JOIN THE BIANCO FASHION ARMY!

lifestyle
Jätä kommentti

Ootteko koskaan haaveilleet pääsevänne kurkkaamaan kenkäsuunnittelun kulisseihin, kertomaan omia ideoitanne ja näkemään uudet kenkämallistot ennen muita? Biancon Fashion Army on juuri sinua varten, jos vastasit ”juuuuuh” tuohon edelliseen kysymykseen.

Bianco kokoaa innostavien fashionistojen ryhmän, Bianco Fashion Armyn. Bianco Fashion Army on kenkäfriikkien oma yhteisö, jossa vaihdetaan ideoita kengistä, inspiroidaan toisia ja jopa suunnitellaan kenkiä.

bianco

kuvat: Bianco

 

Jotta voisit päästä Biancon Fashion Armyyn, sinun tulee olla 20-30 -vuotias ja kovan luokan kenkäfriikki. Plussaa Biancon liikkeen lähellä asumisesta ja siitä, että haluat inspiroida muita ihmisiä. Saat ainutlaatuisen katsauksen muotimaailmaan, pääset näkemään uudet mallistot ennen kuin muut näkevät ne ja saat mahdollisuuden suunnitella upeita kenkiä. Bianco Fashion Army on pääasiassa online-yhteisö, jossa jaetaan ideoita ja ajatuksia, mutta Bianco Fashion Armyyn kuuluvat saavat myös kutsuja pari kertaa vuodessa VIP-tapahtumiin, malliston lanseerauksiin ja Bianco Bootcampille. Mukanaolo ei maksa sinulle mitään – vain sen, että sitoudut yhteisöön.

Voit liittyä Biancon Fashion Armyyn täällä. Toimi nopeasti, sillä haku menee umpeen 1. toukokuuta.

Postaus tehty yhteistyössä Biancon kanssa.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.