LOVE FOR THAT

musiikki
2 kommenttia

Mura Masa – Love For That ft Shura
(Spotifyssä täällä, klik klik)

Nyt on niin kauniin sävyinen ja haikea musiikkivideo, että jaan senkin. Mura Masa löytyi Shuran kautta vähän vahingossa, mutta nyt olen kuunnellut muitakin biisejä sillä tämähän toimii! Kuuntele myös Firefly ja Lovesick alkuun. Naurattaa, että tämä on niin mun kuuloista musiikkia, että miten en oo voinut hoksata tän mahtavuutta kunnolla aiemmin? Spotify-profiili näyttää tutulta ja biisitkin kuulostaa etäisesti tutulta – ehkä olen kuunellut tätä aiemminkin kiinnittämättä huomiota siihen, kenen musiikkia tämä on. Ihana löytö eniveis.

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Heiiii Ida, osaisitko neuvoo jotain hyvää paikkaa treelta, minne voisin viedä mun ystävän synttäriviinille? :)

  1. No johan nyt toki! :-)

   Jos haluat hämyisään hengailumestaan niin Tuulensuu, Gastropub Nordic, Telakka.

   Astetta fiinimpää: August Von Trappen baaripuoli (mutta on silti tosi rento ja helposti lähestyttävä), Torni-hotellin Moro Sky Bar (joka saattaa kyllä olla ihan tupaten täynnä eikä siksi niin viihtyisä, mutta näkymät on huikeet ja miljöö ihan kiva), Nomu Izakaya (samalla voi napostella jotain pientä), Inez.

   Ja jos miljöö & hyvä pizza kiinnostaa niin Sitko :-) Ja Armas Kuppila (pieni mutta suloinen) tarjoaa nykyisin iltaisin viiniä & ruokaa. Ja yks missä käyn kanssa, on Ravintola 931 Niagaran aulassa, mutta ehkä se ei ois ykkösvalinta tähän tarkoitukseen. Kivaa iltaa teille!