new dreams

kauneus
6 kommenttia

Uusi aika, uusi tuoksu.

Hassua miten jokaisen isomman elämänmuutoksen myötä huomaan ostaneeni tai saaneeni uuden tuoksun. Ajoista, jolloin asuin suloisessa yksiössä Hämeenpuistossa muistuttaa aina D&G L’Imperatrice, jonka voisin kyllä ostaa itselleni uudelleenkin. Se on lempituoksuni forever ja se silloin koettu vapaudentunne ja jännitys tuntuvat taas tosi ajankohtaisilta. Lukioajoilta muista Versacen Bright Crystalin ja Viktor&Rolfin Flowerbombin joka oli silloin mulle tosi rakas tuoksu. Victoria’s secretin tuoksuista tulee mieleen ystävä ja toissakesä. Sitten on sellaisia tuoksuja joita en ole käyttänyt niin aktiivisesti että ne olisivat alkaneet muistuttaa tietystä aikakaudesta. Tämmöisiä ajattomia tuoksuja ovat mm. See by Chloé, CK one shock ja Marc Jacobsin tuoksut. Tosin tästä syksystä tulee varmasti muistuttamaan yksi Marc Jacobsin tuoksu, uusin Daisy Dream.

Tykkään tuoksun kampanjakuvasta paljon, siitä tulee mieleen kesäseikkailut ja jokin lämmin maa. Onneksi tämä tuoksu sopii myös tähän kirpeään mutta lämpimään alkusyksyyn, vaikka onkin sekä kukkainen että hedelmäinen. Tuoksussa sekoittuu mustaherukka, greippi, päärynä, jasmiini, litsi, myski, kookosvesi sekä blue wisteria (suomentuuko tämä sinisateeksi?)  ja white woods (valkoisia puita? vaaleita puita? hentoja puunsävyjä? miten tämä suomentuu parfyymien maailmassa?).  Lisäksi puteli on ihan älyttömän kaunis, uudenaikaista kitchiä kaikkine muovikukkineen. Juuri nyt tuoksun tosi mielelläni tältä. Uudelta.

Muita tuoksulemppareitani voi kurkkia täältä. Vaihtuuko teilläkin tuoksu elämäntilanteen mukaan, vai kenties vuodenajan? Vai vaihtuuko puteli vasta vanhan loputtua? 


*translation: new phase, new fragrance. I really like Marc Jacobs’ Daisy Dream.

Tuoksu saatu blogin kautta. 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mulla on kans tuo, että tietyt tuoksut muistuttaa tietyistä ajoista :) Ja tällä hetkellä elämä menee niin ihanasti, että mulla on suunnitelmissa ostaa uusi tuoksu. Itse asiassa mun on pitänyt mennä jo parin päivän ajan tuoksuttelemaan tuota samaa tuoksua… etenkin nyt kun luin, että siinä on päärynää ja kookosta <3

    1. oi ihanaa :’-) käy tuoksuttelemassa! Aika voimakas, tykkään! :-)

  2. hei ois kiva jos voisit järkätä instassa jonku skaban ja sitte voittaja sais shoutoutin sulta! :)

  3. Ostan usein samaa tuoksua useamman pullon. Jossain vaiheessa sitten huomaa, että sen tuoksun aika on mennyt ohi. Mulla muistuttaa yläasteajasta Ralph Laurenin sininen pullo (en edelleenkään tiedä sen nimeä!), lukioajoista ja yliopiston alkuvuosista YSL:n Babydoll ja nykyään on käytössä Bvlgarin Rose. On ollut hauska myös huomata, miten jotkut ystävien joskus vuosiakin sitten käyttämät tuoksut voi tuoda mieleen jonkun aikakauden!

    1. Oooh kuulostaa ihanalta että käyttää tuoksua pitkään – sit se on sun nimikkotuoksus :-) Mulle ei tommosia ehdi muodostua kun kaipaan vaihtelua (tai sit mulla on monta nimikkotuoksua, hoho!).