ELECTRIC BLUE

kauneus
23 kommenttia

Rimmelillä oltiin tarkkaavaisia ja sainkin heti tämän postauksen julkaisun jälkeen kyselyä sähköpostiini, josko haluaisin testata myös sitä Rimmelin ripsiväriä, jonka olin alunalkaen ajatellut ostaa. No toki halusin! Samalla kertaa sain testiin myös IsaDoran poolside-kesämeikkisarjan sinisen ripsivärin, mutta koska se on vedenkestävä, menee hetki ennen kuin saan teille testikuvia. Mulla ei nimittäin ole mitään millä pestä se pois :–D Ei kai vedenkestävät lähde oliivi- tai kookosöljyillä…? Eniveis, nyt Rimmelin kimppuun!

ida365 RIMMEL extra super lash electric blue

blue mascara

rimmel blue mascara

blue mascara rimmel extra super lash

No vitsit, tämähän on paljon kirkkaamman sininen mitä Maybellinen sininen maskara! Pari teistä sanoikin omistavansa tämän ja vinkkasi, että tällä saisi jonkin verran kirkkaamman lopputuloksen. Ette huijanneet, kyllä tällä saa. Tuntuu että siinä missä Maybellinen maskara toimii arjessa ”huomaamattomampana”, on tämä Rimmel paljon jännempi ja kirkkaampi. Tätä sai laitettua vaikka kuinka monta vetoa ennen kuin kerrokset alkoivat paakkuuntua, joten tällä saa melko näyttävät räpsyttimet.

rimmel blue mascara lash

lash building mascara rimme

Rimmel Extra Supes Lash ”Electric blue” mascara saatu testiin blogin kautta, hinta n. 8€

Ja hah, syön sanani heti. Löysin laatikostani silmämeikin poistoon tarkoitettuja puhdistuslappuja Simpleltä (saatu blogin kautta) ja ilahduin, kun spottasin tuosta ”removes waterproof mascara” -tekstin. Siispä IsaDoran Lash Color Waterproof Mascara pääsi testiin viikonlopun aikana sekin.

simple make up remover pads

sinistä ripsiväriä

sininen ripsiväri isadora

IsaDoran maskara on sekin aavistuksen Maybellineä kirkkaampi, mutta sen sijaan sillä ei saa yhtä tuuheaa ja näyttävää lopputulosta mitä Rimmelillä. Tässä vertailussa Rimmel voittaa värinsä ja rakenteensa puolesta jos kaipaa mahdollisimman sinistä lopputulosta. Sen sijaan Maybelline toimii arjessa parhaiten ja tämä IsaDora on varmasti paras valinta mikäli tykkää käyttää vedenkestäviä ripsivärejä. Paras harja on Maybellinen ripsivärissä, mutta toisaalta Rimmelin harjallakin sai näyttävän ja siistin lopputuloksen. Nämä ovat kyllä kaikki hyviä vaihtoehtoja, valinta riippuu siitä millaisia ominaisuuksia ripsiväriltään kaipaa.

isadoran sininen poolside-ripsiväri

isadora poolside blue mascara

IsaDoran Lash Color Aqua Blue mascara saatu testiin blogin kautta, hinta n. 12€

Toivottavasti näistä mun testailuista oli apua niille, jotka sinisen ripsivärin ostoa pohtivat! Hauskaa, että edullisin maskara pärjäsi parhaiten tässä mittelössä. Olen joskus aiemmin käyttänyt paria Rimmelin maskaraa ja olen kyllä ollut tyytyväinen, joten en tiedä mitä edes odotin. Hauskaa että olisin ilman näitä blogin kautta saatujakin maskaroita päätynyt tuohon Rimmeliin ihan vain googlailun perusteella! Kävikö joku teistä jo ostamassa jonkin sinisen ripsarin?

Ps. Olen taas vähäsen innostunut Pinterestistä ja kyselin blogin fb-sivuilla, joskos teillä olisi siellä tunnuksia, olis kiva vaklaa mistä te tykkäätte ja löytää uutta pinnailtavaa! Tänne saa siis ilmiantaa itsensä ;-)

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. eiks vedenkestävät nimenomaan lähde öljyillä..? ihan vaan siitä pääteltynä, että ovat rasvaliukoisia eivätkä vesiliukoisia, esim. itse taannoin poistelin kyllä vedenkestävät öljylapuilla aivan sujuvasti.

  ihan jännän näköstä tämä sininen ripsari kyllä, mutta vähän turhan hurjaa mulle! :D

  1. No hyvä, mä en tiiä vedenkestävistä oikeasti mitään, kun en ikinä oo niitä käyttänyt :–D mutta siis näin vähän päättelin myöskin, mutta ei sit tarvinnutkaan kokeilla öljyjä kun löytyi noi putsarilaput. :-) JEE, kiitos varmistuksesta!

