Kolmekasin voittaja Cliniquelta

kauneus
8 kommenttia

Aika sairaan hyvä ripsari tämä Cliniquen High Impact Curling Mascara. Toimintamekanismi on sama kuin kulttimaineensa ansainneessa Sensai 38:ssa (ent. Kanebo 38), eli lähtee pois kuumalla vedellä eikä leviä pienistä itkuista, vesisateesta, hikoilusta tai rasvoittuvan ihon takia. Täydellinen ripsiväri tämmöiselle kiiltoluomelle, hahaa. Normiripsarit eivät meinaa mulla pysyä koko päivää, kun naama tuppaa kiiltelemään ja luomet rasvoittumaan, siksi Sensai38 on ollut meikkipussin vakkarivaruste, vaikka muuten mennäänkin luonnonkosmetiikalla. Olen käyttänyt kolmekasia tyytyväisenä monia vuosia (välissä normiripsareiden kokeiluja ja muita sivupolkuja), mutta nyt löytyi kyllä voittaja pitkään palvelleelle suosikille! 

Cliniquen versio kolmekasista kestää yhtä hyvin, mutta lähtee helpommin pois ripsistä. Ja mikä parasta: lopputulos on paljon dramaattisempi, mitä kolmekasilla. Ripset pysyvät taivutettuina pitkään ja niistä tulee selkeästi tuuheammat ja näyttävämmät mitä Sensailla. Multa on tätä käyttäessäni kysytty kahdesti mitä ripsaria käytän, jesssss! ┌(˘⌣˘)ʃ

Ripsarit on ilmeisesti täynnä kaikkea kuraa ja helposti allergisoivia raaka-aineita, mutta koska tykkään käyttää ripsaria, en halua että se on kauhean vaivan takana. Zuiin Volume -maskara on paras testaamistani luonnollisista, mutta senkään pito ei ole lähelläkään tätä synteettistä maskaraa. Ihan loogista tietysti, mutta ripsarin suhteen en näköjään ala ehdottomaksi luomuilijaksi. Sokos myy High Impact Curling -ripsaria hintaan 29€, eli Sensain kanssa samoissa hinnoissa. 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Voi ihana Anna! <3 oli aika hassua ottaa pitkästä aikaa itsestä näin NAAMAkuvia :-D

  1. Ihanat punat poskilla! Oon myös eksynyt sivuraiteille Kanebosta, ja testasin syksyllä Dermosilin uutta ripsaria. Toimii! Sama systeemi kun Kanebolla, lähtee vedellä pois etc. Mutta täytyy sanoo etten muista kuinka läheltä edes liippaa että onko luonnonkosmetiikkaa. Hinta taisi olla 8.9e.

    1. Ooooh, oho! Vois olla testaamisen arvoinen :-D Onko se tuuheuttava/pidentävä, saako parempaa jälkeä aikaiseksi mitä Kanebolla? Tää Cliniquen nimittäin selkeästi tuuheuttaa ja pidentää verrattuna Kaneboon ja pysyy silti yhtä hyvin.

  2. Oh, kiitos vinkistä. Täällä toinen kolmekasin nimeen vannova, mut tietty jotain toistakin vois joskus testata :)

    1. Jeee, mahtavaa!:–) Pidähän mielessä, mulla ei oo paluuta kolmekasiin tämän jälkeen.