ETSY FAVORITES / october

lifestyle
16 kommenttia

Etsyllä ollaan huomattu mun fanitus, ottivat nimittäin yhteyttä minuun ja halusivat tehdä yhteistyötä kanssani. Suostuin tietysti, sillä kyse on aika pienimuotoisesta yhteistyöstä ja koska tekisin näitä Etsy-suosituksia muutenkin, koen että tästä on vain lisäiloa teille, mulle ja Etsy-myyjille. :-)

Koska viimekertaiset vintagesuositukset olivat niin tykättyjä, ajattelin nyt koota muutamia yksittäisiä suosikkeja yhteen postaukseen. Ensi kerralla taitaa olla luvassa handmade-teeman alle koottuja juttuja, mutta tässä vähän kaikkea vintagesta itsetehtyihin juttuihin, muodista kosmetiikkaan ja sisustukseen. Näistä voi poimia vaikkapa hyviä lahjaidiksiä! 

ETSY gift ideas

1. YSL Vintage -loaferit ovat mulle liian isot, muuten en tod olis linkannut näitä vaan ostanut omakseni…. Ihanat! Etsystä voi tehdä edullisia merkkilöytöjä jos pitää silmät avoinna. 

2. Macaron-huulirasva kuulostaa ja näyttää ihanalta. Se on tehty avokadosta, kookoksesta, jojobasta, shea-voista, kaakaosta, manteliöljystä ja mehiläisvahasta. Mahtaa kosteuttaa ja 3€:n hinta tuntuu alhaiselta. Kantsii tilata parit vaikka lahjaksi, yhdelle tuotteelle vitosen postarit ovat vähän kalliit. 

3. Käsityönä New Yorkissa tehty nahkainen saniaispussukka on yksinkertaisesti kaunis. Mulla on useita pikkuisia nahkapussukoita, koska laukku pysyy siistimpänä kun pienet irtojutut avaimista meikkeihin ja käyntikortteihin on omissa pussukoissaan. 

4. 3 kpl nättejä muistivihkoja piristää mitä tahansa koulupäivää. Mulla on akatemialla jokaista juttua varten oma vihko, ihan vain siksi että yhteen vihkoon olisi tosi mälsä kirjoittaa kaikki jutut. On siis Muotikirppis-vihko, markkinointiviestintä-vihko, pajakirja, kalenteri, Plastic Cameras -vihko jne… 

5. Tacos -kaulakorusta tuli mieleen Maukku, tosin tacojen sijaan rakkaudenkohteena vois vaikka olla pizza, haha! Alle kahdenkympin hinta ei kirpaise. 

6. Flamingo-bustiertopista taasen tuli mieleen flamingofani-Henriikka! :-D Flamingot on söpöjä ja tuo toppi olisi oiva maxihameiden kaverina. Topista on saatavana koot XS:stä XL:ään. Valikoimasta löytyy myös banaanikuosi ja kukkakuosi. 

gift ideas from ETSY

7. Kaunis japanilainen huivi on painatettu Tokiossa perinteisin menetelmin. Klassinen huivi olisi kesällä täydellinen. Hitsit, minusta tuo menisi vaikka taiteesta seinällä…. 

8. Söpö kisu-unimaski on helppo lahjaidea mutta sopii myös itselle arjen luksukseksi. Hinta postikuluineen on vain 19€. 

9. Pienet lasipyramidit sopivat ikkunalaudalle ja kätkevät sisäänsä pieniä aarteita, jotka muuten pyörisivät laatikossa piilossa. 

10. Nahkainen käsintehty kameralaukku esim. Canonin järkkärille. Sairaan nätti, yleensä kameralaukut näyttävät kameralaukuilta ihan liikaa, mutta tämä näyttää  vain sopivasti. Ihanan yksinkertainen ja laadukkaan näköinen. Kameralaukku voidaan tehdä sinulle oman kamerasi mittojen mukaan :-) Hinta vain 63€ + postarit reilun vitosen. 

11. Käsintehty nahkainen vesimelonilaukku on supersöpö! Hauska piristys esim. muuten yksinkertaiseen ja yksiväriseen asuun ja erittäin hyvä lahjaidea tyttömäiselle kamulle. 

12. There is thunder in our hearts -kangaskassia saa myös fluoripinkillä tekstillä. Myyjän 888 palautetta puhuvat puolestaan, ne ovat kaikki viiden tähden palautteita. 

13. Näin upeaa paljettipaitaa ei tule helposti vastaan kirppiksellä. Ja hinta – reilut 30€ on naurettavan vähän näin kauniista 50-luvun vaatteesta. Kurkkaa myös myyjän muut tuotteet jos paljetit, helmet ja vintage ovat lähellä sydäntäsi. 

Ihastuttiko joku juttu
erityisesti? 


Yhteistyökuvion juju on siinä, että normilinkkien sijaan käytän jatkossa Etsyn omia affilinkkejä – jos siis klikkaat itsellesi jonkin minun lempparituotteistani mun blogissa olevien linkkien kautta, saan itselleni pienen hyvityksen jos päädyt ostamaan suosittelemani tuotteen. :-) Prosentit ovat sen verran pieniä, että suurimman hyödyn tässä saa tietysti myyjät Etsyssä, mutta siksihän minä alunperinkin olen näistä kivoista jutuista teille vinkkaillut.

Nyt kun bloggaamiseni on portaalin puolesta vapaampaa, ajattelin että voisin käyttää jossain yhteyksissä affilinkkejä. Lienee sanomattakin selvää, että minusta ei tule mitään Nelly-kollaasi-bloggaajaa, joka tekee postauksia dollarinkuvat silmissä.


*translation: I started a small co-operation with Etsy.com. These are my favorite things in October. 

