Alennusta kuvien kehittämisestä

/// lifestyleTags: , ,

plastic cameras -banneri

Untitled

Ilouutisia!

Plastic Cameras on saanut pari mahtavaa ja laadukasta yhteistyökumppania Tampereelta. A-print Suvantokadulla (ortodoksisen kirkon vieressä) ja Valokuvia Timo Peltomaa Lielahdessa (Jonnan kirppiksen vieressä) tarjoavat Plastic Camerasin asiakkaille -20% filmin & kuvien kehittämisestä. Alennuksen saa jatkossa tilauksen mukana tulevaa kuponkia vastaan. Jos täällä blogini lukijoiden joukossa on meiltä tilauksen tehneitä, voitte olla yhteydessä vaikka muhun ida @ plasticcameras.fi ja laittaa tiedon aiemmasta tilauksestanne niin saatte tekin kupongin käyttöönne.

Ihan mahtavaa! Tätä filmikuvailuperinnettä on ihana pitää yllä ja tämmöisellä yhteistyöllä tuoda iloa kaikille osapuolille. Olen teetättänyt A-printissä rippikuvani ja muistaakseni myös yo-kutsuni, joten tiedän että jälki on erinomaista. Peltomaan liikkeessä olen kehittänyt nyt kaikki viimeisimmät Plastic Camerasin kameroilla kuvatut filmit ja täytyy sanoa, että jälki on ihan huikeasti parempi mitä niissä liikkeissä, joissa olen aiemmin käynyt. Nyt täytyy ehdottomasti testata pitkästä aikaa myös A-printiä, mutta voin jo nyt varmuudella suositella molempia. :-)

Meille saa yhäkin vinkkailla hyviä ja laadukkaita valokuvankehittäjiä omilta kotipaikkakunniltaan! Tampereelta emme tarvitse useampaa yhteistyökumppania, mutta kaikista muista kaupungeista otamme mielellämme vinkit vastaan. Isot ketjut ovat olleet aika nihkeinä yhteistyön suhteen, joten mielellään tuettaisiin muutenkin pienempiä putiikkeja, jos vain mahdollista. Ottakaahan jatkossa ilo irti näistä jo olemassa olevista yhteistyökumppaneista! Vinkkailen kun lista täydentyy. Täältä löytyy lisätietoa ja tarkemmat tiedot yhteistyöstä.

6 kommenttia

 1. Avatar Tuija /// 06/08/2013 / 15:44:56

  Joku vois vinkkailla hyviä valokuvankehittäjiä Kuopiosta, ja yhteistyö tännekkin päin olis jees. :-D Alkaa olee filmit kehitystä vailla eikä googlailemalla ole kovin montaa vaihtoehtoa löytynyt…

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 06/08/2013 / 18:02:32

   no jep, saisi tulla suosituksia ;–D mutta me koitetaan kanssa etsiä, toivottavasti keksitään jotain!

   Vastaa
 2. Avatar miffas /// 06/08/2013 / 23:36:59

  Hahaa, täytyy siis varmaan kohta pistää filmiä tilaukseen, meitsi on nääs ilmeisesti vihdoin paikantanut perintöfilmikameransa sijainnin. Vielä vaan pitäisi noutaa se ja selvittää onko se ehjä :D Haluan sen käyttöön ennen kesälomaa!!! :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 07/08/2013 / 09:18:14

   loistavaa!!! :—-) nyt sitten tilaileen joku filmi niin on syksyllä kiva alennusten kera kehittää niitä ;- )

   Vastaa
 3. Avatar Ikane /// 07/08/2013 / 21:47:20

  Tuolla Iisalmessa asti olisi ainakin sellaiset liikkeet kuin Kuva Tuulos, Kuva-Studio ja Studio KJ. En osaa sanoa, olisiko niillä liikkeillä ehkä muita pisteitä ympäri eteläisempää Suomea, se Iisalmi taitaa olla hieman kaukana! :’D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 12/08/2013 / 14:57:27

   Heiii kiitos vinkistä! :–D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.