COCO EARCUFF

muoti
2 kommenttia

Kun näin ensikertaa Hennan ja tulevan kultaseppä Laura Darthin yhteistyössä tehdyt Coco Ear Cuffit, ihastuin välittömästi. Kullan ja sinisen lapis lazuli -kiven liitto on älyttömän kaunis ja aidoista materiaaleista valmistetut korut viehättävät minua monella tapaa. Ne ovat ensinnäkin hyvin pidettyinä ikuisia ja paljon fiksumpi valinta, mitä rihkamakoru joka ei edes usein kestä käyttöä tai ole eettisesti valmistettu. Ja tietysti suomalaisen suunnittelun tukeminen on aina hyvä idea. 

Sain tämän kauniin korvakorun Hennalta lahjaksi kiitoksena kivasta Tampere-viikonlopusta. Koru on valmistettu hopeasta ja päällystetty kullalla, eikä se ole kallis ottaen huomioon kotimaisuuden, käsityön ja raaka-aineet. Tuo on ihan supernätti! Täydellinen mun vasenmpaan korvanlehteen. Kiitos vielä ihana Cocoliini<3 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.