Meikkikoulussa

kauneus
10 kommenttia

Jokainen pidempään mun juttuja lueskellut tietää, että en todellakaan osaa tehdä mitään erikoisia silmämeikkejä tai rajauksia, ja että olen ylipäätänsä aika laiska meikkaaja. Meikkituotteita löytyy vaikka muille jakaa ja testailen tosi mielelläni uutuuksia, mutta aika vähän uskallan testata sellaisia juttuja, jotka eivät heti tunnu omalta. Olin varsin innoissani kun pääsimme Muotikirppistyttöjen kanssa yhteistyökumppanimme ElinaK:n meikkistudioon meikkikouluun – jospa vihdoin oppisin tekemään iltameikin luomivärejä hyödyntäen. 

Tässä on lähtötilanne, eli mun arkimeikki. Vaikka meikkiä ei ole paljon, on sen tekoon käytetty aika montaa tuotetta. Tänään luettelo on seuraavanlainen: meikkivoide, mineraalipohja, aurinkopuuteri, poskipuna, kulmaväri ja ripsiväri. Tältä se nassu yleensä näyttää, huulipunaa silloin kun näytän muuten ihan kuolleelta. Ei ehkä kantsis kertoa näitä hämäyskeinoja julkisesti…

Ja sitten pyyhittiinkin meikit pois jotta päästiin aloittamaan. Uuh, punoittava nassu ja näppyjä. Oon päässyt karkeista eroon niin hyvin, että niitä ei tuu ostettua enää ollenkaan, mutta jos joku firma lähettää niitä kotiin kysymättä, on houkutus aika suuri kun postista hakee kasan herkkuja….. ja sen huomaa naamassa. Julkaisempas siis meikkipohjattoman kuvan ihan vaan itsellekin muistutukseksi ja itsehillinnäksi. >:—G Ripsareita en jaksanut poistaa.

Pääsimme kaikki istuutumaan peilin ääreen ja saimme käyttöömme kasan siveltimiä ja tuotteita. Elina neuvoi ihanan yksinkertaisesti eikä olettanut kenenkään osaavan mitään ihmeellisyyksiä. Meikatessa kun esim. poskipunan paikka tai kulmakarvojen loppumiskohta voi olla kaukana itsestäänselvyydestä. Mä ainakin myönsin auliisti etten osaa käyttää valokynää tai tehdä smokey eyes-meikkiä. Ja vaikka poskipuna ja aurinkopuuteri kuuluvat mun arkimeikkiin, oli kiva nähdä mihin kohtaan se oikeasti kuuluu ja millaisella liikkeellä se kannattaa levittää. Voihan noita vinkkejä katsoa lehdistä ja blogien kuvista, mutta on se vaan niin paljon konkreettisempaa kun ammattilainen opastaa kädestä pitäen. 

Elina käytti aina yhtä meistä esimerkkinä jokaisessa meikkivaiheessa. Näin näimme miten esim. geelimäistä eyelineria kannattaa levittää. Se oli muuten paljon helpompaa kuin nestemäisen eyelinerin levittäminen! 

ElinaK:n meikkistudiosta löytyy Make Up Factoryn tuotteet. Vaikuttivat laadukkailta eivätkä olleet megakalliita, mutta koska olen niin tykästynyt luonnonkosmetiikkaan, ei minua nuo meikit niin paljoa kiinnostaneet, vaan uudet tavat meikata. Vaikkakin yhteen huulipunaan ihastuin kyllä kovasti…. 

On myös aina yhtä kivaa nähdä mitä sävyjä ammattilainen sinulle valitsee. Huulipuna oli esim. aivan täysin omaan makuun ja luomiväritkin näyttivät kivoilta, vaikkein koskaan meikkaa luomiani. Tämä oli ehkä ensimmäinen luomivärinkokeilukerta, kun mun ei tehnyt mieli pestä meikkejä heti pois kotiin saapuessani. Se on aika hyvin se! Alankohan mä tottua luomiväreihin vai onnistuiko värivalinnat vaan niin nappiin, ettei ollut  liian suttuinen tai tummasilmäinen olo? 

Lopputulos oli tämä! Mitäs sanotte?! Sain Elinalta kehut kulmien oikeasta väristä ja poskipunan ja aurinkopuuterin oikeasta paikasta. En ole täysin vakuuttunut silmämeikistäni (hahaha mitä voi oletta, jos tekee ekan kerran itselleen smokey eyesin ja vielä ihan vierailla tuotteilla ja välineillä?!), mutta ainakin se on sen verran kiva ettei tunnu pahalta julkaista kuvia siitä. Mutta tuo huulipuna!! AH, se on ihana. Ihan kuin mulla ei jo olis oranssiin taittavia huulipunia – mutta jos teillä ei oo, niin tuo oli kyllä aivan ihana. Ei tuntunut tahmaiselta, vaikka pinta jää ihanan kiiltäväksi.

