Luottobootseissa

muoti
2 kommenttia

kiiltonahkaiset maiharit

kukkuu ida

Näyttääpä mun hiukset vaaleilta näissä… :-D

kurkkaus

daniel wellington

lacquered leather martensens

Kaivoin jo mun lempparikengät esille, vaikka vielä ei ole niin kylmä, että kaipaisi varrellisia kenkiä. Itseasiassa nythän on parhaat kelit käyttää avonaisia kenkiä, vaikka päälle pukisi jo neuletta ja nahkatakkia. Paljaat nilkat + muhkeampi syksyinen yläosa on jotenkin aivan vastustamattoman ihana yhdistelmä!

Mutta nyt kummiskin noilla Dr. Martensenin bootseilla mentiin, ha. Bootsien lisäksi lempparivaatteisiin lukeutuu tuo jakkutakki, joka on kirpparilöytö. Käytän yhä sinnikkäästi tuota farkkupaitaa aina silloin, kun voin jotenkin ovelasti peitää siinä olevan ikuisuustahran. Harmittaa ihan hullusti, että tuohon ja yhteen toiseen suosikkipaitaan on kumpaankin tullut jotkut oudot, tummat tahrat, jotka eivät lähteneet pois sappisaippualla taikka muilla pesuainekonsteilla. Tuntuu tyhmältä että muuten ehjä vaate on käyttökelvoton jonkun typerän tahran takia >:-O Tuon farkkupaidan voisi ehkä koettaa värjätä tummaksi, mutta mulla on joka tapauksessa vaalean farkkupaidan mentävä aukko kaapissani nyt… Monkilla on onneksi kivoja, mutta mutta ei tuota samaa enää tietystikään, pöh. 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Jos tahra ei oo kovin iso ja sijaitsee just passelissa paikassa niin siihenhän voisi ommella päälle jonku kangasmerkin? Tai piirtää jonku kuvion kangastusseilla. Riippuu tosiaankin tahran koosta ja sijainnista :-)

    1. Ääh, ei se oikein näyttäis minulta, kun tykkään niin yksinkertaisista jutuista…. :-( se on tuossa alareunassa ja joku peukun kokoinen, hmhh!