Kirkastushoito kasviväreillä

kauneus, luonnonkosmetiikka
11 kommenttia

Kuten jo ehdinkin kertoa Instagramin (ida365) ja blogin facebook-sivujen puolella, meitsi pääsi viime viikolla pitkästä aikaa kampaajalle! Ekaa kertaa yli vuoteen, sillä mulla ja äidillä pelaa nämä latvojen lyhentämispalvelut puolin ja toisin :-D Tuntuis kieltämättä aika hölmöltä mennä kampaajalle siitä syystä, että latvoja pitäis leikata muutaman sentin verran ja that’s it. 

Tällä kertaa oli kuitenkin kyse jostain ihan muusta. Blogiani pidempään seurailleet tietävät, että en ole värjännyt hiuksiani vuoden 2010 jälkeen (tarkemmin sanottuna yo-juhlieni jälkeen, kääks, siitä on reilusti yli kolme vuotta!!). Tähän asti päässä on siis ollut oma väri, ainakin viime vuodesta asti. Viime vuoden elokuussahan leikkautin sellaisen reiluhkon polkkatukan ja sen jälkeen hiuksissa tuskin on enää ollut värijäämiä.

Nyt päätin kuitenkin testata jotain uutta, nimittäin kasviväreillä tehtävää kirkastushoitoa! Tässä tilanne hemmottelupäivän (kerran vuodessa kampaajallakäynti on todellista hemmottelua) aamuna: 

hiukset ennen kirkastusta ja

– kuivat, kesän haalistamat latvat
– vähän mitäänsanomaton kokonaisuus ilman laittamista
– kiillottomat hiukset, kiitos synteettisten shampoiden ja hoitsikoiden ja mun laiskuuden, en todellakaan osaa käyttää mitään mömmöjä tähän tukkaan

Ja tässä tilanne Lumossa Tiinan käsittelyn jälkeen: 

hiukset kasvivärikirkastuksen jälkeen

kasvivärivärjäys

hiukset ekokampaamo lumo

Huh mikä kiilto! Kasviväreillä tehtävä kirkastus sopii vaaleille hiuksille, Tiinan mukaan mun sävyistä tummemmille hiuksille ei voi taata, että syntyisi suuria tuloksia. Eli siis oisko mun hiustensävy maksimitumma sen suhteen että tuloksia näkyy?

Sen lisäksi, että hoito tuo esille hiusten omat sävyt ja vivahteet, se saa hiukset kiiltämään ja tuntumaan älyttömän terveiltä. Kirkastushoito tapahtui kuten tavallinen hiustenvärjäys; mm. sitruunasta, kamomillasta, valkoviinistä ja muista yrteistä tehty seos levitettiin hiuksiin ja sen annettiin vaikuttaa noin tunnin ajan. Kasvivärjäilyjä tehdessä kantsiikin varautua hippasen pidempiin vaikutusaikoihin mitä synteettisillä väreillä tehtyihin värjäyksiin, kun noista kasviväreistä puuuttuu mm. ne myrkyt, joilla värjäysprosessia nopeutetaan. 

Kuten ehkä huomaatte, niin mulla kirkastushoito toi punapigmenttiä jotenkin paremmin esille ja hiukset näyttävät superkiiltäviltä. Just tätä mä toivoin! Mun puolesta sävyerojen näkyminen hiuksissa voisi olla suurempikin, mutta ymmärrän hyvin, ettei kasviväreillä voi blondata hiusta. Jos siis kaipaan enemmän vaihtelua, voisin ottaa ohuita tummia raitoja kasviväreillä. 

kasvivärikirkastus lumo tampere

white tea and linen eco candle

Sain alennusta omasta kampaamokäynnistäni ja niin saatte tekin, jos menette tämän kuun aikana Lumoon Tiinan asiakkaaksi! Tiina lupasi antaa -10% kaikista ekokampaamopalveluista (hoidot, kasvivärjäykset, energialeikkaukset)

JA vielä kaiken lisäksi intialaisen päähieronnan veloituksetta minkä tahansa ekokampaamopalvelun yhteydessä :–) !!! Menkää ihanat ja testatkaa, minä liputan näiden hoitojen puolesta ihan täysillä. Ja se intialainen päähieronta – huh huh. Menkää vaikka pelkästään sen takia ja leikkauttakaa hiukset siinä sivussa. Se oli taivaallista, päätä ei enää kiristä samalla tapaa mitä hetki sitten. Tuntuu että osa stressistä katosi sen päähieronnan myötä. 

Hinnaston löydätte täältä ja ajan voi varata numerosta 044 5140018. Jos itsellä ei ole tarvetta kampaamokäynnille, niin tässäpä vasta loistava joululahjaidea jollekin läheiselle, jota haluat hemmotella. Tiina on ihan supermukava tyyppi, meillä vierähti nytkin kolmisen tuntia höpistessä ties mistä!

Ah, ja joo, saatte tuon  -10% alennuksen  kun kerrotte Tiinalle olevanne  ”Idan kavereita”  :-D hih, eikö oo hyvä.


Lumo Shop & Beauty
Palomäentie 30
33230 Tampere


Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Jestas kuinka upee sävy ja kiilto!! Paljonko tuollainen käsittely maksaa? :)

  1. Kiitos Ronja! :–)) Mä sain alennusta, mutta tuolta hinnastosta kurkattuna vissiin n. 112€? Nuo hinnathan ovat vähän viitteelliset, joten en oo satavarma. :-) Kirkastushoito on kuitenkin vissiin samassa kategoriassa kuin muutkin kasvivärjäykset.

   1. ah ja siis katsoin tuosta ”pitkät hiukset” -kohdasta, kun veikkaan että omani kuuluvat sinne jo :-)

 2. Näyttääpä upealle! Sinulla on muutenkin ihana väri hiuksissa luonnostaan. Itsekin leikkautin reilu vuosi sitten vähän pidemmän polkkatukan päästäkseni eroon hiusvärijäämistä latvoissa, ja kokonaan oman värin sain keväällä. Kesän lopussa oli kuitenkin taas pakko värjätä, näytin nimittäin oman harmahtavan ruskean sävyni kanssa niin valjulle ja lähes sairaalle. Yhtä astetta tummempi ruskea on vain paljon parempi, mikä on ärsyttävää. Kuinkakohan hyvin tuollaiset kasvivärit kestävät?

  P.S Olen lukenut blogia aktiivisesti jo reilun vuoden, mutta nyt yhtäkkiä kommentoin jatkuvasti. Mistäköhän tämäkin tuli? :)

  1. Kiitos ihana Mirene! :’-) Omaa sävyään ei oikein osaa aina arvostaa, mutta onneksi tuo sävy on kyllä tosi kiva etenkin nyt kirkastettuna.

   Voi ei:-( harmillista että jouduit uusiksi värjäämään! Kasvivärien haalistumisesta tai kestosta en osaa vielä sanoa, mutta Tiina kertoi että väri haalistuu pois paljon luonnollisemmin mitä synteettiset värit, koska se kerrostuu hiukseen ja kuluu(?) pois. Kasviväreistä ei tule siis sellaisia selkeitä tyvikasvuja.

   Hih, ihan superkivaa että innostuit kommentoimaan! On ihanaa tietää ketkä seurailee ja samaistuu juttuihin, hihii! Mahtavaa sunnuntaita :- )

 3. Voi vitsit miten kivan näköiset niistä tulikin! Kiva sävy ja niin kiiltävät ja sileät! :)