Viikonloppuna

lifestyle
8 kommenttia

blue on blue

Testailin viikonloppuna kahta uutta sinistä ripsiväriä, lupaan kertoa niistä lisää myöhemmin tällä viikolla. Löysin uuden lempparin, jolla saa kirkkaamman siniset ripset mitä Maybellinellä. Hih aikas hauska yhdistelmä tuo mekko + siniset ripset. Olis mulla samansävyistä sinistä kynsilakkaakin, mutta se taitais mennä jo pikkuisen överiksi.

Mites muuten tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa oleva säälittävä yritys kasvattaa ruohosipulia? :–D Mikä tuota vaivaa, miksei se kasva normaalisti?!?!

jopo valkoinen

rannalle päinOnneksi viikonloppuna oli niin ihana sää, päästiin viettämään aikaa ulkona ja hengailtiinkin mm. Kaupissa kallioilla sekä Rauhaniemessä ja Lapinniemessä. Ihanaa kun keskustasta pääsee niin nopeasti järvien lähelle. Kalliolla ilta-auringossa istuskellessa tulee aika levollinen fiilis ja kaipuu kesämökille. Hippasen outoa, mä en nimittäin ole ikinä ollut henkeen ja vereen mikään mökki-ihminen. On siellä kyllä superjees käydä aina parin päivän reissuja vain olemassa, mutta kauhean kauaa en siellä jaksa tekemättömyyttä, hehe. Ehdittiin olla koiravahteinakin viikonloppuna, mutta siitä lisää Instagramin puolella.

strawberry pancakes

Viikonloppuna voi syödä aamupalaksi mitä huvittaa! Me tehtiin sunnuntaina banskulättyjä, banaanipehmistä ja kruunattiin koko annos mansikoilla ja kookoshipuilla. Hassua miten herkulliselta ja syntiseltä jokin näinkin terveellinen annos voi näyttää :-D

ida365 elviira

Elviira löysi uuden paikan makuuhuoneesta viikonloppuna!! Nyt se toivottaa joka ilta hyvät yöt, eikä joudu hengaan yksin olkkarissa.

Olin varmaan melkoinen näky kun sain hullun siivous- ja järjestelyvimman lauantai-iltana viinilasillisen jälkeen. Siivosin koko kämpän parissa tunnissa ihan mielettömän siistiksi ja järjestelin jopa vaatekaappini! Tykkään järjestelystä ja siivoilusta kyllä kovasti koska se on niin terapeuttista, mutta aika usein meillä on täällä noiden vaatteiden osalta sellainen hallittu kaaos… Sohvalle tuntuu olevan niin helppo heittää vaatteet vaatekaapin sijaan…. huupsis.

Nyt työntouhuun, pitäisi suunnitella visuualit yhteen supersiistiin kilpailuun, jonka julkistan täällä blogin puolella vielä varmaan tämän viikon aikana! Olen innoissani, blogin puolelle on tulossa nyt parikin mahtavaa kilpailua, tiedän että te tuutte tykkäämään. Loppuviikkoon niiden osalta siis, teidän hemmottelua luvassa ;–) Ihanaa alkanutta viikkoa, toivottavasti teilläkin oli rentouttavat viikonloppumeiningit.

 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. piristit kovasti mun kotiintuloa ruisrockista kun pääsin lukemaan mitä olit kirjotellu tänne sillä aikaa, hehe jeiiii kiitos siis siitä! :—–) oot iha lemppari

    1. hei söpöliini, kiitos kommentista, se ilahdutti!! <3 tuntuu että kaikki oli ruississa, siksiköhän blogissakin on ollut niin hiljaista?

  2. Jee mäki olin ruississa! :D Voisitko muuten tälleen etukäteen sanoa minkä merkkinen se kirkkaampi ripsari on, kun itse käyn nappaamassa sellaisen tänään tai huomenna. :)

  3. sulla on tosi kivoja kuvia, mua kiinnostais tietää, et kuvaatko yleensä tolla olympuksella kaikki? mikä malli se on ja millaisella optiikalla kuvaat? tarkoituksena ois hankkii tosi kompakti järkkäri, niin oon kelaillut tollasta! ois kiva kuulla fiiliksiä tosta. :)

    1. Kuvailen nykyisin ihan kaiken Olympuksella, muihin kameroihin ei jaksa enää tarttua kun tämä on niin kätevä. Mulla on siis runkona PEN e-pl5 ja objektiivina käytössä eniten 45mm f1.8. Kittiputkella pärjää aluksi, mutta tuo 45mm on ihan täydellinen mun käyttöön! Miltei kaikki viimeisimmät blogikuvat on otettu sillä siis. Suosittelen kovasti! :–) siskolla taitaa olla se edullisempi e-pm2 (?) ja hänkin on ollut tyytyväinen omaansa.

      Toivottavasti tästä oli edes vähän apua! :-) tästä en kyllä enää vaihda takaisin canonin möhkäleeseen, tää on niin vaivaton reissussa jne.