Tv-sarjasuosituksia

lifestyle
122 kommenttia

Varmaan ekaa kertaa ikinä mulla olis jakaa teille ihan mielettömän hyviä tv-sarjasuosituksia! Tuntuu että kun pääsee jonkun sarjan makuun, se pitää katsoa loppuun siltä istumalta, joten näitä loistavia sarjoja on nyt kertynyt pari kesän ja syksyn ajalta. Nyt sen sijaan ei oo mitään katsottavaa, joten kaipaisin teidän vinkkejänne!

Breaking Bad

Taavi oli höpissyt tästä aiemmin ja vaikka tiesin että kyseessä ei todellakaan ole Prison Break, sekoitin nämä sarjat mielessäni jotenkin ihan hölmösti. Oletin, että kyseessä on jokin siloiteltu action-sarja joka perustuu megamaskuliinisiin päänäyttelijöihin, mutta eheeeei, kuinka väärässä olinkaan! Onneksi :-D Olisitte nähneet ilmeeni ensimmäistä jaksoa katsoessa. En tajua miten koko Breaking Bad oli mennyt multa niin täydellisesti ohi?!!? Facebookin mukaan siitä tykkää kuitenkin kolmisenkymmentä kaveria, joten luulis että olisin kuullut tästä joskus jotain…… ehkä mulle, joka pidän tv:tä täysin turhana kapistuksena, ei ole kovin helppoa hehkuttaa tv-sarjoja tuosta noin vain?  Tajusin yhden jännän jutun vasta kun oltiin katsottu koko sarja alusta loppuun – tässä on kerrankin sarja, joka ei mässäile seksillä. Virkistävää! 

The Office

Eiiiiiihhh. Jos mä joskus olen ollut kiintynyt johonkin tv-sarjaan niin se on Office. Mun on niin ikävä tätä sarjaa että suunnittelen sen katsomista uusiksi piakkoin….. Siinä missä koukkuunnuin Breaking Badiin heti, vaati Office jonkinlaista totuttautumista ja henkilöihin ihastumista. Mä oon itkenyt ja nauranut itseni kipeeksi tätä katsoessa. Ihan mahtavia roolihahmoja! 

Parks and Recreation

JESSSSS 6. tuotantokausi alkoi juuri!!! Tosin tää Parks and Recs on just sellainen sarja jota kuuluu katsoa maratoonina monta jaksoa putkeen, eikä odotella viikkoja seuraavan jakson ilmestymistä. Jaksot kestävät vain 20min pilottijaksoja lukuunottamatta, joten tää on loistava sarja seurattavaksi ennen nukkumaanmenoa. Siinä ehtii sopivasti rentoutua ja juoni on mukavan nopeatempoinen. Parks and Recs ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, mutta viimeistään tokan kauden puolessavälissä olin ihan myyty. Toka kausi oli myös mukaansatempaavampi mitä ykkönen, joten tälle kannattaa antaa hetki aikaa. 

MUTTA mitäs sitten?! Nyt on kolme ihan huippua sarjaaa katsottuna (tai no joo Parks and Recsiä tippuu vähitellen lisää) ja kaipaisin syksyksi jonkin uuden sarjan mihin ihastua. Tätä ennen on tietty katsottu Twin Peaksit, Orange is the new blackit, How I met your motherit, New Girlit, Girlsit, Skinsit ja Gossip Girlit, että osaisittekohan te ehdottaa jotain? Oon tietty jo stalkannut samanhenkisten ystävien facebook-profiilit ja osaan jo nyt sanoa etten lämpene ainakaan Adventure Timesille, Game of Thronesille tai Flight of the Conchordsille…. Enkä todellakaan Wilfredille!!!!!!!! Kokeiltu on. 

kuvat:

weheartit/breaking bad 
weheartit/theoffice
weheartit/parksandrecreation

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   1. joo, se meni hetkessä! oli ihan jees kyllä, mutta välillä tuntu että se oli jotenkin skins-henkisellä tavalla suunnattu tosi nuorille tai jotain… :-D the boss on mulle nevahöörd eli pitää googlaa mikä se on!! true bloodia oon joskus kattonu kaks tuottaria enkä yhtään päässy sen sisään :D hekotin vaan vampyyreille ja veren juomiselle!!!! xD hahahah kiitos Lotta <3

 1. Hahaa, luettelit ei-lämmitä-listalle just niitä sarjoja mitä olisin suositellut :DD Voisin kuitenkin suositella Sherlock Holmes sarjoja, varsinkin Uusi Sherlock on huikea ja nyt katselussa on jenkkiversio Elementary jossa Lucy Liulla on huippu tyyli :)

  1. :D:D noonniiiin…….. hahaha kiitos! pitääpä katsella trailereita yms!

 2. The Mindy Project! Samoja tuottajia ja näyttelijöitä ku jenkkien Officessa ja ihan sairaan hauska sarja :D siitä ei oo tullu vasta ku yks kokonainen kausi ja toinen kausi alko jenkeissä nyt syksyllä. Mutta SUOSITTELEN, nimittäin tulee katottua noita ihan samoja, mitä olit tuohon listannu ;)

  1. !!!!!!!!! APUAA jooo!!! siis tän haluan nähdä, ehdottomasti!! Se on varmaan aivan loistava sarja :- D KIITOS!

 3. sex and the city hihi, nip/tuck (!!), the L word, the o.c… noi on mun tänastiset yltiölempparit :-)

  .. ja tietysti muumit ♥

  1. Hahaha EIII SEX AND THE CITYÄ :D:–Dd oon kattonu sitä joskus yläasteella ja lukiossa ja se ei kyllä olis enää mun juttu….. hihii nip/tuck kuulostaa etäisesti tutulta ja L wordista oon kyllä kans kuullu kehuja! Oc:ta yritettiin kattoa kesällä mutta sekään ei oikein tuntunut omalta :-D ehkä sitä ois pitänyt kattoo sillon yläasteella kun se alkoi jotta siihen olis syntynyt semmoinen kiintymyssuhde :- D

 4. Uusi Sherlock, Benedict Cumberbatch on ihana!! Harmi vaan et kausia on tullut vasta kaks ja jaksoja siis kuus:-( Eli tää on aika nopeesti katottu mutta ite jäin ainakin ihan koukkuun

 5. Mä itte katon ihan sairaasti sarjoja ja voin suositella, vaikka mitä! 2 broke girls, American horror story (eilen alko just coven, kolmas tuottari), modern family, dexter, pretty little liars (mun mielestä paranee aina vaan), vampire diaries (en oo vampyyrien fani, mutta tää on tosi hyvä sarja!) , once upon a time, the secret circle, the lying game, greyn anatomia, supernatural, the blacklist (alko kolme viikkoo sitten jenkeissä), awkward, the originals, 666 park avenue, misfits, pushing daisies, sopranos, weeds ja no, eiköhän tossa oo jotain hah :-)

  1. HEI I KNOW, ihanaa että jaat sun suositukset, tiedän että sä tiedät näistä<3__<3

   2 broke girlsiä katoin joskus pari jaksoa ja se oli ihan hauska mutten sillä katselukerralla päässy siihen sisään. Noista suurin osa onkin sit tuntemattomia tai sellasia että oon kuullu, mutten oo kattonu. Eiku trailereita kurkkimaan siis!! :—-D kiiitos Iman<3

 6. äää ton jälkimmäisen kommentin saa poistaa, mokailin jotain ja kommentoin kaks kertaa:-D

 7. Itse olin myös aivan koukussa The Officeen, ihan paras sarja :) Kaksi hyvää sarjaa (jotka Jenkeissä tietenkin jo lopetettiin) on Happy Endings ja Apartment 23. Harmi vaan, että nykyään kaikki oikeasti hyvät sarjat keskeytetään :/

  1. no niin on<3 mun on ikävä michaelia ja keviniä ja dwightiä ja ja ja :'—(( ja höhlä, voi kurjuus!! tarviipa kurkkaa noiden trailerit, kun kerta oot office-fani myös. KIITOS!

