MONKI AW13

muoti
16 kommenttia

monki syksy 2013

monki aw13

monki syksy

monki

Huh, Monkin syksy näyttää superhyvältä. Oon aina tykännyt Monkista siksi, että Monkin vaatteet ovat yksinkertaisuudestaan ja selkeydestään huolimatta mielenkiintoisia. Hulvattomat kuosit, laadukkaat materiaalit, jännät pinnat ja näyttävät leikkaukset tekevät vaatteista kiinnostavia. Niin kuin vaikka nyt näistäkin! Ekan kuvan printit vau, tokan kuvan yhdistelmä mustaa ja kukkia sekä kolmannen kuvan väriyhdistelmät. Neljännessä miellyttää all over leopard mustaan yhdistettynä – toimii. Keskellä kesää on tietysti kiellettyä haaveilla syysjutuista, mutta ostinhan mä jo ekan neuleenkin että mitä tässä enää syksyjuttuja itseltään kieltämään…

Tiesittekö muuten että Monkia saa nykyisin myös Asokselta? JEEE!

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. TARVITSEN!!11 ainakin tuon sinisen neuleen ja ekan kukkapaidan!!! huh huh toivottavasti on jo kaupoissa kun pääsen vierailemaan etelässä ;–)

  1. NIIN MÄKIN!!!!!!! ton kukkapaidan ja mahdollisesti jotain noista kreiseistä printeistä. HEHEE juuh oispa jo ens ens viikonloppuna…. pliisss….

  1. ajat sitten!ilmoitin blogin facebookissa voittajat kuten hustle hki-postauksessa kerroin :-)

 2. Minusta Monkin vaatteet on kyllä sitä samaa kauraa laadultaan kuin kaikki muutkin ketjuliikkeet, vaikka kai siellä joukossa jotakin hyvääkin voi olla. Neuleet akryyliä ja topit nyppyyntyy jo ekalle kerralla….en tykkää.

  1. No toki tuossa mielessä, mutta sieltä löytyy myös kestävää puuvillaa, farkkua, pitsejä ja pellavaa. Ainahan _kaikissa_ liikkeissä pitää vilkaista pesuohjeet ja materiaalit, ei kai akryyli koskaan ole hyvä valinta.

 3. sitten kun voitan lotossa niin ostan monkin tyhjäks…

  jostain syystä kommentoin blogiis harvoin, vaikka tää on ihan lemppareita! saat muutenkin niin paljon palautetta ja tää kommentointi kun vaatii nimet ja osotteet – siis ”tosi vaivalloista”…… tyhmä minä.

  teki vaan mieli tulla sanomaan että sun tyyli on suloisinta: vaatteet & musat & sisustusjutut jne nappaa lähes aina! oon ollu mukana puukkohupparitytöistä asti hehs. toivottavasti bloggailus jatkuu ja jatkuu, oot iso inspiksen lähde mulle :’)

  1. Hahaa jep!:-D mäkin voisin joo pari jutskaa haluta sieltä jos lottovoitto osuis kohdalle…

   voi apua Saara aivan ihana kommentti! Mä oon harmitellut mielessäni sitä, että nyt kesällä hirveän harva jaksaa kommentoida vaikka lukijoita näyttäis olevan jopa enemmän mitä talvella. Se on tietty täysin ymmärrettävää mutta kommentteja odottaa aina niin innolla että on surkee olo jos niitä ei tuu yhtään. Siksi tää sun kommentti pelasti ihan superpaljon, tuli niiiiiin hyvä mieli eikä harmita että joissain postauksissa ei ole kuin yks tai kaks kommenttia, hih :’-) kiitos ihana, sä oot aivan super! On ihanaa olla jollekin inspiraation lähde, kiitos, niin nätisti sanottu! <3

 4. Kukkapöksyt ja toi sininen neule!! Jes monki! Just käytiin maanantaina tukholman isossa monkissa, enkä löytäny mitään :( olin aika pettyny, mut syksy näyttää hyvältä!

 5. Kukkapöksyt ja sininen neule!!! Hyvä monki jeeess! Just kävin tukholman jättimonkissa, enkä löytäny mitään! Sairas pettymys.. Yhtä kangaskassii kannoin jo kassalle (siin oli yksii mun suosikkieläimist, laamoja :))), mut sit totesin et ei se ollukkaa niiiiin kiva.. Siin oli siis riveittäin eri eläimii. Mut nyt! Syksy! Khyllä!

  Ps. Toivottavasti mun kommentti ei nyt tuu kahesti ku ipad-kommentointi ei nyt ihan suju..

  1. syksy näyttää niiiiin lupaavalta! en mäkää löytäny monkin aleista mitään ku pyörähdin viime viikolla nopee helsingissä :-( mut toisaalta en ehkä etsi hirveesti mitään kesäjuttuja enää, pari kivaa toppia olis kyllä jees, en oo löytänyt yhtään uutta koko kesänä, ha. metsästän myöskin uutta farkkupaitaa vanhan tilalle, se on monkista siis ja se on täydellinen (ja sotkussa joka ei lähde pois, grrr)! ehkä syksyllä 8—)

   kääks laamat on liikuttavia!!! :-D hihii kuulostaa hauskalta mutta on kyl fiksuu jättää kaikki ”ihan kiva” pois laskuista. SYKSY JEEE!

   1. mä taas metsästin shortseja, tasan yhet oli tarpeeks pitkät eikä ollu enää kokoja :( kaikki muutki halunnu ostaa muuta ku farkkualkkarit :D mut onneks sit weekdaysta löyty just buenot, nii olin tyytyväinen :) mä taas rakastan yhtä mun monkin flanellii ja aina toivon et tulis lisää samantapasii myyntiin, mut se on kyl sit jo syksyjuttu!

    jos siin kassis olis ollu kuvana esim. pelkästään yks iso laama nii olisin ostanu heti! simppeliys toimiii.

    1. No hahaa, voi ei!:-D mutta onneks löyty. mä en rehellisesti tajua miten mä en oo voinu löytää mieluisaa kesätoppia?? ostin yhden mustan mut se on kaukana sellaisesta _kesä_topista millaisesta oon haaveillu…

     jep ymmärrän!!! ja oon samaa mieltä!!

     1. mä oon huomannu et oon nykyään tosi huono shoppailee! en vaa jaksais selailla vaaterekkejä, haha.. american apparelista lähti kyl yks 3/4-hihanen semmonen baseball-paita minkä hihat on tummansiniset ja muuten harmaa! ja se on iihana! olisin kans halunnu sen valko-vihreenä ja kaikis muissaki sävyissä, mut ärsytti ku siit valkosest näky ihan liian hyvin läpi :(