Hihii, ihan itse meikattiin! Ilman mainion opettajan apua emme kyllä olisi päässeet näin onnistuneisiin lopputuloksiin :–) Meikkistudio ElinaK:n piste löytyy siis myös Muotikirppikseltä, joten kantsii käydä kysymässä paikan päällä vinkkejä ja neuvoja Elinalta, jos jokin asia mietityttää. Ja jos joku teistä innostuu tästä meikkikouluidiksestä, niin pakko vinkata että ei ole hinnalla pilattu. Osallistumaan mahtuu 2-8henkeä kerralla ja hinta on 29€/nassu. Opetukseen kannattaa varata pari tuntia aikaa. Ihan mahtava penkkariohjelma AHAHAHAH MITÄ HITTOO IDA POLTTARIOHJELMA esim, ensin kaunistautumaan tyttöporukalla ja sitten voikin suoraan hipsiä kauniina jonnekin juhlimaan tai syömään. Meikistä saa tehtyä hyvin oman näköisen (kuten vikasta kuvasta vähän näkyy) ja Elinalta saa henkilökohtaista opastusta oikeiden tuotteiden valintaan. 

Oli kyllä ihan superkiva parituntinen! Opin paljon uusia juttuja ja nyt tiedän esim. miten sitä valokynää kuuluu käyttää, jos sellaisen joskus hankin… Ootteko te käyneet koskaan meikkausopastuksessa tai vastaavassa? Jäikö jotain käteen?


 Meikkistudio ElinaK

Kuninkaankatu 31
Tampere


 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hyvinhän tuo silmienkin meikkaus näyttää onnistuneen :) Mut oi että, oon tosi pitkää miettinyt, että olis niin kiva päästä johonkin meikkiopetukseen. Perjaatteessa kuvittelen osaavani meikata ihan ok, mutta tummat silmämeikit olis sellanen, mihin ehottomasti haluisin opastusta, ne tuntuu niin pelottavilta :D Ja mulla on niin oudon malliset silmät, etten osaa tehdä mitään näyttäviä rajauksia, kun tota liikkuvaa luomea on niin vähän näkyvissä, siihenkin tarttis jotain vinkkiä. Pitääpäs vähän mainostaa kavereille, kerätä porukka kasaan ja varata opastus :)

  1. No älä muuta sano! Oon niin iloinen etten mukissut vastaan kun Elina kysyi että haluaako kaikki tehdä iltameikin. Mietin eka päivämeikkiä mut enhän mä siihen kaipaa opastusta vaan nimenomaan tummempaan meikkiin. Ja mulla on aika raskaat luomet, joten apu oli tarpeen kyllä :-) Elinalta sai ihanan henkilökohtaista opastusta onneksi, joten siis suosittelen! Oli tosi kiva tyyppi :-)

 2. mun täytyy nyt kysyä että onko sattunut jokin ajatusvirhe kun ehdotit tätä penkkariohjelmaksi :–D

  olisko polttarit paremmat?

  sitten vielä jotain aiheeseen liittyvää: en osaa meikata ja ihoni kuivuus saisi kosmetologit pyörtymään. olis niin kiva jos joku näyttäis että hei, meikkaa näin ja tässä sulle hyvä kosteusvoide!

  1. VOI LUOJA :—–Ddddd mikä urpo meitsi, hahahaha kuolen nauruun!! Eiiih taidan olla vähän väsyny….

   Ja siis joooo, hmmmhhh!! Tuohon iho ongelmaan varmasti tarvii ekana apua kosmetologilta joka osaa suositella hyvää rasvaa. Ootko koettanut öljyjä? Tai Madaran pihlajavoidetta tai dr hauschkan ruusuvoidetta?:-) ne sopii hyvin kuivalle iholle, sit meikkaamisestakin tulee kivempaa.

 3. Näyttää tosi ihanalta! Itsellähän on kans läjä luomivärejä, mutta valitettavan harvoin niitä innostun laittamaan. Mikään ei silti jostain syystä estä mua ostelemasta niitä. :p Huulipuna on niin paljon helpompi, joten I feel you!

  1. Hahaha ihana! Mä en onneks oo hurahtanut luomivärien osteluun ja punia tulee kyllä käytettyä ahkerasti, vaikka onhan niitäkin liikaa….. :-D

 4. Oot kyllä pirteen näkönen ku on vaaleeta päällä mustan sijaan ! :)

 5. Tosi luonnollinen ja kaunis meikki!:)
  Ja hei pakko sanoo, ihan mieeeeeelettömäään ihana farkkuhaalari!!!

  1. Heeei kiiiiitos!!!! Ja farkkulappuhaalari on kyllä ihan superkiva, etsin moista pitkään!! Berliinistä tärppäs!