  1. uuhlalaa, tästä tykkää 10 kamua fbssä hahaa! >:-D hyvä mittari sille voisko ite innostua, eli siis joo, herätit kiinnostuksen! Kiitos kovasti :-)

 8. Oot kai kattonu 30 rockit myös?? Jos et, niin kimppuun! Tää oli mulla kans semmonen, että vaati muutaman jakson pötköön katsomista, ennen kuin iski täysillä.

  1. NO EN?! :-D KIITOS, pitääpä googlaa lisää vaikka tiiän kyllä jotenkin mistä on kyse.

 9. Ootko kattonut sitä alkuperäistä officea? Mun mielestä se on parempi kuin tuo jenkki-kopio:-D

  1. no EN :-d en tajuu miten se vois olla parempi..?!?!?!? :D hähä tarvii varmaan kattoo se koska parikin tyyppiä on väittäny noin.

    1. Siis Ida alkuperänen Office!!! Gervais on niin sanoinkuvaamattoman hirwee (siis hyvä näyttelijä) ettei sitä sarjaa voi kattoo ku sormien välistä suurella myötähäpeällä!

     Ps. Uusi Sherlock sarja tod! Ja Solsidan tietty. Mitähän vielä… ;–)

     1. :D:D NOH kai se pitää sit sekin kattoa…….. :D

      Ja siis mitähän nyt! Sherlock kuulostaa nimenä ihan urpolta…. mutta sitä on kehunu niin moni hyvällä maulla varustettu että pitää kyllä tutustua ennakkoluuloista huolimatta :’D

 10. Ootko kattonu Mad Meniä? Tai Bomb Girlsiä? Ite tykkään niistä tällä hetkellä hyvin paljon!

  1. EN! ja EN! jotenkin multa meni Mad Menit ihan ohi kun kaikki katto niitä joku aika sitten. Bomb girlsiä joku kehukin just ja siis hitto toi traileri kyllä innosti! kool, kiitos näistä!

 11. Toi Parks and recreations on katsontalistalla täällä! Twin peaks on ikisuosikki, pitää varmaan katella se taas läpi piakkoin. Jenkkilän tahdissa seuraan Himymii, The Big Bang Theoryy, Girlsii ja Modern Familyy tällä hetkellä. Vika noista on oikeestaan noussut lemppariksi, tykkään tuollaisista mokumenttisarjoista aika paljon.

  1. Mä haluisin nähdä sen fire walk with me -leffan! Modern Familyä en oo koskaan kattonu, big bang theorystä oon nähny pari jaksoa joskus mutta silloin se ei iskenyt. Hihii jeppp!

   1. Hei mulla on toi fire walk with me menossa just uff/fida kasaan, joten voin lähettää sen sulle postissa? Laitatko mun spostiin jonkun osoitteen, mihin voin sen lähettää :)

    T. Annina

 12. Itse jain jo koukkuun Masters of Sex sarjaan. Naishahmot on kiinnostavia. :)
  Suosittelen jos pitaa Mad Men sarjasta.

  Walking Dead on myos erittain koukuttava (joskin myos uskomattoman ahdistava kaltaiselleni nossolle). Olin vannonut, etten sita katso, mutta poikaystava sitten sai mut katsomaan pari 3. kauden jaksoa ja pakkohan se sitten oli tuijottaa maratoonina ekat kaudet kanssa vaikka en yleensa ole ollenkaan kiinnostunut mistaan zombie jutuista.

  1. Oohlalaa, kiinnostavaa! En ollut aiemmin ollut kuullutkaan tuosta Masters of Sexistä :-) Mad Meniä en ole katsonut mutta trailerista huokuu aika hyvin minkä tyylisestä sarjasta on kyse.

   Ja Walking dead!! Se kiinnostaa ajatuksena, mutta pelkään että näkisin painajaisia vaan :—DD pitääs katsoo…. oon kuullut että muutkin ei-zombie-fanit ovat tykänneet tuosta.

 13. six feet under eli mullan alla!! aivan tajuttoman hieno sarja, ehdoton lempparini. ei ehkä niinkään toimintaa ja juonenkäänteitä täynnä, mutta heti kun sarjaan pääsee hiukan syvemmälle, ymmärtää sen hienouden. fiksuimmat ja syvällisimmät elämänopetukset ja jutut ikinä, niin inspiroiva sarja ja loistavia quoteja joista yksi päätyykin vielä mun iholle hakattavaksi! ja en oo _ikinä_ itkeny (jollekki ei-henkilökohtaselle jutulle) niin paljoo kuin sarjan päätösjaksossa…..<3<3<3 buhuuuuuuu. hehkutinko jo tarpeeksi??

  1. Oh, aika vakuuttavat perustelut!:–D pitääpä pistää harkintaan, haha!

 14. Suosittelen ihan ehdottomasti sellaista sarjaa kuin Sherlock!

  Kyseessähän on BBC:n minisarja, josta on tullut jo kaksi tuotantokautta (eli 6×90 min.), ja kolmas tuotantokausi ilmestyy kaiketi ja toivon mukaan ensi keväänä. (: Suomessa taitaa kulkea nimellä Uusi Sherlock. Näyttelijät ovat loistavia, toteutus on huippuhyvä ja Sherlockin ah-niin-ihana sarkastinen asenne muihin ihmisiin saa vaan nauramaan maha kippurassa. Itsehän fanitan ihan täysillä päänäyttelijää Benedict Cumberbatchtia, koska hän osaa roolinsa todella hyvin ja sopii näyttelemään Sherlockia loistavasti.

  Suosittelen tietenkin myös True Bloodia, Roomaa (Rome) ja Game of Thronesia. ^^

  1. Noniin, tätä Sherlockia on nyt suositellut vaikka kuinka moni! En ole täysin vakuuttunut, mutta voi olla että tässä on mun ennakkoluulot vähän liian suuressa roolissa. True Bloodiin en päässyt yhtään sisään ja Game of Thrones ei viehätä mua, vaikka oon sitä pakostakin joutunut seuraamaan kun Taavi on sitä katsonut :—-D HMMM pitääpä katsoo traileri! Kiitos vinkeistä :–)

   1. Pakko sanoa tähän väliin, että sain kaverini ”koukkuun” Sherlock’iin (joka myös epäröi/ei lämmenyt ajatukselle) Moriarty’n takia. Olen aika varma että hän jaksoi katsoa kaikki jaksot sen Moriarty’n näkemisen toivossa (ja onhan hyvää huumoria todellakin jokaisessa jaksossa). Anyways, aika paljon tääl on kehunut B. Cumberbatch’iä, joudun hehkuttaa Andrew Scott’ia, siis ihan hullua näyttelemistä. Jos katsot – niin tajuat mitä tarkoitan. On todella hyvä sarja ja ihan kaikki näyttelijät ovat loistavia.

