Täydelliset farkut top 3

/// muotiTags: ,

En ole koskaan omistanut kovin monia farkkuja yhtä aikaa, sillä hyvin istuvien farkkujen löytäminen on ihan käsittämättömän vaikeaa. Suuni loksahtaa auki aina kun kuulen jonkun puhuvan monista kymmenistä farkuistaan – siis miten?! :-D Ostaako ne tyypit sitten monet samanlaiset vai mitä hittoa?! 

Mulla hankaluuksia farkkumetsällä tuottaa mm. pituuteni (lyhyyteni….. kaikki farkut on aina liian pitkiä ja vaikka tiedän että ongelmani on pienempi kuin niillä joille ei löydy tarpeeksi pitkiä farkkuja, on silti ärsyttävää kun esim. kulutukset saattavat olla ihan väärässä kohtaa), takapuoleni (ei mahdu esim. h&m:n tai zaran kapoisiin farkkuihin xD), ja se, että farkkujen täytyy olla superpillit ja ehdottomasti korkeavyötäröiset. En myöskään kaipaa mitään hilavitkuttimia, strasseja tai överiselkeitä kulutuksia vaan olen farkkujen suhteen minimalistisuuden ihannoija. Mitä simppelimmät, sen paremmat. Väreistä kelpuutan mustan ja tummansinisen – ehkä myös jonkin kivipesun. 

Tähän päivään mennessä olen omistanut kolmet miltei täydelliset farkut:

1. Gina Tricotin korkeavyötäröiset mustat farkut (melko ohuet, mutta näissä on oikeat taskut ja vetskarit, että mistään legginseistä ei ole kyse. Vyölenkit sain rikki repimällä farkkuja ylös liian kovaa hups….)

2. Nudien High Kait (muuten perfect, mutta littaavat takapuolen ja kuluvat vuodessa puhki haaroista. Ginan farkut ovat kestäneet paremmin joka on sinänsä naurettavaa kun miettii mikä hintaero näillä housuilla on)

ja sitten nämä uutukaiset:

LIU JO jeans

bottom up farkut liu jo

3. Liu Jo Bottom Up -farkut (saatu Fashionstorelta, kiitos <3)

Ne ovat täydelliset tummansiniset farkut! Klassiset, korkeavyötäröiset ja tarpeeksi pillit joka kohdasta. Bottom up- takapuolenkohotusominaisuus on myös hauska, ainakaan nämä farkut eivät littaa takapuolta kuten tiukat ja jämäkät Nudiet! ;-) Leikkaukset ja taskut ovat siis oikealla kohtaa, imartelevat nätisti vartaloani.

Ja arvaatteko miksi näiden täydellisyys tuntuu niin kreisiltä? Olin aina luullut Liu Jon farkkujen olevan sellaisia supernaisellisia, monin eri yksityiskohdin varustettuja farkkuja. En todellakaan tiennyt että valikoimaan kuuluisi myös useita minua miellyttäviä malleja – tietysti tuo skinny-mallisto on eniten mieleeni. Ja toinen juttu mikä ilahduttaa ja hämmentää: valitsin summamutikassa koon ja pesun Fashionstoren nettikaupasta. Farkut toimitettiin parissa päivässä kotiini ja tadaa, ne ovat täydelliset! Yleensähän hyvien farkkujen metsästämiseen kuuluu monessa eri liikkeessä ravaaminen, tuskainen sovitteluprosessi ja parin eri koon testailu. Mutta ehei, nyt pääsin helpolla. Toivotaan etteivät nämä löysty käytössä paljoa, sillä Liu Jo:lla ei ollut kokovalikoimassaan mun normikokoa, joten otin yhtä kokoa isommat. Ainakin vyötäröltä ja takapuolesta nämä tuntuvat ihanan napakoilta, mutta luulen, että talvipakkasilla alle mahtuu ohuet sukkiksetkin. Ihan superia!!! Nyt mulla on ihanat, klassiset siniset farkut. :-) Olishan tuolla kaapissa ne Nomo jeansitkin, mutta pakko sanoa että niitä ei ole tullut montaa kertaa käytettyä. Taisin hoikistua talven jälkeen tai jotain, mutta ne eivät just nyt tunnu täydellisiltä.

Toivottavasti mun täydelliset farkut top 3:sta on iloa muille samanmallisille! :-*


*translation: Fashionstore.fi send me the most perfect jeans. Skinny jeans in blue denim and high waist with bottom up effect. Perfect! 


 

PS. Kuunnelkaapas tämä Outi Moilalan haastattelu ”tappajafarkuista”! Siitä on siis todellakin muutakin kuin visuaalista iloa, että tykkää kuluttamattomista farkuista.

10 kommenttia

 1. Avatar hami /// 20/10/2013 / 20:50:53

  tosi kivat! yleensä tuotekuvat on aika hämääviä. tossa linkissä ne näyttää jotenki teineiltä mutta sun päällä hienoilta perusfarkuilta. mua kiinnostaa noi nomo jeanssit ;–o ehkä sitten joskus kaukaisessa tulevaisuudessa teetän sellaiset.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 21/10/2013 / 09:56:32

   kiittti hamii!! ja joo true, kuvissa tyyli ei mätsää omaan, joten jännitin kovasti miten nämä sopisivat. mutta hitto, nehän on superit! :-D

   Vastaa
 2. Avatar Anniina /// 20/10/2013 / 23:05:15

  Hyvännäköset! Farkkujen etsiminen on ihan kamalaa, lahkeet ovat aina liian pitkät, tai vyötärö matala. Onneks löysin kirpparilta korkeavyötäröiset villakangasshortsit, saavat toimia farkkujen sijaisina kunnes löytyy sopivat. 8) Nomoa testaisin, jos olisin rikas!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 21/10/2013 / 09:59:14

   KIITOS Anniina! :–)

   Ja äläpä muuta sano. Nuo shortsit kuulostavat ihanilta syksyyn :-) ja joo, Nomoa varten saa kyllä olla ihan varoissaan, mutta jos saa tosi hyvät farkut, niin maksaahan ne itsensä takaisinkin sitten.

   Vastaa
 3. Avatar Paju /// 21/10/2013 / 09:34:38

  Hei miksei mulla oo tollasta söpöä pientä farkkupeppua? <3

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 21/10/2013 / 09:59:55

   no aivan varmasti on, kun oot niin söpö ja pikkuinen<3!!!

   Vastaa
 4. Avatar aino /// 21/10/2013 / 13:57:05

  Niin mikä niiden nomojen kohtalo siis oli? :-D venyikö ne tai jotain vaan eikä vaan miellyttänyt enää silmää vai? :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 21/10/2013 / 19:32:40

   no siis eivät venyneet tai mitään, mutta kaipa ne pikkuisen liian isot mulle lopulta olivat. se saattaa kyllä olla ihan täysin itsestä kiinni, että mitäs menin hoikistumaan tai jotain sen prosessin aikana :- D siksi ne jostain kohtaa lörpöttää tyhmästi.

   Vastaa
 5. Avatar Jenna /// 21/10/2013 / 22:18:27

  Ootko koskaan kokeillu Dr.Denimejä? :-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 21/10/2013 / 22:25:53

   oon joo joskus! :- ) mutta silloin en ollut vakuuttunut istuvuudesta, tosin nyt en oo aikoihin testannut.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.