Hopeiset sandaalit

muoti
4 kommenttia

Olen jo pidempään katsellut hopeisia kenkiä sillä silmällä ja nyt Barcelonassa tärppäsi! Sitä ennen olin fiilistellyt mm. näitä:

TOPSHOP SILVER SHOES

topshop topshop

Olisin voinut tilata kummat tahansa näistä, mutta en uskaltanut luottaa että 36 olisi tarpeeksi napakan kokoinen. Hitto mä tulen olemaan pulassa sitten joskus kun jotkut tehtaat tajuavat alkaa valmistaa kokoa 35 ja sisäänostajat ottaa sitä myyntiin…….. Barcelonassa oli muuten ihanan paljon 35-kokoa niissä tavallisissa kenkäkaupoissa. En vain tällä reissulla löytänyt niistä mitään itselleni, mutta kantsii kysellä tuon koon perään vaikka esillä olis vain ”normikoot”. Myös nämä hopeiset kenkulit ovat koolit:

ZARA SILVER SHOES

zara zara

tumblr silver shoes

tumblr tumblr

Zarassa oli tuollaiset oikeanpuoleisen tapaiset nauhakengät hopeisina, mutta pöh, ne olivat muovia, niin en sitten viitsinyt edes kokeilla. Nahkaiset olivat hakusessa ja onneksi maltoin etsiä. Kyllä ne sopivat sieltä sitten löytyivät, mutta eivät umpinaisina nauhakenkinä vaan kesäisinä sandaaleina! Todellisuudessa tarvitsin sandaaleita paljon enemmän, sillä mulla on tosi vähän siistejä kesäkenkiä. Leopardiballerinat on kuluneet kahden kesän käytöstä, loaferit nauraa kärjistä ja hmm, onko mulla edes muita avokkaita?

zara silver sandals leather

SILVER SANDALS

Hopeiset sandaalit löytyivät siis Zarasta! Ovat nahkaa ja maksoivat 22€, aikas sopiva hinta! Hopea näyttää ja tuntuu kultaisen kauden jälkeen megaraikkaalta, tykkään. Entäs te?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. no eikö!!! arvasin muuten että tykkäät. mä tykkään sun valkoisista sandaaleista nimittäin, ah!:—D

  1. Oi ihanat!!! Ostin kanssa viime kesänä Nykistä Steve Maddenilta hopeiset sandaalit, jokin niissä kiehtoi niin oli pakko ostaa omakseni. Kiehtoo yhä, tossa just tepastelin ne jalassa <3