    Toinen, joka on ihan must on Once Upon a Time (suomeksi Olipa Kerran). Siellä on mielenkiintoisia hahmoja (vaikka traileri näyttää aika surkealta) ja twistejä perinteisissä tarinoissa. Kaksi-kolme jaksoa ja sitten menee maratoni – muttei ole ihan kaikkien lemppari. Itse olen kiintynyt kahteen hahmoon, (juuri varmaan siksi tykkään sarjasta erityisesti) vaikka vitsin sarjantekijät eivät tajua kuinka hyviin ne sopisi yhteen (ah, jokapäiväelämää ja sen ongelmia :D) ja ”parittivat” eri henkilöiden kanssa, buu.

    Yks ihan paras sarja taas on My Name Is Earl (Kovan onnen kundi). Siis ihan mahtava – sen pitää vaan katsoa. Randy on maailman suloisin tyyppi, the end.

    The Big Bang Theory on ihastuttavaa. Tajuan kun kerroit että olet nähnyt pari jaksoa ja ei lämpene (niin oli mullakin) – mutta kaverin kanssa aloitettiin ihan ekasta jaksosta (mielenkiinnon takia) ja katottiin heti kaks tuotantokautta putkeen.

    Black Adder. (One of the best – ei lisättävää, paitsi että ensimmäinen tuotantokausi ei ole sitä parhaita. Jos aloittaa katsomisen, sitten kakkosesta. Ekasta saa ihan väärän käsityksen (on se hauska, mutta se on sellaista Mr. Bean huumoria, kun taas toinenkauttaneljä ovat ihan parhaita iroonisuuden takia).

    HANNIBAL! (miten tuon meinasin unohtaa)
    Siis jos voisin, kiroilisin – yksi parhaista uusista sarjoista! Tulee muistakseeni Suomessa marraskuussa vasta, mutta itse katsoin samaan aikaan kun tuli Amerikassa eli toukokuussa, jäin niin koukkuun ja en ajatellut muuta kun edellistä jaksoa ja milloin taas olisi torstai ja pääsisi katsomaan seuraavaa – todella gore-sarja, mutta kahden-kolmen jakson jälkeen olin ihan myyty. (Siis semmoinen ’raaka’ sarja ettei kannata syödä mitään sen katsomisen aikana (mikä mua myöhemmin ei vaikuttanut kyllä, haha) – muttei oo mikään pelottavaa – siis olen sanaton, huoh, alan ehkä katsomaan uudestaan.
    (en ole nähnyt Dexteriä, mutta luulisi sen olevan ihan eri henkinen)

    Muut onkin mainittu – Modern Family(!), New Girl, The Mentalist … Downton Abbey on parhaimpia myös, joka kerta kuin katsoin, olin ihan muussa maalmoissa!

    1. No huh, PALJON suosituksia, KIITOS :–D ! Pitää kattoo tota Modern Familyä koska se on varmaan kehutuin yksittäinen sarja täällä nyt. Sherlock on myös noussu niin monessa kommentissa esille että siihenkin on paras tutustua….. noi muut sarjat ei vaikuta tutuilta, joten pitääpä tutustua!

 15. suosittelen ehdottomasti kattomaan brittiversiota the officesta! mun mielestä se on tuhat kertaa parempi tohon jenkkiin verrattuna, joka sekin on ihan hyvä :–)

  1. SIIS mä en käsitä, en halua uskoa että se vois olla parempi?!?! :-D oon niin syvästi tykästynyt jenkki-versioon, että en voi kuvitella että pari tuottaria kestänyt britti-versio muka päihittäisi sen. hahaa, mutta tää pitää ottaa ehdottomasti haasteena ja katsoa mitä mieltä oon tuon britti-version katsottuani!

 16. Meillä taitaa olla hyvinkin samankaltainen tv-sarjamaku, joten uskallan suositella ainakin näitä: Game of Thrones, Boardwalk Empire, Sopranos, Moderni Perhe, Peep Show ja Walking Dead ;)

  1. Ooohlalaa, kiitos!! Ainoo minkä heti poistan on toi Game of Thrones, en syty tolle yhtään :-D mutta muille annan mahdollisuuuden, jEEE! pitää kurkkaa trailerit >:-) modern family kiinnostaa nyt kovasti kun niin moni on suositellut sitä.

 17. aaahh breaking bad on niiiin hyvä ♥ en ois halunnu et se loppuu ikinä ja oot niin oikeessa tossa, että kerrankin jossain sarjassa ei mässäilty seksillä! mutta kokeileppa katsoa Kylmää rinkiä (Oz) jos et ole katsonu! se on sellanen vankilasarja ja vaikka itse olin ensi vähä epäileväinen sitä kohtaan, niin koukutuin ihan täysin

  1. NO NIIN ON:—D yhyy, tuntuu niin tyhjältä nyt, toi sarja oli superkoukuttava!

   Heiii hauskaa, mun ystävä on suositellut Ozia myös :- ) näin noita joskus kirjastossa, pitää alkaa tarkkailla koska 1 season ois saatavilla! Kiitos vinkistä, hihii!

 18. Modern Family! Se on täydellinen komediasarja, loistavasti käsikirjotettu, symppikset hahmot, naurattaa ja joskus myöskin itkettää… En keksi mitään negatiivista sanottavaa siitä, suosittelen! :)

  1. Tätä on kehuttu nyt NIIN paljon että pakkohan tähän on tutustua!:–D KIITOS! :’-)

 19. Voisin suositella House Of Cardsia, Suitsia ja sellaista muutama vuosi sitten tullutta sarjaa kuin Kings, sitä tehtiin vain yksi tuotantokausi ja oli ihan huippu, mutta sitten lopetettiin, ihan tyhmää! Mutta se kannattaa ehdottomasti silti katsoa! :)

  1. Uulalaa, nääpä on mulle tuntemattomia! Kings on nimenä tuttu mutta muut ei :-) KIITOS siis, trailerit pyörimään ja tutustumaan ;-)

 20. Big bang theory ehdottomast, jos et oo sitä kattonu! Jos tykkää himymist tykkää siitäki :)

  1. Kääks, oon nähnyt pari jaksoa enkä innostunut yhtään?!? :-D johtuukohan siitä että oon nähny himymit joskus lukiossa ja välivuonna joista alkaa jo olla aikaa…. HMMMMM

 21. Ite oon kattonu nyt Sabrina teininoitaa ja Roswellista alkaa just viimenen kausi, ne ei jostain kumman syystä oo ollu enää ihan niin hyviä ku sillon joskus… :DD
  How To Make It In America ja Shameless uudemmista on ollu tosi hyviä!

  1. :’—DD ihana, tosi nostalgista!! Shamelessista taavikin puhuu, jee, hyvä että sain sille lisää suosituksia :D mites ku siitäkin on jenkki- ja jokumuumaa-versiot? kumpaa sä oot kattonu?

 22. Hih, kiitos suosituksista, pitääkin ehdottomasti tutustua tarkemmin noihin :-) Omaksi lemppariksi on nyt noussut white collar! Aluksi koko sarja vaikutti tosi tylsältä eikä yhtään mun tyyliseltä (rikossarjat ei oo ihan mun juttu :D) mutta nyt oon kuitenkin niiin pahasti koukussa siihen!! Just brilliant! Mut tää voi kyllä olla just sitä mille sä et lämpene :-D

  1. loistavaa! :–D ja mieti mikä määrä täällä on nyt suosituksia muidenkin toimesta, ihanaa!

   uuuu:D rikossarjat on kyllä sellaisia että tykkään kattoa niitä välillä, mutten pakosti koukutu niihin mitenkään erityisesti. Pitääs pitää mielessä ja kattoo joskus! :-)

 23. Modern Family, kuten tuolla mainittiinkin jo, on todella hyvä! En yleensä tykkään jenkkikomedioista koska ne vaan ei naurata kauheasti, mutta tämä sarja on mielettömän hauska!