* Yhteistyössä Etsy.com:n kanssa

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Vihot, lasipyramidit ja huivit ovat aina ihania. Taas. Mihin mä joutusinkaan jos ostaisin kaiken ihanan? :D

  1. no älä muuta sano! :- D onneksi joitain juttuja voi tosiaankin vain ihalla ja kaikkea ei tarvitse saada itse – minusta nämä ovat kivoja lahjaidiksiä :–)

 2. Kivoja juttuja oot löytänyt :). Syy miksi kommentoin: mukavaa, että joku bloggaaja kertoo näin selkokielellä yhteistyöprojektista ja valottaa vähän sitä, miten hän siitä hyötyy. Pointsit siitä! :)

  1. Just samaa tulin sanomaan. Nappiin hoidettu homma. :) Ei yhteistyökuvioissa ja blogista hyötymisessä ole mitään pahaa (päinvastoin!), jos ilmoittaa siitä selkeästi ja nostaa esiin sellaisia juttuja, joita oikeasti itse arvostaa.

   1. Elina & Hosuli, kiitos ihanat! Ompa mahtavaa huomata taas kerran että mulla on kivoimmat ja fiksuimmat lukijat. Toivon etten ole koskaan ollut epäselvä näissä ja mielelläni vastaan kaikkiin mainostus- ja yhteistyöjuttuihin jos niistä tulee kysyttävää. Tämä Etsy-affilinkkijuttu vain on eka laatuaan ja ihan uusi tapa mullekin, joten koin tarpeelliseksi avata tätä tarkemmin :-)

 3. tää on kyllä rehellisesti yks kivoimmista yhteistyöpostauksista jonka oon piiitkään aikaan lukenut! oikeesti innostava ja mielenkiintoinen ainaisten sheinside- ja nellykollaasien joukossa. +++ blogisi on muutenkin ihana! :-)

  1. wilma kiitos ja jee!! Ihanaa saada tämmöistä palautetta. :–) joo, mä en oikein ymmärrä pointtia niiden suhteen, etenkin kun osa sheinside-kollaaseista / mainoksista on valmiiksi tehtyjä. toivottavasti tästä oli iloa, hihii! :–* ja KIITOS kultainen!

 4. Tästä sainkin parit ideat kamujen synttärilahjoiks! Lahjojen ostaminen on ihanaa, mutta kohtuuhintasten ja persoonnallisten lahjojen keksiminen ei oo aina helpointa ..:)
  Ja joo, pakko sanoa samaa, ihanaa että kerrot tällein avoimesti miten yhteistyöjutut toimii!

  Oot lempparein!

  1. voi mariee, kiitos ihana :-* loistavaa, tämmösiä mä aina kasailen kun mietin itsekin lahjajuttuja!

   ja hyvä, multa saa myös aina kysyä jos joku tuommoinen juttu mietityttää, näiden suhteen pitää toimia avoimesti :- )

 5. EIH SSSS MITEN HIANO TAKOKORU! Tai tollainen täydellinen simppeli ihana. Olen myös otettu, että minun pizza-fanitus on huomattu täälläkin. Mut joo, ostaisin heti jos sydämessä lukis pizza, vaikka tacotki on ihan jees.

  Enpäs oo tilannutkaan ikinä mitään Etsystä, joten kiitos vain tällaisesta yllyttämisestä…

  1. No niin, voi jummi, oon jo tilaamassa tota japanilaista vuorimaisemaa, koska olen piiitkään miettinyt taidepiissiä meidän sängyn yläpuolelle ja toi on täydellinen. Kiitti vaan ihan tosi paljon, miun ”säästö”tili vihaa siuta.

   ps. löysin täydellisen kaverikorun:
   http://www.etsy.com/listing/125763725/1-pizza-necklace-pendant-best-friends?ref=sr_gallery_11&ga_search_query=pizza&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=FI&ga_search_type=all&ga_facet=pizza

   1. Voi maukku!!! Määä tiesin. Pizzafanitus on jotenkin ilmeinen jos on sattunut selaan sun tumblria, haha! :-*

    ja siis tacotkin on kyllä jees, voisin tuommoisen itsellenikin hommata….>:-)

    JA HEI LOISTAVAA! Oon superinnoissani jos löysit jotain mitä oot kauan etsiny!! Minusta tuolla huivitekijällä oli muitakin kauniita printtejä, mutta tuo on yksinkertaisuudessaan tosi viehättävä, ja menee taiteesta for real.

    pizzakamukoru on paras!!! riittää koko jengille palat eikä vaan bestikselle ;—D

 6. Mua ihastuttaa se, että tuun nykyisin niin monelle flamingoista mieleen! Kaikista mieluisten tuun flamingoista mieleen, kamalaa jos olisin tehnyt inspiraatiopostauksen vaikka jostain ällöttävästä, ja nyt se muistuttaisi kaikkia minusta.

  Tää on tosi kiva yhteistyöjuttu ja sulla on niin fiksuja lukijoita, eikä sellaisia räkäpäitä, jotka ei tajuu milloin bloggaaja saakin hyötyä jostain ihan hyvillä mielin. Win-win-situation tämä.

  1. No just parasta! Flamingoista on hyvä tulla mieleen. :- )

   Ja kiitos, mulla on kyllä oikeasti fiksut lukijat. Tavallaan kuitenkin vähän surullista että mun mielestä näin itsestäänselvästä yhteistyökuvion avaamisesta ollaan niin innossaan, koska tämmöisen läpinäkyvyyden pitäisi olla oikeasti oletusarvoista. On tympeää lukea blogijuttuja joista itse tietää että ne on sovittuja yhteistyökuvioita, mutta bloggaaja ei itse tuo sitä kunnolla esille. Hmphhh.