TESTISSÄ: SENSATIONAIL GEELILAKKAUS KOTONA

kauneus
11 kommenttia

Voi beibet, nyt tulee sellaista sisältöä mitä ette ehkä ihan ekana odottaisi minulta?! :– D Jep, tästä vihjailinkin jo blogin Facebook-seuraajille. Kyse on geelilakkauksesta, itse kotona tehtävistä ”geelikynsistä”. Ei mistään PITKISTÄ, semmosista epäaidoista ja muovisista jotka ehkä ekana tulevat tekokynsistä ja geelikynsistä mieleen (ainakin mulle tulee, mutta taidankin suhtautua kaikkiin kauneuteen liittyviin lisäkkeisiin ja irto-osiin vähän epäluuloisesti). 

Kyse on SensatioNailin kotigeelauspaketista, jolla voi siis itse lakkailla itselleen kestävät kynnet jopa kahdeksi viikoksi. Starter kitin mukana tulee tuo ledvalouuni (:D) jolla lakka kovetetaan, kaikki tarvittavat tökötit ja puhdistusaineet sekä kynsiviila ja yksi värillinen lakka.

geelilakkaus kotona

sensationail

Kokeiltiin tänään geelilakkauksen tekoa ihanalle pikkusiskolleni ja aika hyvät niistä tulikin, ainakin ensikertalaisen tekemiksi! Olen itseasiassa kerran kokeillut SensatioNailin geelilakkauksia itsekin, silloin mulla ei vielä ollut omia tarvikkeita vaan toimin Maj:n koekaniina. Sain tämän paketin itse vähän niin kuin blogin kautta, joten todetaan epäselvyyksien välttämiseksi että tuote on sponsoroitu :-) Mitää testipakkoa ei kyllä ollut, joten siis yllättävää kyllä, testaan tätä puhtaasta kiinnostuksesta.

Ja uskokaa tai älkää, ne Maj:n tekemät testikynnet kestivät hyvinä lähes kaksi viikkoa – just niin kuin paketissa luvataan! Siinä missä normikynsilakka kestää kynsissä kahdesta neljään päivään, on kaksi viikkoa kestävät lakkaukset aika hyvä saavutus. Katsotaan sainko tehtyä Emmalle yhtä kestävät lakkaukset. 

itsetehdyt geelikynnet

sensationail geelikynnet

Semmoiset, supersöpöt jos minulta kysytään. Starter kitin mukana tuli tuommoinen ”pink chiffon” -niminen vaaleanpinkki lakka joka sopiikin oivasti ekoihin testailuihin, virheet eivät varmasti näy vaaleassa sävyssä yhtä hyvin mitä tummemmissa sävyissä.

Omia kynsiäni en vielä viitsinyt lakata, sillä viime kerrasta muistan, että geelausten pois repiminen oli pikkuisen työlästä ilman kunnollisia välineitä. Nämä kuuluu poistaa samalla tapaa mitä glitter-lakat, eli laittamalla kynsilakanpoistoainetta vanuun, vanu kynttä vasten ja sormen päälle pala foliota hupuksi. Kynsilakka irtoaa muutamassa minuutissa kun se on saanut kunnolla hautua folion alla. Jämät voisi poistaa sarjaan kuuluvalla metallisella ”lastalla”, mutta veikkaan että esim. teelusikkaakin voisi käyttää apuna. Sitten kun mulla on luvassa jokin spessumpi tilaisuus, lakkaan omatkin kynteni. Tai pyydän jotakuta muuta lakkaamaan, en tiedä osaanko lakata oikean käden kynsiä tarpeeksi siististi vasenta kättä käyttämällä :- D Lakkaus nimittäin sujuu itsessään ihan samalla tapaa kuin normaalillakin kynsilakalla, välissä vaan käytetään eri lakkoja ja kovetellaan lakkaukset LED-lamppujen alla. Tärkeintä on sutia ohuita kerroksia, ettei lakkaa valu kynsinauhoille. Tällöin lakka pysyy paremmin kynnessä, nimimerkillä kokemusta on, hih. 