  Dexteria katsoin useamman tuotantokauden kesän aikana. Se on ihanan ennalta-arvaamaton, jännittävä ja epätyypillinen sarja. Hahmot on hauskoja.

  1. UUU jee, loistavaa! Toi Modern Family alkaa nyt kyllä kuulostaa erittäin hyvältä :-D Traileri oli ihan ok, mutta toi on varmasti sellanen sarja että pitää päästä hahmoihin sisään.

   Taavi tais olla kattonu Dexteriä joskus, hmm! Kiitos vinkeistä :–)

 24. olin tulossa suosittelemaan Orange is the New Blackia mut ootkin jo katsonut sen, haha :-D ootko kattonu Communitya? se on hauska ja älykäs, vähän sellasta nörttihuumoria.
  ja komppaan kans kaikkia jotka on aikasemmin maininnut Misfitsin ja Shamelessin!

  1. En oo! Just stalkkasin jonkun kaverin fb-profiilista että se kattoo tuota Communityä kanssa :D hauska! >:-D se pääsee siis tarkkailun alle. Ja hei shameless siis kanssa katseluun!!! KIITOS :-*

 25. samoja suosikkeja itselläni kun noi teiksin listaamat ja tässä ois ehdotuksia omien lemppareiden joukosta ja en ees aio perustella muuta ku että nää on kaikki ihan mielettömän hyviä ja uskon että tygäilet:3
  weeds,californication,dexter,adventure time (en aio uskoa ettet tykkää, tää on best eva pliis ymmärrä hyvä ihminen:D) ja the walking dead (kyllä, näin painajaisia varsinki ekan jakson jälkee ei samperi.. mut eiks se oo ihan hyvä merkki kauhusarjassa?8)). siinä niitä, varsinki kaks ekaa osuu ja uppoo satavarmana!

  1. JEEEE!! Californicationia kattelinkin joskus, eli sen tiiän, se on ihan hyvä muttei semmonen mitä on PAKKOPAKKOPAKKO nähdä vielä yksi jakso :-D

   mut siis noi menee kyllä niin yhteen taavin suosikkien kanssa hahaha :’-D se tuota adventure timesiä kattoo kans! ehkä mä en koskaan oo päässy sisään kun en oo nähny ekoja jaksoja vaan jotain yksittäisiä vaan?

   Hahaha HYIII walking dead pelottaa vähän siinä mielessä etten uskalla enää sen katsomisen jälkeen sit takuulla liikkua missään yksin D:D: apua

   KIIITOS näistä oon varma että oot oikeessa ton uppoomisen suhteen!

 26. Moni onkin ehdottanut Modern Familya, joka on ihan mielettömän hyvä. Itse oon niin kova The Office US-fani (oon kattonut jokaisen jakson varmaan 20 kertaa, kaikissa ei ees se riitä…), että nään NIIN paljon samoja kohtauksia/samoja ideoita siinä sarjassa. Mut siitä huolimatta MF on ihana.

  Mulla on tällä hetkellä menossa Breaking Bad -hulluus, hirveintä on olla liian väsynyt, kun haluais vaan jatkaa kattomista. Ihan mieletön sarja. Oon nyt jo surullinen, että tiedän lopun lähestyvän.:(

  Mulla ei ollut siis juuri mitään ehdotuksia (ainakaan mitään mitä ei olis jo sanottu), hauska vaan huomata että sun luettelemat kolme sarjaa kuuluu ehdottomasti mun top5:en!

  1. Siis eikä!!!! Pakko alkaa etsiä tuota sarjaa jostain, kuulostaa nyt siltä että tykkäisin siitä :–D NIIN moni on sitä suositellut, JEE! Ja siis tuo vakuuttaa toi sun Officen katselumäärä ;-D huhhu!!

   Breaking Bad on ihan käsittämätön. Niin hyvä!

   Toi seikka, että meidän lempparit on samoja, kertoo tarpeeksi. Modern Familyn kimppuun siis!! KIITOS :- D

 27. GLEE hyvää ajanvietettä, saa hymyn suupielille ja biisit soimaan päähään (miun hömppäsarja)! Boardwalk Empire -20-luvun viinatrokarin elämää, tosi koukuttava ja hyvät näyttelijät, Californication parasta mustaa huumoria… Yritin miettii semmosia mitä ei oo vielä sanottu.. True blood koukutti niin että luin kaikki kirjat joiden pohjalta tv-sarja on tehty, OZ on katsomisen arvonen, saattaa olla aluks aika ”järkyttävä” mutta loppuunsa tosi.. hauska :D

  1. Glee on just sellainen hömppäsarja josta varmasti tulee hyvä mieli. Oon sitäkin joskus nähnyt jakson tai pari, mutta en tiiä miksei siihen oo tullut tutustuttua sen paremmin :-) Hyvä muistutus!

   True Blood oli musta ihan hölmö, en tajua sitä :-D mua nauratti ne näyttelijäsuoritukset välillä paljon, mikä on hassua, koska tiiän että NIIN moni samoista jutuista tykkäävä on tykännyt siitä ihan hulluna!

   californicationin huumori on kyllä iskevää ja toi OZ pitäis kans kattoo. Siistiä, kiitos hyvistä vinkeistä!:– )

 28. Siis aivan ehdottomasti Modern Family! Sitä on tullut nyt neljä kokonaista kautta muistaakseni, ja uusin alkoi juuri. Ja siis aivan ehdottomasti paras sitcom ever!! Mutta varoituksen sana, se eiiii todellakaan auennut mulle heti, jouduin aika monta jaksoa katselemaan, ennenkuin lämpenin. Ja myös poikakaveri sietää tätä sarjaa (aina muuten kelpaa vaan toiminta..).

  Kannattaa myös tsekata Pretty Little Liars, siihen jää koukkuun (vaikuttaa alkun tosi laimeelta ja TEINILTÄ, mut ei kande pelästyy!).

  Sit olis tietty ahh niin symppis (??) Dexter :D Aika karuhan se saattaa välillä olla, mutta ainakin on jännitystä ja juonenkäänteitä.

  Sit viä yks villi kortti: ruotsalaistanskalainen (?) Bron/Broen. Se on rikossarja, yks tuotantokausi vaan tullu, mut siis aivaaaan loistava! Ihana pääosa-nainen, todella ennalta-arvaamaton ja siis todellakin laadukas sarja (vrt. esim. jenkkien rikossarjat, jotka yleensä on aikamoista shaibaaaaa).

  Ja sun vinkeistä tsekkaan kyl ehdottomasti ton Parks and Recsin!

  1. Heeei loistavaa!:–D Nyt se on varmaa, Modern Family pääsee seuraavaks katsantaan. JEEE! Pitää pitää mielessä toi lämpenemisasia, ei mullekaan Parks & Recs heti auennut ja se on nyt niiiiiin lemppari.

   Hahaa toi Dexter on mulle yks mysteeri. Taavi on kattonu sitä joskus aiemmin eli se ei oo ehkä nyt vuorossa, mutta en tiiä siitä kyllä itessään mitään. Pretty Little Liarsia on muutkin kehuneet!

