THE PERFECT RED

kauneus
6 kommenttia

Huh huh mikä määrä tv-sarjasuosituksia! KIITOS, ootte ihan huippuja!! :—* Nyt jotain ihan muuta… 

margi lipstick jane iredale

jane iredale huulipuna

jane iredale Margi

Joskus jotkut jutut tuntuvat heti niin omilta, että tuntuu että kyseinen juttu olisi pidempäänkin ollut itsellä, vaikka todellisuudessa sen olisi löytänyt ihan hetki sitten. Tämä fiilis tuli kun kokeilin ekaa kertaa testiin saamaani Jane Iredalen huulipunaa sävyssä ”Margi”. Huulipunan sävy on just eikä melkein – siitäkin huolimatta, että värianalyysin mukaan mulle ei käy siniseen taittavat meikkisävyt ;–) Pöh sanon minä! Ei kannata suhtautua liian vakavasti tai ennakkoluuloisesti, vaan testailla rohkeasti eri juttuja!

Olin kuullut Jane Iredalesta aiemmin vain mineraalimeikkihehkutuksen yhteydessä, sillä nuo Iredalen mineraalimeikkipohjat ovat tuntuneet saavuttaneen kulttimaineen tuossa tuotesarjassa. Vaikka Jane Iredalen meikit eivät olekaan luonnonkosmetiikkaa, on raaka-aineisiin panostettu paljon. Tuotteissa ei käytetä turhia täyteaineita kuten talkkia ja mineraaliöljyjä ja tuotteet sopivat vegaaneille. Nämä huulipunat ovat saaneet myös PETA:n ”cruelty free” -sertifikaatin. Tuotteissa käytetään vain luonnollisia säilöntäaineita, joten tuotteissa ei ole esimerkiksi kemiallisesti tuotettuja parabeenejä. On superia, että kaikki tuotteissa käytetyt raaka-aineet on listattu ja avattu tänne. Näin voi itse kurkkia mitä ne INCIt sisältää. ;-)

Jos joku ei tykkää huulipunista siksi, että ne kuivattavat huulia ja tuntuvat huulissa ylimääräiseltä, ei sitä fiilistä tämän punan kanssa tule. PureMoist-sarjan huulipuna levittyy hyvin ja tuntuu todella kosteuttavalta. 

Olen etsinyt tämmöistä tummaa, siniseen taittavaa punaista siitä saakka, kun mulle laitettiin sellaista Re:fashionin profiilikuva-kuvauksissa kesällä. Tuo kuvauksissa käytetty meikki oli ilmeisesti Kuokkasen peruukkiliikkeestä, eikä mikään tavismarkettipuna :-D Sen metsästäminen siis vähän jäi…. Onko Jane Iredale tuttu teille? Onko jollain kokemusta niistä mineraalipohjista? Rupesi kiinnostamaan kun tämä puna on niin loistava!

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. no eikö :–) tuo huulipuna on niin kapea, että sitä on helppo levittää suoraan hylsystä!