MEIKKIPOHJA LILY LOLOILLA + PARAS LUONNOLLINEN RIPSIVÄRI

kauneus, luonnonkosmetiikka
32 kommenttia

*Yhteistyössä Biodelly 

Ai että, pääsin tekemään yhteistyötä aivan ihanan suomalaisen luonnonkosmetiikkaverkkokauppa Biodellyn kanssa! Verkkokauppa on minulle tuttu jo pidemmältä ajalta, mutta olen todella innoissani sen uudistuttua juuri; uudet sivut ovat ihanan raikkaat ja helppokäyttöiset. Mikä tärkeintä, valikoima on todella kattava. Verkkokaupasta löytyy kaikki luonnonkosmetiikan suosikkini sekä monia itselleni uusia sarjoja. Sen lisäksi että valikoima on laaja, Biodelly tarjoaa aina ilmaiset postikulut. HURRAA, melkoisen hyvää asiakaspalvelua. Lisäksi uusi kanta-asiakasohjelma palkitsee luonnonkosmetiikkaostosten keskittämisestä reilusti, ei mitään monimutkaisuuksia. 

Biodelly on tullut minulle alunperin tutuksi blogiin liittymättömien töideni kautta. Biodellyn takana on supernainen Tanja Kipinoinen, joka on aloittanut Biodellyn pyörittämisen muiden töiden ohella vuonna 2009. Nyt Biodelly työllistää hänet täyspäiväisesti ja kuuden vuoden ikään ennättänyt verkkokauppa on parempi kuin koskaan. Tanja pyörittää Biodellyn verkkokaupan rinnalla myös blogia, josta voi lukea kuulumisia kulissien takaan ja hakea tuotetietoutta uusista sarjoista. 

Sain valkata Biodellyn valikoimasta muutamia tuotteita testaukseen; nyt esittelen täysin luonnollisen (ja edullisen) arkimeikin ja ensi kerralla erään todella hehkutetun hiustenhoitosarjan. Palaan myös vihdoin käyttökokemuksiini Konjac-pesusienestä! Mutta nyt mineraalimeikkien ja ENSIMMÄISEN käytössäni toimivan luonnonkosmetiikkaripsarin pariin. 

Lily Lolot ovat mulle tuttuja monen vuoden takaa; blogista löytyy testipostauksia Lily Lolosta jo vuodelta 2010. Olen käyttänyt mineraalimeikkejä siitä saakka kun löysin ne vuonna 2009 (vai 2008?). Välillä testailen meikkivoiteita ja olen löytänyt yhden toimivan, mutta mineraalit vievät useimmiten voiton. Mineraalimeikkipohjilla tehty meikki pysyy ja peittää luonnollisesti. Se tuntuu häivyttävän punaisuutta tehokkaammin mitä nestemäiset meikkivoiteet ja jos tarvitsee ekstra-apua punaisuuden poistoon, kantsii kokeilla Lily Lolon Blush Away -color correctoria.*

Meikkipohjan sävyn lunttasin omasta blogistani (kuinka kätevää, hahaha!). Blondie on täydellinen sävy mun vaalealle hipiälleni. Muille vaaleille vinkiksi, että valikoimasta löytyy vieläkin vaaleampi Porcelain, joka oli mulle jopa liian vaalea! Olen käyttänyt nyt Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjaa joten yllätyin iloisesti Lily Lolon peittävyydestä. Helmikuun ajan kestänyt kiire ja stressi näkyy kasvoilla pikkunäppynä (ja parina isompana) sekä muutenkin oikuttelevana ihona, joten luonnollista peittävyyttä kaivataan. Useampi ohut kerros tekee tehtävänsä eikä meikki kasaannu päivän mittaan kasvoille. Meikkipohjasävyjä löytyy Lily Lololta peräti 18 kappaletta ja tuotteista saa tilattua myös testikokoja. Kaikki vaihtoehdot täällä.*

Mineraalimeikit ovat tuoneet suuren helpotuksen mun oikuttelevaan ihoon. Punaisuus taittuu selkeästi eikä iho rasvoitu samalla tapaa mitä nestemäisiä meikkivoiteita käyttäessä. Mineraalimeikkiä on myös helppo lisätä jos siltä tuntuu.

