Leopardihaalari

muoti
12 kommenttia

Mun tän kesän lempparivaate ois voinut jäädä esittelemättä, jos en olisi saanut Maj:ta nappaamaan siitä kuvia reissussa.

Mulla on kyllä hassut mieltymykset; se on joko kaikki tai ei mitään vaatehommissa. Eli joko kokomustissa, tai sitten ihan övereissä kuoseissa tai paljeteissa, hahha. Mulla tulee tästä haalarista mieleen Solange, joten tää päällä on poikkeuksellisen hyvät vibat. Flow:ssa laitoin jalkaan Reebokit tämän haalarin kanssa, reissussa yhtenä iltana jalassa oli korot. Leopardihaalari on ihanan huoleton, eikä se villin kuosinsa ansiosta tarvitse asusteita kaverikseen. Mitäs sanotte, ihanan överiä vai ihan överiä?

jumpsuit – H&M, heels – Asos

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tekis mieli sanoa ihan överiä, koska en kuosista erityisemmin tykkää. Sanon silti ihanan överiä, koska toi asu näyttää tosi kivalta sun päällä :D Ja väri sopii sulle hyvin.

    1. Hahaa :–D Kiitos, nätisti sanottu! Mäkin tykkään noista väreistä, hauskaa että ne tolleen kuosina tuntuu sopivilta, mutta isona yksvärisenä pintana jokainen noista tuntuis vieraalta.

  2. Ihan huikee haalari, ja todella yllättävä valinta! Ehkä juuri sen takia pystyt rokkaamaan jotain tuollaista, koska ”normaali” tyylisi on niin hillitty.

    1. Hahaa, mahtavaa, kiitos! :-D Ehkä joo just siks, hauskasti analysoitu.