ASOS SALE: BLACK DRESSES

muoti
2 kommenttia

ASOS black dress

 1. Skater dress n. 13€ 2. Smock dress n. 13€  3. Strap back dress n. 20€ 

 4. Bodycon dress with open back n. 20€ 5. Maxi dress n. 23€ 6. 50’s skater dress n. 39€ 

Olen kiertänyt alennusmyynnit kaukaa, monestakin syystä. Reissun jälkeen ylimääräistä rahaa ei ole ja toisekseen inhoan alennusmyyntiryysistä, ahdistun enkä jaksa sovittaa mitään. Hassua, joskus nuorena olin kai oikeasti pikkuisen innoissani alejen alkamisesta? Nykyisin ei tunnu missään, vaan korkeintaan selailen suosikkinettikauppojen alennetut tuotteet läpi.

Bongasin Asokselta muutaman niin nätin mustan mekon, että ajattelin jakaa löydöt kanssanne. Mun omien mustien trikoomekkojen ostopaikkaa on kyselty useasti, joten tässä olis pari vinkkiä samoihin/samankaltaisiin. Tuo ekan kuvan mekko multa siis löytyy ja se oli koko viime talven kovassa käytössä. :-) Ainakin nuo 100/95% puuvillaa olevat mekot ovat kestäneet kulutusta hyvin. On mulla myös yksi Asoksen trikootoppi joka on viskoosia, eikä se vielä ainakaan ole parin pesun jälkeen nukkaantunut, niin kuin viskoosille joskus käy. Voin siis suositella Asoksen oman merkin mekkovalikoimaa. Kokojutuista sen verran, että mun mielestä Asoksen kokoja voi verrata esim. H&M:n divided-malliston kokoihin. Mulle menee sekä UK6 (34) että UK4 (32) ja valitsen petite-mitoituksen jos se on mahdollista, ainakin mekoissa ja takeissa.

* translation: if you’re trying to find casual black dress, try Asos! 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tuo eka mekko on kyllä nätti! Tein vaan itelleni lupauksen etten kyllä nyt hetkeen osta yhtään vaatetta uutena, mutta mustan, yksinkertaisen mekon mentävä aukko kaapissa olisi.

    1. Se on, siinä on kaunis tuo kaula-aukkokin. :-) Höhlä, noita perusvaatteita on musta niin hankala löytää käytettynä! Mä etsin aina kirpuilta kaikkea erityisempää vaan. Toivotaan että tärppää! :–)