin kiitollinen näistä sanoista, ihana :-*

 7. Hahaha mullekkin tuli Elton John vibat ekasta kuvasta, IHANA :D

  Ja vautsi noi 2 alinta kuvaa :) Lenkkarit sopii hyvin!