YES/NO: TOSSUT

muoti
29 kommenttia

Tossut, sliparit, tossukat, siinä mun uusin kenkämieltymys.

OTHER STORIES LEATHER SLIPPERS
  & Other Stories, hinnat 65-85€ 

Tai ei tämä mieltymys nyt kovin uusi ole, kun jo viime syksynä olen katsellut tossukoita sillä silmällä. Harmittaa ehkä pikkuisen että jätin Barcelonaan yhdet tosi sievät, mutta toisaalta, eivät nekään olleet ihan täydelliset, joten hyvä niin. Täydelliset eivät ole tulleet vastaan vielä, mutta onneksi tässä on aikaa metsästää, ballerinakelit eivät ehkä ole ihan vielä täällä. Mutta mitäpäs te tykkäilette tästä tossukka-trendistä?

* translation: YES or NO, slippers? 

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Juuri tuollaisia tossuja tulee parissa erivärissä ja aitoina nahkasina myyntiin helsinkiin ! (siihen korkeanvuoren katu 2 kulmaan) Pakko saada yhet kans ;)

 2. YESSSSS! oon kans vähään katellu jos tulis kelpoja vastaan, mut ei vielä oo Niitä Täydellisiä :—)

 3. YES YES. minäkin etsin niitä täydellisiä vielä! mun äiti osti tollaset viime syksynä ja aattelin sillon, että en kyllä tykkää tommosista kengistä, mutta reilu puoli vuotta myöhemmin tilanne on toinen :-D

 4. tykkään tykkään tykkään! mul on tollaset mustat, tosin halvat andiamosta mutta on palvellut hyvin! sopii melkein kaiken kanssa ja saa moniin asuihin kivan piristyksen tollasilla söpöillä kengillä:)

  1. UU jeee! Mä haluisin kans jotkut söpöt, mutten yhtään tiiä mitkä. Kangasta tai nahkaa sen olla pitää!

 5. Kyllä täällä ballerinoilla on menty jo kaksi viikkoa. Säästä viis, kalenteri sanoo KEVÄT ;)

 6. Ihania noi kaikki<3!!!! Ja heeeeei meikällä on ainaki ollu jo kohta kaks viikkoo balleriinakelit!!! :D

  1. HIhihi HULLU:——–D täällähän on ihan jäätävän kylmä ollu ennen tätä viikkoo…..

 7. yees! mä en oo oikeen koskaa välittäny ballerinoista mut näitä tahtosin! mut perhana kun en mä vaan kykene noilla jotenkin kävelemään, aina tippuu joko jalasta tai on ihan järkyn pienet :( yhdet oli silti pakko ostaa ja no, ei pysy jalassa :D

  1. Hihii i know! Multa on kyllä löytyny ballerinojakin, mut miellän itteni ehk enemmän loafer/tennari/flatform/jne-tytötks. :-)

   Hööööh mä taas pelkään etten löydä tarpeeksi pienii:-((

 8. no empä tiedä, noi ei oikein sytytä. haluaisin semmoset kunnolliset, 1800-luvun pimp:n tossukat. mieluusti samettiset, jotka on koristeltu tasseleilla ja kultaisilla kirjain-monogrammeilla

  1. hahaa i see!! jotkut megaöverit olis kyllä kaikista hienoimmat, sellaiset mäkin haluisin kyllä! jotenkin esim noi kaikki other storiesin on liian pliisuja, vaikkakin siis joo on hyvä olla jotkut yksinkertaiset mutta mutta….

 9. hmm! mä en oo koskaan oikee mieltäny itteeni ballerinatytöks (surprise..? :D) mut nois on ideaa! olishan se joskus kiva käyttää vähä kevyempii ja ees vähän tennareit sirompii kenkii.. oon kans uhrannu puolikkaan ajatuksen toms-kengille, mut en oo ihan varma. pitäis sovittaa niitä, ja sit vast antaa lopullinen tuomio, et näyttääks/tuntuuks tyhmältä :D

  1. hahaa I KNOW! :–D mulle kyllä menee ballerinatkin, mut jotenkin lämpeen näille tai vaikka paksupohjaisille avokkaille enemmän. :-) kantsii sovittaa, vois kyl oikeenlaiset sopii sulle erittäin hyvin!! Mä oon testannu vaan yhtiä ja ne oli ihan jees tosiaan, mutta ei perfect. Niitä etsiessä 8–)

 10. Tossukat iskee ja lujaa !
  Onnistuin yhet jo kenkä bongaamaan, mutta toiset himottais kauheesti :D

 11. Mulla on ollut pari viikkoa käytössä just noi mustat mokkanahkaiset otherstoriesin tossut, ja ne oli alusta asti ihan täydelliset ja mukavat jalassa, mokkanahka vaan kuluu niin nopeaa että niitten käyttöä pitää varoa huonommalla säällä.. Oon kattonut jo uusia samalta merkiltä, tykkään niin paljon! Suosittelen!!