Tanja suositteli poskipunasävyksi Lily Lolon eniten myydyintä Ooh la la -sävyä joka sopii useimmille. Se oli nappivalinta! Kaunis sävy sopii vaalealle iholle täydellisesti. Tuote vaikuttaa älyttömän riittoisalta, sillä sitä ei tarvitse paljoa nätin sävyn saamiseksi. Hinta-laatu-suhde kohdillaan ja tällaiset jauhemaiset tuotteet ovat meidän meikkipussiaan tahattomasti paiskovien pelastus :-D Lily Lolon poskipunasävyvalikoiman löydät täältä.* 

En ollut aiemmin testannut Lily Lololta kuin meikkipohjaan tarvittavia tuotteita, joten yllätyin iloisesti tästä kätevästä Eyebrow duosta. Edellinen kulmavärini menikin pari viikkoa sitten palasiksi sotkien koko meikkipussin, joten tämä tuli tarpeeseen. Pieni duo on kätevä; tummalla värillä väritetään kulmat ja vaalealla vahalla ne saa suittua ja kiinnitettyä oikeaan muotoon. Valitsin Medium-sävyn joka vaikuttaa oikein sopivalta, kurkatkaa alta meikkikuvat. Valikoimasta löytyy myös tummemmalle ja vaaleammalle sopivat kulmavärit. Kulmaväriduo täällä* hintaan 12,40€. 

Wakiki-aurinkopuuteri on Suomessa Lily Lolon myydyin aurinkopuuterisävy. Se on sopivan vaalea ja tekee ihosta heleän näköisen, sillä tuotteessa on himmeää hohdetta tuovaa micaa. Omasta mielestäni iho näyttää nätin hehkuvalta vaikka juuri valitinkin stressistä ja huonosti nukutuista öistä, jotka yrittävät pilata ihoni kuntoa. Aurinkopuuterisävyvalikoima täällä.* 

Ihan hyvältä näyttää? Mutta mites tuo ripsiväri!? Ihan oikeasti ensimmäinen luonnollinen ripsiväri, joka kestää aamusta pitkälle iltaan varisematta tai valumatta poskille tihkusateessa! Minulta on kysytty useasti suosikkiripsiväriäni luonnonkosmetiikan valikoimista, mutta olen tähän asti joutunut toteamaan ettei mikään tuote ole lunastanut odotuksiani. Tiedostan toki tiukat kriteerini; en halua joutua vilkuilemaan puhelimen etukameraa jatkuvasti levinneiden ripsivärien pelossa enkä halua joutua korjailemaan silmämeikkiä päivän aikana ja toivon ripsiväriltä tuuheuttavaa lopputulosta. Rasvoittuva ihoni ei ole se helpoin silmämeikin kohdalla; synteettisistä ripsiväreistä vain Kanebo 38:n kanssa ei tarvitse korjailla ripsivärejä alaluomelta.

Kyseessä on Zuiin Volume-ripsiväriuutuus! En väitä, että Zuiin ripsiväri olisi yhtä pysyvä mitä Kanebo 38, mutta se todellakin toimii. Yleensä ripsiväri on pysynyt täydellisenä iltaan asti, joinain rankempina (jumppaa, paikasta toiseen tihkusateessa juoksemista) päivinä ripsiväriä on hieman varissut alaluomille iltaan mennessä, mutta tärkeintä on että tämä ripsari ei petä tihkusateessa. Pari vuotta sitten testaillessani luonnollisia ripsivärejä ekaa kertaa jouduin monesti juoksemaan tihkusateesta suoraan vessaan korjaamaan meikkiä – miten turhauttavaa. Jos kerran haluaa käyttää ripsiväriä, on toimivuus aika tärkeässä roolissa. 

Zuiin Volume-ripsiväri on siis ensimmäinen luonnonkosmetiikkaripsiväri jota voin suositella. Hintaa ripsivärillä on 26€, eli se on samaa hintatasoa muiden kehuttujen luonnonkosmetiikkaripsivärien kanssa. Ripsiväri löytyy täältä. * Harjaosa on makuuni aika suuri, mutta sillä saa luvattua tuuheutta ja ripsivärin kerrostaminen onnistuu ilman kökköjä. Luonnollinen, mutta hyvä lopputulos. Enkä muuten ole ainoa joka tykkää, Noorakin kelpuuttaa.  ;-)

Koska täällä on monta luonnonkosmetiikan käyttäjää ja monta innokasta testaajaa, olen iloinen kun sain teitä varten alennuskoodin Biodellylle. Koodilla IDA15 saa -15% alennuksen koko Biodellyn valikoimista! Koodi on voimassa maaliskuun loppuun asti. Meinaatteko hyödyntää alekoodin? 