   UUU :-O Kuulostaa jännältä, kirjotan ton ylös mun ”must watch” -listaan jossa on muuten vaan elokuvia.

   Ja hei JOO, ehdottomasti! Se on sellanen hyvänmielen sarja, kantsii antaa kans hetki aikaa aukeamiselle :-) Nyt alko kutostuottari jenkeissä enkä kestä että en voi kattoa sitä maratoonina! Kiitos vinkeistä :–*

 29. Tässä muutamia omia suosikkejani:

  The Walking Dead
  En muuten välitä zombiejutuista yhtään, mutta tähän olen jäänyt aivan koukkuun. Jännityksen lisäksi ihmissuhdedraamaa. Ja aina ne ”walkerit” eivät olekaan pahimpia vihollisia…

  Fringe
  Nyt joku X-files fani voi loukkaantua, mutta sanon silti: karkeasti tätä sarjaa voisi luonnehtia 2010-luvun X-filesiksi. Kummallisia ilmiöitä jne., kuitenkaan ei niin synkää ja vakavaa. Hyvät henkilöhahmot.

  Sons of Anarchy
  Tätsä ajattelin ensin, että ei voisi tylsemmältä kuulostaa joku moottoripyöräkerho. On kuitenkin yksi suosikeistani. Sopivasti jännitystä, toimintaa, ihmissuhdedraamaa ja mustaa huumoria. Välillä tosin aika väkivaltainen. Juonenkäänteet pistää aina pään pyörälle ja henkilöt ovat kiinnostavia. Perustuu muuten löyhästi Hamletiin.

  Dexter
  Kiltti sarjamurhaaja Dexter on kovin erikoinen ja kiinnostava hahmo. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi (olikohan toinenkin?) perustui kirjaan ja olikin mielestäni sarjan parasta antia. Myöhempinä tuotantokausina mielenkiinto on pysynyt edelleen yllä, mutta mielestäni Dexterin mielenmaiseman pohdiskelu ei ole enää niin kiinnostavalla tavalla esillä.

  Damages
  Viileän jännittävä lakimiesdraama. Tehty yhteensä viisi tuotantokautta, mutta ihmeekseni tätä laatudraamaa on esitetty Suomessa vain kaksi tuotantokautta, ja viimesimmästäkin on jo monta vuotta. Pääosissa mm. Glenn Close häikäilemättömänä asianajajana

  Asema 62 (Rescue Me)
  Paloaseman arkea ja vähän muutakin. Sarja alkaa juuri 9/11 jälkeisestä ajasta. Sopiva sekoitus huumoria, draamaa ja toimintaa. Huumori on mustaa ja sarkastista, joskus jopa sopimatonta. Vaihdokset huumorin ja draaman välillä ovat pysäyttäviä. Juuri kun naurat vatsa kipeänä, tapahtuu hetkessä jotain dramaattista, joka saa haukkomaan henkeä. Denis Leary, pääosan esittäjä ja toinen sarjan luojista, on nero. Olen ihmetellyt, miksi sarja ei ole palannut Suomessa ohjelmistoon vuosien tauon jälkeen.

  Teho-osasto.
  Tarvitseeko edes sanoa. Klassikko. Sairaalasarjojen ehdoton ja ikuinen ykkönen.

  Lisäksi olen seurannut mm. näitä: The Bridge, Smash ja Good Wife.

  1. Oii miten ihana setti suosituksia, KIITOS! Tuo teho-osasto tuolla lopussa liikutti, se oli mun lempisarja pienenä<3 Siitä tunnarista tulee niin kiva olo vieläkin, haha :D sellainen jännittynyt.

   Sons of Anarchy on Taavinkin mielestä hyvä ja nyt toi Dexterkin aukes mulle vähän, kuulostaa kiinnostavalta! En tienny yhtään mikä sen idis on. Ja Fringe!!! Hurjaa. Tommoset ilmiöjutut on ihanan kiehtovia, uskaltaiskohan sitä kattoa…..

 30. Wire! Breaking Bad ja Wire ovat suosikkejani. Uskon, että tykkäät myös.

  1. UU, Wiren trailerin katoinkin just! Se vois olla aika kiinnostava >:– )

 31. En oo ihan varma kerkeskö joku jo vinkata, mutta sellanen lakimaailmaan sijoittuva sarja ku Suits kyllä koukutti ainaki minut ihan täysin ! Ei ehkä heti ensimmäisen jakson jälkeen vakuttaanu, mutta ku vauhtiin pääsi ni tuntu ettei millään malttais jättää kesken :D kausia on tähän mennessä tullut tietääkseni 3.

  Muita ehottomia lemppareita mulla on Greyn Anatomia ja Täydelliset Naiset, jos et niitä siis oo vielä kattonut niin suosittelen! :)

  1. No tuollahan se kerran tuli ainaskin, mutta ihan tuntematon sarja mulle! Uu, kiva vinkkaus, kiitos :–) Täykkäreistä en oo koskaan innostunu kunnolla, vaikka oon useita jaksoja nähnyt. Greyn anatomia vois kyllä olla hyvä katsoo joskus, joo! KIITOS :- )

 32. Ah sarjat! Mä en oo päässy BB:n (Breaking Bad syssiunatkoon ei se toinen….) kunnolla sisälle, tänään alotan 2. kauden. Siis joo ihan hyvä, mut en vaa tajua tätä hypetystä. Boikotoin kans aina ennen himymiä, mutta luojan kiitos alotin senkin tossa elokuun lopussa. Nyt putkitan joka päivä jaksoja ja 5. kausi alkamassa. Niin huikee!!! Voin suositella Dexteriä, alotin sen kesällä ja vaikka se osaa olla (mulle, nössölle) jännä, niin mä tykkään! Pari kautta nyt saanu katottua, ennalta-arvaamaton, hyvät hahmot ja ei kyllä jätä pitkäksi! Välillä katon turvatyynyn takaa :–D Oisin kans suositellu sulle The Mindy Projectia, koska mun kaveri on ihan sekasin siitä ja rakastaa Officea, jota en taas itse koskaan ole katsonut jaksoakaan…. Välillä rakastan teinihömppää, siihen auttaa Awkward ja Carrie Diaries.

  Muuten aina jumitan vanhoissa lemppareissa, just loppu 3. kerta kun katoin Gilmoren Tytöt taas läpi, O.C (teinihempeilin sitä, on syvä ja luja kiintymyssuhde), Greyn Anatomia, Sinkkis, Big Bang Theory, ja nyt ajattelin alottaa vanhan unohtuneen lempparin; Cold Feet!! Eli mikä rimakauhua ja rakkautta oli suomeksi, rimis!

  1. huomasin muunkin huudelleen Communitya, se on HAUSKA! Unohdin mainita aiemmin, tosin en ole hetkeen muistanut katsoa mutta ah nyt kun muistin sen taas ei juku!

   1. UU jee Henjeee!! Mä just tässä mietin että tykkäisinköhän mä enää himymistä? KAI? :- D Siitä on niin kauan aikaa kun oon kattonu sen.

    Ja voiei, en tajua miten et oo päässy siihen sisään! Musta se oli niin hullun jännä ja jotenkin jäin niihin henkilöihin koukkuun tosi nopee,huih!

