4-vuotias

muoti
2 kommenttia

Oon ihan poikki eilisistä messuista ja tuntui että yöllä nousi kuume – ainakin hikoilin lakanat litimäriksi. Hyyyi, ärsyttää kun kroppa reagoi stressiin kuumeella, vaikka pää pysyisi vielä ihan hyvin mukana. Tää kevät on kyllä ollut ihan megakiireinen ja odotan innolla kesää – se alkaa virallisesti Muotikirppiksen jälkeen. :-) Tosin ei kesästäkään mikään laiskottelukesä tuu, mun tarvii puurtaa oppari kasaan, iiks! Luonnonkaunis-messut menivät ainakin eilen ihan superhyvin, oli niin kiva olla pitkästä aikaa duunissa messuilla ja jutskailla ihmisten kanssa. Lisää messuista myöhemmin, nyt yhdet asukuvat.

Nämä kuvat on viikon takaa – käväisin hakemassa yhden spessun Plastic Cameras -tilauksen varastolta, joten napattiin asukuvat siinä Finlaysonilla. Pitäis varmaan nappailla kuvat siellä useamminkin, aika kivat kuvausolosuhteet. 

blouse – Monki / skirt – H&M (gifted) / shoes – Vagabond

Tykkään aika paljon tästä kokonaisuudesta! Naisellinen, graafinen ja simppeli. Tuo paita on kyllä yks ikilemppareita, koskahan oon ostanut sen, lukiossa? Ainakin se oli mulla päällä yli neljä vuotta sitten kun täytin 19 :-D Huhhu miten aika rientää, tulee vanha olo kun miettii moisia. Ja samalla ilahduttaa etten oo kyllästynyt tuohon vaatteeseen laisinkaan – jee!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.