Uhana Design x Muotikirppis

muoti
12 kommenttia

Saatiin tuossa pari viikkoa sitten aivan ihanaa postia, nimittäin Uhana Designin Muotikirppikselle suunnittelemat kangaskassit tulivat painosta!! Me ollaan Muotikirppis-tyttöjen kanssa tuumailtu mitä kaikkea kivaa voitaisiinkaan keksiä Muotikirppikseen liittyen ja yks hauska oivallus oli tyylikäs kangaskassi joka haluttiin toteuttaa jonkun paikallisen suunnittelijan kanssa yhteistyössä. Näin saataisiin nostettua paikallisia nuoria suunnittelijoita esille ja tehtyä Muotikirppikselle jokin ihana tuote, joka olisi niin tyylikäs että se jäisi joka viikkoiseen käyttöön itse kullekin. Siitä syntyi tämä kangaskassi :-) Ja sehän on aivan mielettömän nätti! Ei varmaan olisi Uhana Designia parempaa yhteistyökumppania tähän juttuun, sillä Uhana Design on varsin tunnettu kangaskasseistaan ja yritys on perustettu pari vuotta sitten täällä Tampereen Pyynikillä. 

En oo liittymässä mammabloggaajien leiriin, tuuli vaan hassusti hulmuttaa paidanhelmaa…. 

Biker-takki + pitkä neuletakki on oikeastaan aika kiva yhdistelmä! Kohta tuossa villaa sisältävässä neuletakissa ei enää voi olla ulkona, mutta kevään viileinä päivinä aika hauska kombo. Nyt on niin tuttuja vaatteita päällä, että eivät taida kaivata esittelyjä. Ainoastaan tuo ihana kassi ansaitsee huomiota ;-)

Hihii, niin hieno!! Olen tyytyväisenä roudaillut kamojani ympäriinsä tuo olalla viime viikon ajan. Uhana Design x Muotikirppis -kangaskasseja voi ostaa MiniMuotikirppikseltä 17.5. ja Muotikirppikseltä 18.5. hintaan 12€. Jos tilaat kassin etukäteen ja noudat sen tapahtumasta, säästät pari euroa ja saat kassin hintaan 10€. Jos taas et pääse tapahtumaan ja haluat upean suomalaisten suunnittelijoiden suunnitteleman kangaskassin, voit tilata sen kotiovelle samantien hintaan 12€ (sis. postikulut)! Uhana Designin suunnittelemaa Muotikirppis-kangaskassia on valmistettu pieni erä, joten jos haluat itsellesi samanlaisen, TILAA KASSI TÄÄLTÄ. :-) Aivan ihana!! Noi kisut ja puput ja Tampere-teema ja kaikki. 

Uhana Designin muita ihanuuksia voi selailla esim. Weecosin valikoimasta

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei, Ida! Ihan muihin asioihin liittyen, osaatko sanoa, tuleeko Wide Slim-kameraa enää kullanvärisenä myyntiin? Jos, niin osaatko kertoa, milloin? :)

    1. Moikka! :–) Vitsit kun en osaa tarkalleen sanoa – toivon mukaan tulee nyt kesän aikana! Wide slimit on suosituimpia kesäkameroita koska ne on niin laadukkaita hintaansa nähden ja tuo kultainen on ollut meidän myydyin väri, eli varmasti otetaan sitä jos saadaan sitä Japanista. Mä otan sun mailin ylös ja laitan sulle viestiä kun tiedän paremmin, nyt en just voi sanoa tähän mitään varmaa, pahoitteluni! :-(

  2. Kiitos! :) Ja eipä se mitään, ajattelin vain kysyä, sillä varmaankin tilaan piakkoin jonkun noista Wide Slimeistä, ja vain mietin, että olisiko niitä kullanvärisiä kenties tulossa lähiaikoina. :)

    1. JOoo :–) en osaa nyt sanoa milloin tilataan noita lisää, mutta voi hyvin olla että jossain vaiheessa kesää tulee!

  3. Hupz, meni kassi tilaukseen, on toi vaan nii söpö!! Ei kyl kauheesti ois varaa pistää rahulia mihkää ”ylimääräsee” mut jotenki aina vahingossa meen ja painan joka paikasa tilaa-nappia……… :DD ohhhoh

    1. Hahaa ihana!:–D Meistä joku postittaa sen sulle pian ;-) Toi on kyllä älyttömän söpö ja ajatonkin, vaikka onkin yhteistyöjuttu. JEE!!