* -merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. No älä, Lily Lolot ovat uudistuneet tosi näteiksi kyllä! :’–) Olivat ennen tosi basic, nyt tyylikkäitä!

 1. Tuli kyllä niin tarpeeseen tämä postaus! ja alennuskoodi etenkin, vanha shampoo+hoitsikka just loppumassa niin pitää varmaan laittaa tilausta menemään. Samalla vois kyllä tuon ripsarinkin testata :)

  1. Jes, mahtavaa!! :-) Suosittelen muuten Biodellyn shampoo valikoimasta näitä jos et vielä tiedä mitä tilaat: Rahuan tuuheuttava shampoo (luksus!), Skin Blossomin shampoo (hyvä hinta-laatu-suhde ja miellyttävä tuoksu), Unique Haircaren shampoot (oon kokeillut sitä mintun väristä, toimi!), tai Santen kookos&appelsiini (pihistelyyn).

   Ja vitsit että oon positiivisesti yllättynyt tuosta Zuiin ripsarista, ihanaa että se toimii! :-D Oon niin moneen pettynyt että huh!

 2. JEE KYLLÄ KÄYTTÖÖN MENEE!! :) Tilasin viimeksi tuolta sen arganöljyn kun olet niin monesti sitä suositellut ja voin kyllä todeta sen olevan ihan mahtava tuote! :) Kiitos vaan vinkistä.

  1. Jeeee, ihana Janniina!! <3 Ja vitsit, kiva kuulla! :-) Arganöljy on niin ihmeöljy että huh, se tuntuu sopivan kaikille ja kaikkeen. :-D

 3. Heiii kysymys!! Mä oon käyttäny vuosikausia Baremineralsin pohjia, ja joskus vuosia sitten oon kokeillu myös Lily Loloo, ja perjaatteessa siis tykkäsin siitä ite meikistä vielä enemmän kun tosta Baremineralsin versiosta. Mutta! Mun ongelma oli, että ne muutamat kerrat, mitä Lily Loloa käytin, niin juurikin siitä meikkipussin paiskomisesta ne purkkien kannet hajos aina kappeleiks! Tämmöstä ei koskaan tapahtunu Baremineralsien kaa, joiden purkit on jotenkii paljon jämäkämpiä. Hahah eli siis tän hienon alustuksen jälkeen itse siihen kysymykseen.. Että kun nuo purkit on ainakin ulkoasultaan vissiin uudistuneet sitten viime näkemäni, niin osaatkos sanoa, että onko ite purkit yhä samanolosia, kun joskus silloin lukioaikoina?? :D Silleen niinkus materiaaliltaan :)

  1. Oho :–D Hei hitto, mulla taitaa olla sama kokemus, olikohan ne just Lily Lolon valkoset kannet jotka aina pärähti säpäleiksi!? Tais olla!! Hahaa.

   Mutta siis nythän nämä putelit on uudistuneet täysin. Vaikuttavat paljon laadukkaimmilta nämä purkit (myös siis tuntuma on laadukkaampi, ei pelkkä ulkonäkö), mutta en osaa kyllä kestävyydestä vielä sanoa mitään. Mulla on nyt käytössä niin iso laukku etteivät nämä helposti paiskoonnu, mutta vaikutelma on kyllä kestävä :-) Mustakin Lily Lolot on Bare Mineralseja parempia, näillä saa luonnollisemman lopputuloksen mutta peittävyys silti loistava.

   Eli siis kannustan kokeilemaan! ;-D Tulee paljon halvemmaksikin, hahaa!

   1. Hhaha joo en ymmärrä ne valkeet kannet oli ehkä jotain maailman ohuinta muovia tai jtn, kun meni joka kerta risaks. Mut hyvä kuulla, että tuntuu nykyään laadukkaammilta myös purnukat, muistan vieläkii kuin ärsyyntyny olin, että Lily Lolot oli tosi hyviä ja edullisiakin, mut sitte ne hemmetin rasiat vaan sai mut kääntymään muihin tuotteisiin… Täytyypä antaa Lololle vielä uus mahollisuus :D

 4. Houkuttelis kyllä pikkuhiljaa siirtyä luonnonkosmetiikan pariin. Minkälaista mineraalipuuteria suosittelisit? Oliskohan toi Lily Lolon puuteri ihan varteenotettava vaihtoehto, vai suosittelisitko jotain muutakin Biodellystä? :)

  1. Ja niin, blondi kysymys: mitä eroa on mineraalimeikkipuuterilla ja mineraalipuuterilla heh?

   1. Jee, hyvä Salla! ;-) Mineraalimeikkipohjasta on helppo aloittaa, niin mäkin aloin vähitellen siirtyä luonnonkosmetiikkaan.