    Toi Dexter vaikuttaa hämmentävältä….. Siis nimenä ei kiinnosta yhtään mutta nyt tosi moni on kehunut sitä?!?! WHAT

    Ja Community todella kiinnostaa!! Hauskaa >:– )

    1. Oli pakko katsoa community klippejä juutuubista, Abed & Troy rulez, ala katsoa niin ymmärrät!! Ja joo, Dexter ei nimenä kerro mitään, siksi en varmaan koskaan itse siitä kiinnostunut, Nyt vissiin siitäkin menossa Jenkeissä 9. kausi?? Siihen vaadittiin mullakin joku henkilö, jonka kanssa alotti katsomaan.

 33. Hehkutinkin jo tuolla aiemmin tuota alkuperäistä Officea. Omat henk.koht. suosikit Officen lisäksi ovat : Twin Peaks, The Wire ja Sopranos. Isänmaan puolesta on myös kova (ja juu: Breaking Bad toimii myös).
  The Wire on minusta mennyt täällä jotenkin ihan ohi suuremmalta yleisöltä (johtuen todella huonoista telkun esitysajoista?). Enpä ois itsekään tiennyt tästä huippusarjasta ellei poikkis ois valaissut asiasta. Ostettiin sitten boksi ja se tuli katottua kyllä vauhdilla.
  Vaikka kaikki omat suosikkisarjat on aika erilaisia keskenään, yhteistä nille on toki koukuttava juoni, superhyvin kirjoitetut hahmot ja dialogit, mutta erityisesti tunne, joka jää, kun sarja loppuu: vois katsoa uudestaan saman tien.

  1. uuulalaaa, samoja suosikkeja jeee!:- D eli siis The Wire pitäis ainakin tsekata nyt, sitä on hehkutettu kans kovasti vaikkei tosiaan oo tuttu tv:stä sekään. Tosin en ikinä kato tv:tä joten… :-D

 34. modern family niinkö monet on sanonu, ja lisätään siihen vielä nip/tuck (muodon vuoksi voi kuulostaa tutummalta :D) american horror story, peep show ja dexter!

  1. Noniiiin, muodon vuoksi on niin paljon tutumpi, en muistanut että sillä on tollanen englannin kielinen nimi!: –D

 35. Voi Ida, munkin on nyt pakko sanoa, että toi Uusi Sherlock ! Mä en IKINÄ jaksa seurata mitään sarjoja loppuun, mutta yhtenä vähän ankeena kesänä toi sarja ja Benedict Cumberbatch sai mut kyllä selviimään ja olin tosi kurjana kun se loppu. Anna sille mahdollisuus ! Katotaan nyt Dinon kanssa New Girliä ja se on kyllä ihan huippu, oon nauranu ihan kipeenä sille vaikka välillä se onki vähän vaivaannuttava… Mut oon vaan jotenki niin toivoton sarjojen katsoja, aina jää kesken. Mun on kyllä ehdottomasti ryhdistäydyttävä ja katottava Girls ja sitten toi Bomb Girls ( kumma kun kaikissa kiinnostavissa on toi Girls.. :–D ). Ja Downtown Abbey ois kans aika mielenkiintosen olonen ja hehkutettu. Ollaan muuten noiden kirjallisuustiedeopiskelijoiden kanssa katottu Game of Thronesia ja pakko myöntää et on melko hämmentävää……. Mutta mukavaa sitäkin on kattoa hyvässä seurassa !

  Ootko muuten aikeissa mennä kattomaan sitä Frances Ha -leffaa ? Sehän on vissiin vähän sellanen Girls/Woody Allen -tyyppinen, ite ainakin oon aika liekeissä siitä !!

  Pusuja ;—-*

  1. Hahaa, ihana Alisa! Vitsit mä en tajua, tää Sherlock-villitys tuli nyt ihan puskista mulle, en oo koskaan kuullut kenenkään seuraavan tätä mutta sit yhtäkkiä kommenttiboksi on täynnä suosituksia! Pakko kurkata traileri ja tutustua tarkemmin, multa on mennyt ihan ohi.

   HAHAH ja äläpä, Game of Thrones on niin kreisi larppisarja joka on täynnä seksiä ja väkivaltaa?! En yhtään innostunut siitä :—D

   Ja joo, Bomb girls muakin kiinnostaa, olikohan Roosa sitä suositellut vai kuka? Hihii! JA EIII en tiedä tosta leffasta mitään?!?!? ÄH miten multa nyt on mennyt tääkin ohi, kerro lisää?!

   PUSUJA beib, tänään nähdää? :–*

 36. Tää tuli vissiin jo pariin otteeseen, mutta in my opinion ei hehkutettu tarpeeksi, eli Greyn Anatomia. Mun all time favourite, en oo mihinkään koukkuuntunut niin pahasti kuin siihen! Oon kasvanut niin niihin henkilöihin kiinni, että sen kanssa on tullut itkettyä ja naurettua järkyttävän paljon :-b

  Toinen hyvä uus mitä nyt seuraan on Nashville. Siinä on mielenkiintoisia ihmisiä ja ei oo kovinkaan ennalta arvattava :-)

  1. Hhiiih oonkin ymmärtänyt että tuo on varsinainen itkusarja :’—) varmaan pitäis alottaa ihan alusta, koska oon nähnyt pari jaksoa ja ne oli jees muttei aiheuttaneet koukuttautumista kun näki vaan random-jaksot.

 37. Huh luin noita komsuja tossa ja meni pää ihan pyörälle, mut tuun nyt miekii hehkuttaa omia lemppareitani tänne:

  1. Gilmore Girls (paras, oon kattonu tuottikset läpi 7 kertaa ja silti toimii)
  2. Freaks & Geeksin oot varmaan nähnytkin, mut kato vaik uudestaan
  3. Parenthood (aika nössö jenkkiperhesarja, mut siinä on jotenki herttainen fiilis ja Amber on ihana ja ym ym)
  4. Eastbound & Down vaikuttaa nii dorkalta, et se on pakko kattoo esim seuraavaks, koska en oo vieläkään nähnyt sitä vaikka kaikki on sitä hekuttanu

  you little charmer

  Walking Deadia en uskalla kattoo, Game of Thrones vaikutti paskalta larppisarjalta ekan jakson jälkeen ja Boardwalk Empirekää ei oikein iskenyt.

  Ai niin ja oon vieläkin surkeena ku breikkari päätty, MUTTA onneksi siitä tulee spinoffi: BETTER CALL SAUL! Loll, en malta odottaa.

  Ja New Girlistäki on uuden tuottiksen jaksoja jo ilmoilla. Aamen. Talvi on pelastettu.

  you little charmer

  1. Pakko kompata maukkua ton Gilmore Girlsin suhteen. Huippusarja, jonka voi kattoo uudestaan ja uudestaan. Toinen vähän samantyylinen on Bunheads, mutta sitä tuli vain yksi tuotantokausi. T. Nimimerkki vieläkin katkera

   1. UUU jeee! Ja hei Mari, on kyllä ihan megatylsää jos joku sarja lopetetaan kesken :–(

    Hahahah Maukku, hyviä vinksuja! ooon erityisen innoissani siitä että kerrankin joku muukin on sitä mieltä että Game of Thrones on nolo xD kaikki muut aina hehkuttaa sitä ja oon yksin larppausfiilisteni kanssa. Tulee mieleen myös Warhammerit?? XD

    hahaa mä haluun kyllä nähä ton spin offin vaikka se pitääkin osata aatella ihan eri juttuna. kiinnostaa kummiski, Saulin hahmo jäi lopussa auki kun siitä ei enää kerrottu sit mitään.

    Noi sun neljä ekaa suositusta pitää kyllä kattoo ja perehtyä!!! KIITTI!!!