Hahaa, nyt uteliaisuudesta kyselen; mitäs tuumitte? Kehtaisitteko testata vai oletteko jo kenties testanneetkin? Vai liputatteko luonnollisuuden puolesta tässäkin asiassa? ;– )


*translation: We tested SensatioNail Starter Kit today with my sister. What you say, cute huh?? 


Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Siis kyllä mulla kestää alus- ja päälilakoilla normaalitki lakat ihan kevyesti se kaks viikkoa vails oon armoton sohlari!! Mitä on tämä madness????

  1. siis saanko kysyä että mitä lakkoja sä käytät?!?! :- D Essiet ja parit erikoislakat kestää nelisen päivää ja sitten alkaa kärjet lohkeilla rumasti. Muut ei kestä yleensä noinkaan kauaa. Ehkä mä sit koko ajan teen jotain käsilläni ettei noi kestä? Tai mun lakat on surkeita? :- D

 2. Itse en jaksa juuri koskaan kynsiäni lakata, koska en jaksa korjailla rapistunutta väriä/poistaa lakkaa kynsistä. Lakatut kynnet olisivat kuitenkin aika kivat, joten jos tuo oikeasti toimisi omissakin kynsissä, niin kiinnostaisi kyllä. Tiedätkö mitään hinnoista? Itse löysin googlailulla tuon ”uunin” vain amerikan Amazonista.

  1. i know! :- D jos en nyt ihan väärin googlaillut, niin starter kit olis 79€ ja yksittäiset värilakat 16€. Starter kitin lakoista pitäis riittää ainakin 10 kertaan, joten ihan ok hinta sinänsä.

     1. no siis kyllä ;—) tai vinkkaisi jollekin muulle tästä toiveesta, hihi!

 3. Ostin kerran Kicksistä sellaisen kotona tehtävän geelikynsien tekopaketin.. no, eihän ne kestänyt. Olen kerran käynyt ammattilaisella laittamassa kynnet ja ne tuntuivat jotenkin ”ylimääräisiltä”.. eli ei nekään oikein mun sydäntä sulattanut. Majhan on alan ammattilainen näissä kauneusjutuissa että olisiko silläkin jotain tekemistä ton kynsien keston kanssa,mene ja tiedä ;) En itsekkään tykkää niistä pitkistä rakennekynsistä, ja tuollaisia lyhyitä en ole ennen nähnykkään mut aika söpöt ovat :> Ja hinta kiinnostaa minuakin!

  1. oho, voi ei:-( no nämä kyllä pysyivät ainakin maj:n laittamana, raportoin sitten onnistuinko minä yhtään niin hyvin ;–) tärkeää oli vain huomioida, että lakkaa pitää levittää tosi ohut kerros, ei paljoa, muuten lakka helposti tuntuu liian paksulta ja kynsissä ylimääräiseltä.

   Ja siis http://www.pretty.fi/catalogsearch/result/?q=sensationail tuolta löytyy hintatietoja ainakin. :-)

 4. Oi! Tulipa niistä söpöt :-) Mä oon joskus käynyt laittamassa geelilakkauksen ja voi hemmetti sen poistamisen kanssa… Kokeilin tuppoja ja rapsuttamista (alkoi tehdä jo kipeetä), mutta ei liikkunut vielä monen viikon jälkeen mihinkään. Meni siinä ruljansissa vähän maku, vaikka niiiin ihana lopputulos niistä lakkauksen jälkeen tulikin!

  1. no eikö!! :–)) emmalla on kans pienet kynnet niin kuin mullakin, joten lopputulos on aika söötti ja luonnollinen.

   mutta true, poistaminen oli vähän raastavaa :-D mä en pitänyt tuppoja vaan vaan revin noita ja raaputtelin kuumassa suihkussa. hahaha, just silleen miten neuvotaan…………hups