WHITE DRESS

muoti
8 kommenttia

IDA365 outfit

Untitled

Untitled

Eilen päivällä seikkailin keskustassa hoitamassa asioita näissä kuteissa! Käväisin lähettämässä parit Plastic Cameras -tilaukset ja hakemassa postista saapuneita paketteja. Meillä on niin naurettavan pieni postiluukku, että siitä ei mahdu mikään paksumpi läpi, kirjeet ja kortit ja ohuet lehdet ovat ainoat, jotka saan suoraan kotiin, kaiken muun joudun hakemaan postista jos en ole kotona avaamassa ovea postinkantajalle. Vanhan talon puolia, joita ei ole koskaan aiemmin tullut ajatelleeksi…. Eniveis, näissä vaatteissa fillaroin ympäriinsä.

Untitled

Untitled

Päällä on Zarasta (Barcelonan lentokentältä) ostettu moderni tennismekko. Valkoinen väri sopii mulle yllättävän hyvin, vaikka voisi ajatella että se ei olisi parhaimmillaan kalpealla hipiällä. Tassuttelen yhä menemään noilla puhkikuluneilla loafereilla, ne vaan on niin lempparit!!

Untitled

Untitled

Ja jep, just kun eilen totesin että en jaksa kiertää aleja, niin eksyin sitten Stockalle odottaessani Taavia töistä. Hupsiis, eihän sieltä tietystikään mitään ale-juttuja löytynyt, vaan täysihintainen neulepusero Selected Femmen puolelta. Mietiskelin aika pitkän tovin, että onko mitään järkeä ostaa samanlaista neuletta mikä mulla on just päällä……. eroja on tietysti paljon kun toinen on napitettava neuletakki ja toinen neule! Hahah, ostin sitten kuiteskin koska näin tämän mielessäni syksyllä yhdistettynä mustiin pillifarkkuihin ja maihareihin sekä nahkaiseen kynähameeseen. Huuliin sipaus punaista, iso nuttura ja nahkatakki, juuh!!

Sovitin myös tuota nättiä toppia joka olisi ollut alessa, mutta tuo etuosa oli jotenkin ihan hölmö, olisi pitänyt ommella tuo aukko jotenkin pienemmäksi kun mun rintsikat paistoivat sieltä tosi tyylikkäästi. Ehkä se oli tarkoitettu asettumaan jotenkin siveellisemmin, mutta pöh, ei toiminut mulla.

MUTTA nyt suuntaan Alisan kanssa herkuttelemaan ja kahvittelemaan keskustaan, PERJANTAIII!! <3

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihan mielettömän söpö asu ja tyttö! Ja tuo neule on ihana, ei se haittaa vaikka niitä olisi useampi ;) Suomessa on kuitenkin niin pitkään kylmä, että johan kyllästyy jos ei ole monia neuleita!

  1. Voi kiitos kiltti:’-) Ja tuo ei sentäs ole saman merkin, vaikka hyvin samankaltaiset ovatkin, hihi. Ja totta puhut, tämä on parempi sijoitus kuin vaikka kesämekkoset!

 2. Hei! Ihan postaukseen liittymätön kommentti, mutta olisin halunnut kiittää Barcelona-postauksista, olen itse suuntaamaassa elokuun lopulla kyseiseen kaupunkiin viideksi päiväksi, ja hotelli on vielä varaamatta.
  Olisitko halunnut kertoa missä majoituitte reissullanne ja vähän arviota majoituksesta? Vaihtoehtoja on niin paljon ja ei oikein tiedä, että pitäisikö maksaa vähän ekstraa aamiaisesta vai tyynesti aina suunnata aamupalalle paikallisiin kahviloihin, ja tarvitseeko maksaa keskustan läheisyydestä kun ilmeisesti metrolla saa kuljettua niin hyvin ;) Pahoittelen jos olet maininnut asiasta jossakin kohtaa, yritän lukea sitten postaukset tarkemmin :D

  1. Haa, voi että, ole hyvä vaan!! :-) Ihanaa että niistä on ollut apua.

   Me oltiin Urgell-metroaseman vieressä olevassa Hotel Del Comte -hotellissa. Siellä 6 yön varaus maksoi n. 400€, eli hinta per naama/yö jäi aika alhaiseksi. Valittiin tuo hotelli siis sen perusteella, että se oli suht. lähellä kaikkea, metroaseman vieressä, huoneessa oli ilmastointi, tallekelokero ja oma kylppäri. Muita toiveita meillä ei oikeastaan edes ollut, joten tuo hotelli valikoitui aika randomilla. Se ei todellakaan ollut mikään ihmeellinen, mutta tosi siisti ja kaikki hotellissa osasivat hyvää englantia. Voin suositella, mutta ei tuo mikään persoonallinen tai upea ollut :–D

   Syksyllä olin roommate emma -nimisessä hotellissa ja siitä tykkäsin kovasti! se oli aika moderni ja jännä, mutta tosi siisti ja hyvällä paikkaa sekin. Se on kyllä varmaan paljon kalliimpi, mutta googlaamalla saat lisätietoja!

 3. Oi mistä puhkikuluneet loaferisi ovat!? Tai saakohan niitä enää edes mistään?