Mádara Pihlaja Daily Defence with Noora Shingler

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , ,

Uusin luonnonkosmetiikkahankintani on jokaisen suomalaisen must-have: Mádaran ja Noora Shinglerin yhteistyössä toteutettu Pihlaja DD-voide.

Vaikka tykkään yleensä suosia pienempiä putiikkeja kuin isoja ketjuja, niin nyt Sokoksella oli aika hyvä tarjous josta ajattelin vinkata teille. Pihjala DD-voide maksoi 15€ ja kaupan päällisiksi sai tuollaisen Mádaran yövoiteen (kun Mádara-ostosten loppusumma oli yli 10€). Tässäpä siis hyvä vinkki niille, joita luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti, mutta jotka ette hintojen takia niitä aina raaski testailla. Kaksi putelia 15€:lla ei ole paha! 

noora shingler madara

madara pihlaja dd-voide noora shingler

madara organic skincare

Ihanaa lähikosmetiikkaa! Nooran suunnittelema Pihlaja DD-voide on vegaaninen, ekosertifioitu ja se sopii kasvoille, käsille ja vartalolle. Tuote on suunniteltu vaativiin sääolosuhteisiin, joten siksi tämä on mielestäni jokaisen suomalaisen must-have ;-) Rasva tuoksuu ihanalta ja kosteutti kädet supertehokkaasti. Kun pakkaskausi alkaa, pääsee tämä voide tehokäyttöön! Tuota kaupanpäällisenä tullutta yörasvaakin ehdin jo testata – kosteuttava mutta tuoksu ei ole miellyttävimmästä päästä.

Onko joku muukin jo ehtinyt hankkia Pihlaja-voiteen? Mitä ootte tykänneet?

6 kommenttia

 1. Avatar Eve /// 21/10/2013 / 21:22:08

  Oi vitsit, ihanan kuulonen tuote! Ostin Hulluilta päiviltä Mádaran puhdistusvaahdon, ja nyt oon haaveillut jostain ihanasta käsivoiteesta, kun iho alkaa kuivua ikävästi.
  Toi vois olla aika ihana ja monikäyttönen tuote! Onkohan vaan Tampereen Sokoksella tuo tarjous?
  Oli muuten ihana toi seuraavakin etsy-vinkkailu. Mä en oo koskaan oppinut käyttämään/tutustunut siihen, vaikka sä aina bongailet ja linkkailet sieltä kaikkea ihanaa. Pus!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 21/10/2013 / 21:53:00

   No jep!! Sopii moneen käyttöön, täydellinen pidettäväks mukana ja reissuissa. Käy kurkkaa Turun Sokos? Se oli sellainen Madara-kyltissä oleva se tarjous, että ehkä toi on semmonen ”niin kauan kuin kaupan päällisiä riittää” -tyylinen tarjous? :–)

   Hiii kiitos beibe :-* Etsy on superkiva, siellä vaan pitää viettää aikaa jotta löytää parhaat jutut!

   Vastaa
   • Avatar Eve /// 22/10/2013 / 12:26:38

    Buu, turussa oli ollu ja menny se tarjous. Hö :–( Mut ostin silti tuon voiteen, se saa olla sellanen vähän luksustuote, jota käyttää sillon ku on tosi kuiva iho tai kaipaa kunnon suojaa pakkaselta.

    Vastaa
    • ida365 ida365 /// 22/10/2013 / 14:16:10

     voi tylsyys!!! no onneksi rasva löytyi kumminkin, oon jo supertykästynyt tuoksuun ja levittyvyyteen parin kerran kokeilulla :- ) ah, jep, luksusta arkeen!

     Vastaa
 2. Avatar Eve /// 21/10/2013 / 21:22:48

  heeh ihana-sanan käyttöä XD

  Vastaa
 3. […] – 365 Days With Ida -blogi […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.