 38. NO ARRESTED DEVELOPMENT! Minun mielestäni se on paras ja hauskin sarja. Office on mahtava, mutta tosi hauska on myös Officen alkuperäinen brittiversio. Sen huumori on 10 x mustempaa ja vaatii siksi pikkasen sulattelua.

  (+ Derek, Borgen, Riget, The Wire, Archer)

  1. HMM jännäää! Koska jenkki Officessa ei oo tippaakaan mustaa huumoria, taitavat siis olla eri genreä tavallaan. Pitää kyllä tsekkaa toi britti, must seee! Ja hei kiitos vinkeistä!!

 39. Chuck on aika huippusarja, siinä on sopivasti toimintaa, huumoria ja romantiikkaa. Lisäksi ne henkilöhahmot, ah, niin huippuja! Luulisin, että saattaisit tykätä siitä. :) Muita hyviä ovat The Good Wife (naisvetoinen lakimiessarja), Bones (murhamysteerejä), jo aiemmin mainittu Suits (lakimiessarja), Once Upon a Time (satufantasiaa) sekä Greyn Anatomia (sairaaladraamaa, ei yhtään hassumpaa ajanvietettä). Lisäksi suosittelisin Agatha Christien Poirottia ja Miss Marplea, mutta niitä nyt ei oikein voi laskea tv-sarjaksi, joten menee ehkä vähän hakuammunnaksi. :D Mutta hyviä nekin on eniweis, vaativat tosin hieman enemmän keskittymistä kuin esimerkiksi Greyn Anatomia. Toivottavasti löydät jotain uutta kivaa katseltavaa! :) Itsekin bongasin muutaman hyvän näistä ehdotuksista Game of Thronesia odotellessa.

 40. HUH, mun pää on ihan pyörällä näistä kaikkien kommenteista, mutta pakko silti heittää pari suositusta itekki vaikka onkin samoja ku monilla muilla :–D

  -six feet under (eli mullan alla) (mun kaikkien aikojen lemppari aina ja ikuisesti. aika diippii shittii ehheh.)
  -greyn anatomia (itkettää lähes joka jaksossa :’–))
  -misfits (vähän kuin skins pienellä twistillä)
  -sons of anarchy (mun koko viime tammikuu tais kulua tän parissa :D tää oli just semmonen ”pakko kattoo yks jakso vielä”)
  -modern family (katoin tätä jo ranskassa ollessani mut sit jostain syystä lopetin mut muistan tän olleen hauska!)
  -bomb girls (<3<3<3<3<3<3)
  -friday night lights (eli unelmien kentät) (siis tää on vaan niin hyvä draamasarja, etten kestä! jenkkifutis high school-sarja mut älä anna sen hämätä!! just eilen etsiskelin mistä voisin tilata tän dvd-boksin suht halvalla…)
  -in treatment (eli terapiassa) (tässä "vaan" istutaan ja puhutaan, eli jos haluaa toimintaa niin ei ehkä paras valinta mutta musta älyttömän mielenkiintoinen)
  -gilmore girls (klassikko! ihanaihanaihana)

  huh, siinäpä ne, toivottavasti muistin kaikki mitä pitikin haha :–D ja pakko kyllä tsekata toi breaking bad kun kaikki niin hehkuttaa sitä! parks and recsiä katoin vähän lentokoneessa ja vaikutti lupaavalta :–)

 41. Komppaan kahta suositusta ja lujaa: Arrested Development ja Grey’s Anatomy. Arrested Developmentista oon noin 99.9% varma että tykkäisit sun suositusten perusteella! Se on kanssa sellainen sarja että sitä pitää katsoa muutaman jakson verran ennenkuin siihen koukkuuntuu oikein kunnolla! Sen äärellä ollaan monet naurunkyyneleet naurettu, huh huh! Check it out, lupaan ettet tuu pettymään!

 42. Nyt ehdottomasti tv2 auki ja Solsidan pyörimään! On aivan huippuhauska ruotsalaiskomedia, Areenasta voi maistella ;) Itse onnistuin kouluttamaan itseni vanhoihin Käenpesän jaksoihin, niin hyviä!

 43. Vinkkasin tästä äskettäin Colour me:lle, mutta kerronpa vielä täälläkin. Vinkkini on muita tuntemattomampi, mutta ehkä sympaattisin sarja ikinä, johon ihastuu ihan väkisin : Hart of Dixie (löytyy esim. Couhtunerista).

  Ihanat hahmot, joilla mahtavia vaatteita ja juoni on älyttömän koukuttava. Vaikka tämä pitää kai luokitella hömpäksi, ei se onneksi ole teinimäinen tai muutenkaan liian imelä.

  Sarjassa yhdistetään pientä kantrihenkistä kylää, hitusen New Yorkia ja mausteena mukana 50-luvun tyyliä vaikka sarja sijoittuu nykypäivään.
  Minusta yleistunnelma on saatu hirmuisen hyvin aikaan, koska katselun loputtuakin huomaa miettivänsä sarjassa tapahtuneita asioita ja jopa peilaavansa hahmojen tilanteita omaan elämään. Päätähti on iiihana Rachel Bilson ja silmänruokaa riittää myös mieshahmoissa ;)

  Sarja ei ole koskaan pyörinyt Suomessa ja sitä on tehty vasta 2 kautta (Amerikassa on tainnut 3. kausi juuri alkaa), joten tämän läpikahlaamiseen ei mene loppuikää. Soveltuu mainiosti hämyisiin, romanttisiin, elämänmakuisiin syysiltoihin.

 44. Jos sä vielä näitä käyt läpi, niin mä komppaan kaikkia, jotka on suoitellu
  – BBC:n Sherlockia (se tuli ihan yllärisuosikkina)
  – Misfitsiä (ok vähän roisia läppää, mut missään en oo nähny näin pimeetä meininkiä)
  – Downton Abbeyta (OOH!)
  – Gilmoren tyttöjä (sehän on tosi vanha sarja eikä siihen enää tehdä tuottareita, mut se on niin ihana! Ne hahmot on niin symppiksiä ja elämänläheisellä tavalla outoja, juonta on mahdoton arvata ja dialogi on mielettömän hyvin tehty!)
  – Big Bang Theory (mulla meni ikuisuus ennen ku ihastuin, mut niin siinä vaan kävi)
  – Fame, se ikivanha versio jostain 70-80-luvulta (jos tykkää fiilistellä menneitä aikoja ja hihittää niille neonvärisille jumppabodyille)
  – Hannibal (gorea joo, mutta tosi hyvin tehty)
  – Shameless US (aivan tajutonta mustaa huumoria)

  Kannattaa kurkkia jaksoja edes sillon tällön kun on tylsää, mulla ainakin saattaa kestää 1-3 jaksoa ennen ku rakastun täyttä päätä! :)

 45. En ihan jaksanut jokaista kommenttia luke läpi, mutta mainitsiko kukaan Pan Am:ia ? Kertoo siis fiktiivisesti Pan Amin lentoemännistä ja lentäjistä 60-luvulla. Se on aika kevyt hömppädraamasarja, joka on täynnä kaikkea kaunista ja oi, ihana 60-luku. Semmoi, hmm, fiilistelysarja !! :- )
  Bomb Girls menee vähän samaan kategoriaan mielestäni ! Molemmista tykkään kovasti.
  Misfits on on aika roisi, mutta koukuttava ! Ja no, Simon on ihana.