   Ja hihii, kiitos :-D tuo on kyllä semmoista että pitää vähän joo totutella ajatukseen.

 2. Mä oon ottanu vedenkestävät pois myös ihan noilla simplyn (tai muun merkin) meikinpoistoliinoilla!

  1. Ai ihan niillä isommilla liinoillakin lähtee vai? Hyvä tietää, mä oon käyttänyt niitä muutenkin:–)

 3. just meinasin tulla huutelee, että kyllä lähtee vedenkestävät kookosöljyllä ainakin :–D käytän pelkästään vedenkestäviä ripsareja koska musta ne pysyy parhaiten ja etenkin ripset pysyy taivutettuina parhaiten niillä :) ja meikinpoistoon käytän aina vaan kookosöljyä :–)

  ja hitsit, nyt aloin harkitsemaan sinistä ripsaria………. ois kyl nii makee ku en osaa käyttää luomivärejä ja tosi harvoin jaksan tehä enää rajauksiakaan. hmmm hmm hmmmmmmmm

  ps. ois kiva nähä taas! viime kerrasta on mitä, ikuisuus??

  1. No hyvä!:-D mä pesen aina koko naaman ja ripset jollain samalla putsarilla kun tavalliset lähtee helposti millä vaan aineella. JEEjee siis, nyt voinen käyttää tuota isadoran ripsiväriä jatkossakin.

   Ja hei voisi sopia sulle hyvin! >:-) testaapas ihmeessä hihii.

   JA JOO niin on :–O KÄÄKS, mites ois ens viikko?!

 4. Oli todellakin apua tästä postauksesta, oon niin kauan himoinnu sinistä ripsiväriä! Täytynee itseki käydä hakemassa toi rimmelin ripsari.. :-)) Ootko muuten käyttäny noita ihan vaan pelkästään vai ootko kokeillu myös mustan ripsivärin päälle että miltä se näyttäis?

  1. Jee, ihanaa Nelly! :-) Oon käyttänyt vaan pelkälteen, koska oon toivonut mahdollisimman kirkasta lopputulosta. Se Maybellinen näyttää ripsissä ehkä vähän sinisen ja mustan sekoitukselta, tää Rimmelin sen sijaan hohtaa ihanasti!

 5. OI KYLLÄ! siniset ripset näyttää ihan huikeilta, vaikken (taaskaan) ehkä ois uskonut hehheh…. tykkään kyl tosta rimmelistä vaikka se onkin aika hurja, mut mitä järkee pistää sinistä jos ei mee sit all the way with it?? vois itsekin joskus kokeilla :—)

  1. Hhiihiihi JEEE!!! Ei tämmöisiä juttuja voi aina tietää! En oikein tajua mistä tämä innostus ylipäätänsä muhunkaan iski :–D Jep, oon kyllä samaa mieltä, että kunnon siniset sit jos kerran muuta kuin mustaa ripsiinsä sutii! Koklaa koklaa, Rimmelin maskara on tosi ok:n hintainenkin.

 6. Whåttaaa, oon kyllä nyt satavarma, että oot jotenki muoksinu näitten kuvien värejä taktisesti, kosk ei mun rimmeli varmana tee noin kirkasta jälkeä!! Tai ehkä oon vaan värisokee :D Täytyy taas laittaa sinistä joku päivä ja tehdä empiiristä jatkotutkimusta…

  1. Ei kun sä et laita sitä tarpeeksi! Sun kuvista näki että oot laittanut sitä kevyellä kädellä siististi, mulla sitä on törrrrrrrkeen monta kerrosta päällekäin! :-D Aluksi musta tuntui ettei tota tarttunut mutta sit älysin että sitä voi vetää vaikka kuinka monta vetoa päällekkäin ilman että se alkaa paakkuuntua niin kuin ripsarit yleensä :- ) koklaa laittaa enemmän! ei näitä oo taktisesti muokkailtu :-D

 7. Hmmm.. Oliskohan sallittua käydä ostamassa itselleen nimpparilahjaksi tuollainen sininen ripsari. Näyttää kyllä niiiiiin kivalta! :) ♥

 8. Ää voi ei!! Näin ton samaisen ripsivärin kaupassa tarjouksessa vitosella, ja kun oon haaveillut itsekin sinisen ripsivärin perään niin mietin et pitäiskö se ostaa.. Mutta lopputuloksena en ostanut sitä, en ole aikaisemmin testannut Rimmelin ripsivärejä ja nyt harmittaa! :–D Mutta pitääpä ostaa toi seuraavalla kerralla, toi näyttää hyvältä!

 9. Hei Ida,
  satutko tietämään mistä löytäisin Rimmel Wimperntusche Mascara Extra Super Lash Electric Blue 103? Olen hakenut sitä ystäväni siniselle vaimolle ja mikään muu ei käy!

  Ystävällisin Terveisin Aki