    Mineraalimeikkipohja on tässä tapauksessa sama kuin mineraalimeikkipuuteri. Eli se pohja, jolla tehdään meikkivoiteen sijasta tasaisempi iho ja hyvä pohja muulle meikille. Mineraalipuuteri taasen tässä on sama kuin puuteri, eli sillä kiinniteteään meikki :-) Jos siis haluat ostaa hyvän meikkipohjan esim. meikkivoiteen tilalle niin täältä: http://www.biodelly.fi/lily-lolo-mineraalimeikit/402-lily-lolo-mineral-foundation-spf-15.html Mä en itse aina käytä puuteria ollenkaan, siksi sitä ei oo tässäkään postauksessa esillä. Pitäis kyllä ehkä kun tuppaa tuo nassu kiiltelemään…

 5. Tosi kiva postaus Ida! :) Oon kuullut paljon hyvää Lily Lolon meikeistä, mutta testaaminen on jäänyt, kun en osaa valita oikeaa sävyä. Kannattaisikohan mun siis tilata pari eri testisävyä Biodellystä, vai miten kannattaisi edetä?
  En ookaan ennen tutustunut Biodellyyn sen tarkemmin, vaikka se nimenä onkin tuttu. Mutta voi vitsi siellähän on melkeinpä kaikki merkit, mitä tarvitsenkin! :) Jesjesjes! Alekoodi lähtee ehdottomasti käyttöön!

  1. Hei Markka, suurkiitos! :-* Tämä oli kiva tehdä.

   Hmm! Biodellyn etusivulla on tämmöinen:

   ”Tarvitsetko apua tuotteiden valinnassa? Neuvomme sinua mielellämme numerossa 045 230 45 42 tai jätä viesti osoitteeseen [email protected].”

   Eli siis varmaan kannattaa soittaa tai lähettää maili? Auttaisikohan kuva kasvoistasi tai vaikka aiemmin käyttämiesi meikkipohjien sävyt vertailun vuoksi, jos ammattilainen osaisi niiden avulla valkata sopivat Lily Loloista? Voihan olla, että neuvojenkin jälkeen testiin kantsii tilaa testikoot :-) Mä en ole vielä kertaakaan löytänyt LIIAN vaaleaa meikkipohjaa, mutta niin kävi kun testasin Lily Loloja ekan kerran! :-D

   Biodellyllä on kyllä tosi kattava valikoima, JES!

 6. Aika hyvältä vaikuttaa, kantis-systeemikin parempi kuin Joliella, josta olen aikaisemmin ostanut meikit. Hinnat aika samat mutta näköjään suppeampi valikoima eri sävyjä ainakin Zuiin meikeissä. Ootko muuten kokeillut Kjaer Weissin (kirjoitinkohan oikein :D) ripsaria? Mun tekis mieli kokeilla sitä seuraavaksi kun sitä on niin hehkutettu. Voi olla että oon kysynyt aikaisemminkin, mutta kun vähän huonosti muistaa tulla tarkistelemaan ootko vastannut. Joku sähköposti-ilmoitus kommentiin vastaamisesta vois olla hyvä ;)

  1. No se on ainoa noista hehkutetuista jota en ole testannut! :-D Dizao on kans suosittu ja monen lemppari, muttei pysynyt mulla kovin hyvin vaikka kauniit ripset tekikin. :-/

   Hahaa hei totta! Mistähän mä löytäisin sellaisen ominaisuuden kommenttiboksiin, vois olla ihan kätevä kyllä!

 7. Kiitos tästä! Olen käyttänyt Lily Loloja parisen vuotta. Kiva tietää, että niitä saa nyt lähempääkin tilattua. Ja kaikkea muutakin ihanaa tuolta Biodellystä löytyy, eli ihan pakko kyllä shoppailla hieman :)

  1. Jee! :–) Saa tilattua ja samalla työllistettyä suomalaisia kun tilaa täältä :-)

  1. OHlalaaa! Hitsit muuten, tiiätkö onko tuolla sarjalla mitään sertifikaatteja, vai onko se enemmän sellainen Yves Rocher-tyylinen ”luonnonkosmetiikkasarja” joka siis perustuu luonnon raaka-aineisiin, muttei pakosti ole täysin luonnonkosmetiikkaa? :-) Takuulla parempi eniveis kuin mun Kanebo, mutta jotenkin harmillisen vähän tietoa raaka-aineista tai sarjasta tuolla!

