RE-EDITION

muoti
4 kommenttia

silver skirt – Choies (gifted), top – Samsøe & Samsøe, coat – Minimum (Inch” gifted),
boots – Vagabond, leather bag – & Other Stories
canvas bag – Arela, earrings – Poola Kataryna 

Hohoo, tajusin vasta kuvia ottaessa, että tämä asuhan on selkeä kevät-versio tästä asusta. Nuden ja hopean yhdistelmä on mielestäni kaunis ja raikas ja asu näyttää mustan liehutakin kanssa eriltä mitä harmaan neuletakin kanssa. Talven kylmän harmaissa kuvausympäristöissä tuo hame kyllä suorastaan loisti, mutta näyttää se näissäkin ihan mainiolta.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on mun lempiasujani hetkeen! Huulissa mulla on Zuiin Plum-sävyä, se oli viime syksyn lemppari, kylmä punavioletti sopii mun kalpeille kasvoille mainiosti. Arelan kassi on ollut kovasti käytössä, sinne nimittäin mahtuu kaikki työkamat ja jumppavaatteet kerralla, sekä tietty villahuivi, joka on ollut alkukesän ykkösasuste. Mutta hitsit; tänään ei taida villahuivia tarvita, taidankin pitää vapaapäivän. Yrittäjyyden parhaita puolia, hahhah. 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. En kestä kuin ihanan täydellinen toi hame on! Hitsi kun sitä ei taida ees olla enää myynnissä :D

    1. No jeeep, ei varmaan ole!! HÖööh. Monkilla ja Zaralla on näkynyt samantyylisiä joskus, löytyisköhän niiltä vastaavaa? :-)

  2. Tulipa mieleen, että olis kiva kuulla sun suunnitelmista nyt kun sun koulu on ohi. Mitä seuraavaksi? jäätkö vielä tampereelle vai?