Solmussa

muoti
15 kommenttia

leather jacket – H&M  ☂ linen t-shirt – Acne  ☂
skirt – minus / Inch”  ☂ shoes – Nike Airmax  ☂ bag – & Other Stories 


Ihastuin Inch”-liikkeen valikoimaan niin kovasti että ostin yhteistyövisiitilläni itselleni hameen, hihii! Hame on minus-merkkiä ja ilahduin kun huomasin että se on tehty Puolassa. Höpisinkin aiemmin, että olen kovin tykästynyt trikoohameisiin ja siksi varmaan ihastuin tähänkin niin paljon. Harmaa alaosa näyttää kivalta mustien sukkisten kanssa ja yläosa voi huoletta olla yksinkertaisempi kun hameessa tapahtuu. Hauska tuo solmu ja matsku vaikuttaa laadukkaalta. 

En yhtään kadu mun Airmax-hankintaani (löysin nuo niin megahalvalla että huh) mutta vitsit kun löytäis jostain kokovalkoiset airmaxit. Oon haaveillu kokovalkoisista lenkkareista/tennareista ties kuinka kauan ja kaiholla muistelen mun Reebokeja jotka oli kovassa käytössä vuonna 2007… Vaihtaisin nuo airmaxit koska tahansa kokovalkoisiin.

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Samat cravingsit täällä! Ja mun valkoiset reebokit saattais edelleen olla tallessa, mutat ne on niin kaamean väriset, ettei niitä ehkä voi enää käyttää. :D

  1. MUNKIN jossain, oon nähny ne viime vuonna mut nyt en löydä niitä mistään!! :-D Ja ne on varmaan kans ihan roskis-kunnossa värinsä puolesta….

 2. Niken verkkokaupassahan saa kustomoitua tietääkseni minkälaiset tahansa tossut, myös Air maxeja. Toki joutuu pulittamaan niistä 180-200€ :\

  …mutta niihin saa kirjailtua esim. oman nimen. :)

  Täysvalkoiset ”Air Max Ida365 edition” …eikö houkuttaisi yhtään? :D

  1. Hahaha houkuttais, mutta sit taas toisaalt 200€ Nikelle vai jollekin suomalaiselle nuorelle suunnittelijalle, HELPPO VALINTA. Ei ainakaan Nikelle :–D Ehhehhe. Jos löytäis jostain halvalla vahingossa niin sit mutta 200€ on ihan liikaa jos samaan hintaan sais jotain Suomessa tehtyä upeeta.

 3. http://www.sneakersnstuff.com/en/product/15274/nike-air-max-90-gs

  tässä raxu :”–) ja on muuten mun lempparein nettiputiikki kenkien ostoon!

  joo, sama reebokkien kanssa. mun oli pakko saada seiskalla pari, kaikilla oli semmoset, ja käytin niitä sen yhden vuoden. viime keväänä jonku katumuotikuvan myötä mun piti saada omani käyttöön, mutta ne oli sen verran kurttuset ja likaset mun makuun, että laitoin ne kirppikselle x–D

  1. ! ! ! ! !! KIIIIITOS ! ! ! ! !

   Hei huhhhu, no ois kyllä aika hyvään hintaan. Ja kiitos siis ylipäätän linkistä, toi vaikuttaa just hyvältä putiikilta. Kolmevitosii ei näkyny mut tämmösissä saattaa myös 36 passata, ha!

   Ja hahaa USKON! Mä oon kans ettiny omiani keväästä enkä tajua mis ne voi olla. Jossain porukoilla oon ne nähny. Mut niillä onki niin paljon tilaa että kyllä sinne yhdet kengät hukkaa. Tai sit isä on heittäny ne roskiin jos ne on ollu kans iha kurtussa ja rumat xD

  1. No eikö! Mee kurkkaan Inchiltä oisko näitä vielä hihii!:–)

  1. Voi PAJUUUUU koska sä päivität että pääsen sanoon sulle samaa??? >;—)

 4. siis aivan superhuikee hame!! ja koko asu. vaikka käytän aina housuja nii tykkäisin hameista, ois niin piristäviä tähän syksyyn ja koska ohuita sukkiksia voi vielä varmaan pitkään käyttää, niin eei hiitsii tarvin ton tapasen! toi pituus on just myös täydellinen, ei liian lyhyt muttei liian pitkä.

  1. Mariiiaaaaa ihana! Osta hame! :-* Mäkin käytän aika paljon aina housuja mutta hitto, nyt on just paras hetki käyttää hameita kun ei tarvii vielä paksuja sukkiksia mutta kulkee jo paljon enemmän bussilla mitä pyörällä (hameet + pyörä = oh no).