   1. Ei hitto, ärsyttävää! Nuo taitavat olla just tuommoisia viherpesijöitä noikin, FAQ-sivuilla vastauksena kysymykseen parabeeneista on ”Joissain tuotteissa kyllä, mutta pyrimme muutenkin käyttämään synteettisiä raaka- aineita yhä vähemmän. Tietyissä tuotteissa säilöntäaineina osittain käyttämämme parabeenit ovat kosmetiikan tutkituimpia ja turvallisimmiksi todettuja säilöntäaineita ja EU:n kosmetiikkalainsäädännön mukaisia.” ….. huuaah. Luonnonkosmetiikassahan ei saa käyttää parabeeneja ja synteettisten raaka-aineiden maksimi taitaa olla 5% luokkaa, usein sertifikaatit takaavat että osuus on tyyliin 0-3% synteettisiä raaka-aineita, ja sillonkin niiden käyttö pitää olla perusteltua, tyyliin että raaka-aine luonnossa on niin harvinainen että sitä ei luonnosta kannata ottaa tms. äääh. Tylsää että markkinoidaan niin mahtipontisesti.

 8. No voi hitto….. just tota mä pelkäsinkin kun en löytänyt itsekään tarpeeksi tietoa Bottega Verden ”luonnonkosmetiikka”-ideologiasta, saatika sitten niitä raaka-aineluetteloita. Pffft. Taidanpa siirtyä sitten seuraavaksi Zuiihin ;-) enkä oo muuten ikinä (!!!) testannut mineraalimeikkejä, tämä pitää korjata asap!

  1. Ohoooo, aika jännittävää!!! :-D Siinä tapauksessa Lily Lolot on kyllä tosi turvallinen tapa aloittaa ;–)

   Hahaa, muista sitten että Zuii on aitoa luonnonkosmetiikkaa eikä välttämättä siis toimi samalla tapaa mitä Bottega Verden vihreänä markkinoitu ripsari ;-) mutta tuo on ihan oikeasti ainut mikä mulla pysyy ja toimii luonnollisista vaihtoehdoista, huh!

 9. Menee niiiin koodi käyttöön!! Oon saanut justiinsa ihonpuhdistustuotteet vaihdettua sujuvasti luonnollisiin, tuo meikkipohja ja sitä kautta muukin meikki ois siis varmaan hyvä seuraava etappi! Ihan huippua, kun sulta tulee aina niin hyviä vinkkejä ja infoo näistä asioista, isot propsit ja kiitokset :–*
  ja arganöljy kiinnostelee myös huomattavasti, pitää varmaan liittää sekin tilaukseen!

  1. Mahtavaa!!! :–D Jes, huippua! :-* Kuulostaa että luonnollisempiin tuotteisiin siirtyminen on hyvässä vauhdissa jo. Meikkipohja mullakin vaihtui ekana, jo ennen ihonhoitotuotteita, joten sen koen helpoksi vaihdoksi :-)

   Arganöljy on niin täydellinen monitoimivoide ja säilyy lasipullossa pitkään kun sitä ei tarvita paljoa kerralla :-)

 10. Olin ennen vannoutunu Lily Lolojen käyttäjä mut jotenki ne reilu vuosi sitten jäi ku pääsi loppumaan ja siirryin takaisin perusmeikkivoiteisiin (miksi?!), nyt kuitenki klikkailin taas ostoskorin kautta kotiin uudet! :-) Harmi vaan ettei voinut tilata tuolta Biodellystä kun oli loppunut oma sävy.

  1. Ohhoh, hassua! :-D Toisaalta joskus kaipaa vaihtelua, mikäs siinä. Mineraalit ei vaan koskaan petä, ah.

   Höh, voi kurjuus! :-(

 11. Onko tässä muutamassa vuodessa löytynyt parempi ripsiväri, kuin tuo Zuiin Volume-ripsiväri?
  Pitäisi hankkia ripsari, mutta on sen verran vanha postası, että pitää kysyä.