Alennuksessa

kauneus, luonnonkosmetiikka
6 kommenttia

Jos totta puhutaan, niin on mulla kyllä ihan oikeasti jo pari huulipunaa. Ehkä kymmenen. Se ei varmaan monelle ole suurikaan määrä, mutta minulle ihan riittävästi, en tiedä missä ajassa saan punat käytettyä loppuun vaikka lähes päivittäin käytän jotain niistä. Veikkaan että neljä punaa tuosta mun kokoelmasta on aktiivisessa käytössä, loppuja käytän silloin kun  muistan niiden olemassaolon. Ja nyt mun kokoelma sai yhden uuden jäsenen, en voinut vastustaa kiusausta!! Mutta ainaskin tein normaalia paremman valinnan….

kosmeettinen

benecos-huulipuna

ida365 luonnonkosmettiikka verkkokauppa benecos

Kosmeettinen.fi tekee tilaa kevään uutuuksille ja tyhjentää varastoaan, niinpä Benecosin huulipunat lähtevät nyt hintaan 3€! Käsittämätöntä, en todellakaan voinut vastustaa tätä tarjousta. Luonnonkosmetiikkaa ja superedullisesti. Päädyin ostamaan tuon Soft Coral-sävyn, sillä siinä ei ollut kimalletta eikä mulla ole ennaltaan näin murrettua sävyä. Tuntuu etten oikein saanut ikuistettua oikeaa sävyä kaikkiin kuviin, punan sävy tulee parhaiten esille ehkä tuossa kuvassa jossa se näkyy huulillani. Nätti murrettu oranssinpunainen, tumma koralli? Tykkään! Näiden tarjouspunien parasta ennen -päivämäärät ovat tässä kuussa, mutta ainakin oma kokemukseni sanoo että se ei tarkoita yhtään mitään. Jos teitä kiinnostaa edullisten luonnonkosmetiikkaa olevien huulipunien osto, niin löydätte alepunat täältä. Ostin Kosmettiselta myös ripsivärin, kerron teille myöhemmin mitä tykkäsin. Iiks, vähän jännittää, en ole koskaan käyttänyt kuin synteettisiä ripsareita. Jo on aikakin testata jotain luonnollista!

 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Saat ainakin multa huikeesti respectiä siitä, että oot esitellyt luonnonkosmetiikkatuotteita nyt lähiaikoina. Kiitos Ida! :)

    1. Jeee, ihana kommentti! Ole hyvä ja kiitos ;–) Näitä on kiva suositella, olen vastikään alkanut löytää tosi hyviä juttuja. Parit virheputelitkin on meinaan testattu luonnollisen kosmetiikan puolellakin…

  2. nyyh, innoissani menin kattomaan huulipunia mut ne on ehtinyt jo loppua D:

    1. Voihan nenä, ehtivät siis tyhjentää varastonsa noista joissa meni päiväys nopsaa!

      Noo, ei tuo normihinta 7,5€ ole yhtään paha sekään :-)