DOTS ALL OVER

kauneus
8 kommenttia

essie + loreal

DOT NAILS

confetti top coat nailpolish

Lorealin confetti top coat on kyllä yksi tän vuoden kivoimmista kosmetiikkauutuuksista. Harvoin jaksan innostua mistään yksittäisestä lakasta näin paljoa! Mustavalkoisesta confettilakasta saa vaikka miten paljon eri variaatioita aluslakan väriä vaihtamalla. Nuden/läpikuultavan aluslakan kanssa confetit pääsevät esille luonnollisesti, mintunvihreän lakan päällä confetit luovat viiriäisen muna -vaikutelman ja valkoisen lakan päällä mustat confetit tekevät dalmatialais-efektin. Hihh, tykkään!

Syksyn tullen oon alkanut käyttää taas mun luottolakkoja; Essien oranssia sekä LivBoxista saatua punaista Ciaten lakkaa. Tuntuu että ne sävyt sopivat kaiken kanssa ja piristävät harmaa-mustia asukokonaisuuksia. Pitäisi kyllä kurkkailla tuo oma kauneus-teemainen Pinterest-kansio läpi, kun seuraavaksi lakkaan kynteni. Olen kerännyt sinne vaikka kuinka monta inspiskuvaa kynsien lakkailuun liittyen.

Oletteko te testailleet tätä lakkaa? Muistan että moni etsi tätä jossain vaiheessa turhaan kaupoista, kun eka erä oli ehditty myydä loppuun. Vastikään lähettelin parit samantyyliset lakat fb-tykkääjilleni, kun näitä lakkoja tosiaan kertyy omiin varastoihin… 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ensimmäiseksi mulle tuli tuosta mieleen Dooris-keksit. :P Mun lapsuuden makoisin herkku.

    1. joku muu taisi kommentoida samaa instagrammin puolella!:–D hahaah hauskaa

  2. Vau, näyttää upealta. Kadehdin aina kun muut osaavat tehdä kynsistään niin hienot, mutta annas olla kun itse yritän samaa…. :D

    1. Hih, ihana :-D Näillä tekeminen on kyllä superhelppoa, en usko että voi mennä pahasti pieleen!! ;-)