Ruohonjuuren Delistä take away -lounas

Ravintolat Tampere, ruoka
5 kommenttia

Kuinka siistiä, että Tampereen Ruohonjuuressa on nyt Deli! Sieltä voi hakea mukaansa esim. lounaan, chia-puuron tai smoothien ja tietää saavansa hyvistä luomuraaka-aineista tehtyä ruokaa. Lounassalaatit ovat täyttäviä, eivät todella mitään jäävuorisalaattihuttuja, joten 9,90€ maksava annos on oivallinen hinta-laatu-suhteeltaan. En ole vielä ehtinyt testata kovinkaan montaa erilaista, kun harvemmin työpäiväni ovat tuossa päässä keskustaa, mutta Helsingissä työreissuilla ollessa olen hyödyntänyt Ruohonjuuren Deliä aiemminkin. Mainio juttu. Tuo välimerellinen salaatti oli täyttävä ja herkullinen; tofua, oliivia, tomaattia, itsetehtyä pestoa ja herneenversoja. Nam! 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei mahtavaa! Sainkin juuri ruohonjuureen ja osan siitä voisikin käyttää tuohon lounassalaattiin :) tamperelainen kiittää ja kuittaa

  2. Nää salaatit on kyllä ihan mahtavia! Nappasin kampaajalle kiiressä juostessani salaatin mukaan ja sen pienen koon vuoksi ostin vielä banaanin kyytipojaksi…noh eipä tarvinnut bananaia syödä, eikä mitään muutakaan koko iltana. :D Sen verran tuhti oli salaatti. Harmi kun en muista minkä salaatin söin, mutta hyvä oli. Nams!