 46. hahaha voi ei, oon tv-sarja nerd henkeen ja vereen, oon kattonu VAIKKA JA MITÄ, enkä saa ikinä tarpeekseni :-D hmm, ylläri että melkein kaikki noi samat sarjat on tullu katottua :-D Breaking Badista on ihan viimesimpiä jaksoja kattomatta, huh! Mutta aina pitää olla joku tuottis jolla voi mässäillä.. JOTEN

  tiesitkö että skinsistä on nyt tullut ”uusi tuottis” joka kylläkin kertoo aiempien hahmojen elämästä muutama vuosi eteenpäin.. Sitten OZ on maailman paras! Se on aika sikavanha, kertoo Ozwaldin vankilasta, aika raju mutta vähän niinku syvällinen myös hahah xD Modern Family ja Dexter onkin aiemmin mainittu, kuuluu myös ihan ehdottomiin lemppareihin, ja myöskin Raising Hope on hyvänyönsarjana ihana, se on aivan sikahauska!! Sit okei nyt on vähän nolis, mutta poikaystäväni on saanut mut vihdoin lämpenemään Family Guylle. Siis aluks VIHASIN kyseistä sarjaa, mun mielest se oli tosi ällö ja ärsyttävä, mut nykyään osaan arvostaa sen huumoria, ja varsinkin lähes yksin sen luonutta Seth McFarlanea, joten suosittelen :—D Myöskin Louie on tosi hauska, stand up koomikko Luis C.K:n oma sarja, tosi realistisella tavalla surkuhupaisa.. Ja mun heikkois on Pretty Little Liars, en ois ikinä uskonut että koukutun siihen, mut joo xD

 47. No siis ehdottomasti Dexter! Lupaan, ettet pety! :) Rakastan sarjaa yli kaiken. Samoin Mullan alla. Ah, aivan mahtava sarja! Kummassakin sarjassa muuten Michael C. Hall, kahdessa niin erilaisessa roolissa. Tummaa huumoria ja jännittävyyttä. Varsinkin Dexter koukuttaa pahasti.

 48. Kannattaa ehdottomasti kattoo Sherlock Holmesia! Ne uudet jaksot on ihan älyttömiä :) täydelliset naiset on myös tosi jees.

 49. Ehin jo katella kommenteista että siellä on kaikki mitä itekin olisin suositellu (Esimerkiks Modern Family, loistava sarja!) kunnes mieleen tuli yks ihan ehdoton lemppari, jota en ainakaan äkkiseltään huomannu missään. Hustle (aka suomeks Kelmien kerho)! Se on brittiläinen sarja ja kertoo huijarijoukosta :) Kuulostaa ehkä vähän oudolta, mutta jos oot yhtään esim. Ocean’s Elevenin ystävä, niin tää on vielä paljon parempi. Kausia on jo 8, mutta joka kaudella on vaan kuus jaksoa. On tullu telkkaristakin joskus aikoinaan, muttei enää pitkään aikaan. Kannattaa kattoa ;)

 50. Ally McBeal! Tosi ysäriä mutta huippuhyvä sarja täynnä ihanan persoonallisia hahmoja! Biscuit ja Ally on parhaita :)

 51. Modern Family, The Big Bang Theory, Bones :D, Misfits (!!!), Rizzoli & Isles, True Blood, Californication, Hart of Dixie, Nurse Jackie, Psych, Pretty Little Liars, Suits, White Collar, The Mentalist…

 52. BBC:n Sherlock! paras sarja i-k-i-n-ä (vaikka onkin yhtä kidutusta että molemmat tuotantokaudet sisältää vain kolme jaksoa, olkoonkin että ne on kestoltaan n. 1,5h :D) ja ensi vuoden puolella starttaa kolmas tuottari! Sherlockina ihana Benedict Cumberbatch, Watsonina Martin Freeman ja omana lempparinani, Moriartyna loistava Andrew Scott. katso ja koukutu.

 53. En tiedä onko joku jo ehdottanut tänne sulle ruotsalais-tanskalaista Siltaa (Bron/Broen), mutta suosittelen lämpimästi! Silta poikkeaa tavanomaisista rikossarjoista siten, ettei juoni ole todellakaan ennalta-arvattava ja jännitystä riittää… Aluksi mulle tuli tästä sarjasta vähän Millenium-trilogia -vibat, varmaan osittain siksi koska tässäkään roolihenkilöt eivät ole niitä kaikista tyypillisimpiä (vrt. CSI-tyyliset sarjat…) vaan jotenkin aidompia, omalaatuisempia.
  Yleltä nähtiin juuri ensimmäinen tuotantokausi ja toinen alkoi heti putkeen. Me poikaystävän kanssa katsottiin melkein kaikki jaksot putkeen ykköskaudelta ja nyt odotetaan joka viikko uutta jaksoa innolla (kakkoskausi pyörii nyt yhtä aikaa kaikissa Pohjoismaissa).

 54. Tsekkaa ehdottomasti Solsidan!!! Suomeksi Onnea onkimassa, ja siis niin hauska sarja erilaisista ruotsalaisista perheistä, jotka asuvat hienostoalueella. Tipun sohvalta joka kerta kun katson sitä, ne hahmot on uskomattoman hyviä! :D Toinen superhyvä on Suits, joka on jenkkisarja lakifirmasta, siinä on tosi terävää ja nokkelaa dialogia, myös sairaan hauska ja koukuttava. Suosittelen molempia!

 55. höööh, flight of the conchords on just hauska :D mut ehkä seki on vähä semmonen, et vaatii useemman jakson kattomisen ennen ku aukee..

  misfits ja bbc:n sherlock onki jo mainittu, ne on jees! tai no misfitsin pari ekaa kautta ainaki, aika sama juttu ku skinssissä et ekat kaudet on parhaat! ja ite olin tumblrissa pällistelly sherlock-läppää kyllästymiseen asti, nii päätin sit alkaa kattoo sitä :D on kyl hyvä! ite viel katoin sitä ku se tuli just sattumalta yleltä, nii hd-kanavalta, ooh..!

  sit oon ittelleni kirjottanu ylös muistiin semmosen ku louie, mikä on siis louis c.k.:n sarja, ja ihan vaa sen perusteella haluun kattoo! heti ku saan aikaseks :D ja sit hei.. 2 broke girls… joo…. ite muistan ku se alko näkyy suomessa ja näin telkkaris sen mainoksii ja olin iha et hohhoijaaaa mitä sheissea.. nii sit jollai pitkällä lennolla aloin tylsistyneenä kattoo sitä ja heei! ei se ollukkaa mieletöntä shaibaa :D oikeestaa ihan hauska, semmone aivot narikkaan sataprosenttisesti, tai no ehk 98%… jos tulee semmone hetki, nii katoppa vaik kolme ekaa jaksoo, mulki meni sen verran suurinpiirtein :D

  1. niiii ja hei!! arrested development! sarja, jota pitää katttoo vähän aikaa ennen ku kaikki jutut aukee, mut sit se onki sika hauskaa :D varsinki ku mä aloin just kattoo tokaa kertaa alusta (poikaystävä kolmatta), nii huomaan et mult on menny paljon semmost ns. piilotettuu läppää ohi :D siis kaikki sanavalinnat ja ironiset tapahtumat ja ja! ihan huippu, kato!
   (ja jos ihmettelet miten kommentoin tänne vast nyt, nii luin tän postauksen vast eilen! oon pahasti blogien lukemises jäljessä, hittolainen ku pitää olla joku koulu jne, ei ehi dataa………. :D)