LUMENE TRUE MYSTIC VOLUME

kauneus
24 kommenttia

* Yhteistyössä Asennemedia & Lumene

Veikkaanpa, että jos yhtään seuraatte blogiskeneä tai kauneusbloggaajia, ette ole voineet välttyä törmäämästä tähän Lumenen uutuusripsiväriin. Lumenen True Mystic Volume -ripsiväri on saanut älyttömästi kehuja osakseen joten odotukset olivat kovat, kun sain tämän käsiini.

Tiedättekin varmaan, että vaikka käytän muuten pelkkää luonnonkosmetiikkaa meikatessa, en ole onnistunut löytämään kriteereitäni täyttävää ripsiväriä luonnonkosmetiikan valikoimista. Mun ongelma on ihoni – se alkaa kiillellä päivän mittaan ja näin ollen niin tavalliset synteettiset ripsivärit, kuin luonnolliset ripsaritkaan, eivät pysy mulla. Sensai 38 ja Cliniquen vastaava ovat olleet kovassa käytössä vuosia, vaikka välillä aina intoudunkin testailemaan myös muita ripsivärejä. Tykkään vaihtelusta myös meikkituotteideni osalta, joten jos satun saamaan testiin jonkin ripsivärin, testaan sen kestävyyden innolla – etenkin, kun molemmat luottoripsiväreistäni ovat kovin vähäeleisiä ripsivärejä; kummalakaan ei taiota mitään superräpsyttimiä.

Siispä otin innolla Lumenen kehutun True Mystic Volume -maskaran testiini. Ripsiväri on tyylikkään näköinen ja sen kaunis pakkaus erottuu edukseen. True Mystic Volume -ripsivärin harjakset ovat tähdenmalliset, kun harjaa katsoo ylhäältä – tekee levityksestä helpompaa ja lopputuloksesta tuuhean. Levitys onnistuu helposti ja lopputulos on runsas. Ripsivärin koostumus on vahamainen ja muita Lumenen ripsivärejä kuivempi – ehkä vähän samantyyppinen mitä Zuiin ripsivärissä, jonka olen kehunut luonnollisten parhaaksi – sellainen, jota on helppo kerrostaa ilman sotkua.

Tadaa, kauniisti erotellut ripset!

Olen törmännyt blogeissa ties millaisiin lopputuloksiin; osa on taikonut itselleen upeat säihkysilmät, osa testanneet paakkuisempaa lookia ja osalla lopputulos on luonnollisen kaunis; taidan kuulua jälkimmäiseen porukkaan. Pidän lopputuloksesta kovasti. Kevyin vedoin levitettynä True Mystic Volume -maskaralla saa kauniisti erotellut ripset, juuri sellaiset, mistä tykkään arkimeikissä. Kerroksia lisäämällä lopputuloksesta saisi myös näyttävämmän, mutta mun makuuni tämä on loistava. Kuivahko koostumus on mieleeni, sillä se ei sotke ja tee meikistä tuhruista.

Uutuusripsiväriä myy esim. Sokoksen verkkokauppa hintaan 18,90€.

Jos ei oteta huomioon rasvoittuvien silmäluomieni aiheuttamia haasteita, on tämä ripsiväri ehdottomasti yksi markettiripsareiden parhaista. Koostumus, harja ja lopputulos miellyttivät, mutta valitettavasti tämäkään ei pysynyt mulla pitkinä päivinä tai salilla moitteettomasti paikallaan – täytyy kuitenkin todeta, että paremmin kuin odotin. Voin lämmöllä suositella testaamista niille, joilla normiripsarit toimii. Etenkin siksi, että sain Lumenelta viime viikolla tiedotteen, että Lumene on lopettanut kohutun PHMB:n käytön tuotteissaan jo vuonna 2012 – siis kolme vuotta ennen raaka-aineen kieltävää lakia. Lisätietoja täällä. Hieno juttu :-) Eli jos luomuripsarit ei oo sunkaan juttu, testaapa tämä.

Mikä on teidän mielestä kaikkien aikojen paras ripsiväri? Vai onko sellainen yhä hakusessa?

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kiitos vinkistä, uusi ripsari juuri hakusessa. Tämä on sopivan hintainenkin vielä.:)

  1. Joo, on kyllä mustakin hinta-laatu-suhde kunnossa. Harmittaa että oma iho rasvoittuu niin, ettei tavisripsarit pysy:–(

  1. Joo, niin on! On kyllä hyvä, jos kestoa ei oteta huomioon :D

 2. Kiitos tästä :) mulla on ihan sama ongelma rasvoittuvien silmäluomien suhteen! Odotinkin kovasti, että saan sulta arvion tästä Lumenen uutuudesta. Nytpä en eksy harhaostoksille :)

  1. Niinpä. Hei kerro sit ihmeessä jos satut löytään jonkun uuden kestävän ripsarin, alan taas kaivata vaihtelua vaik Clinique onkin hyvä tuote!

 3. Tää kyllä menee kokeiluun, jahka saan edelliset kulutettua loppuun! Ootko koskaan kokeillut jotain silmämeikinpohjustajaa luomelle, ihan sellaista väritöntä, jonka päälle laittaisit puuterin? Mietin vaan, että auttaisiko se luomien kiiltelyyn. :)

  1. Vois kyllä kokeilla joo, jos löytäis jonkun luonnollisen. Mutta koska en käytä luomivärejä oikeastaan ikinä, en ole jaksanut murehtia tästä kun 38-ripsarit toimii :-) mutta tuota voisi kokeilla jos hyvä tuote tulee vastaan!

 4. Parhaana synteettisenä ripsarina pidin Lancômen hypnosea, mutta sitä en ole enää käyttänyt vuosiin. Se pysyi ripsissä jopa liiankin hyvin. Muistaakseni puhdistaminen oli työlästä…

  Ehdoton luonnonkosmetiikan suosikkini on Lily Lolon Natural Mascara. Sillä saa helposti kunnon räpsyttimet ja on kyllä pysynyt niin sateella kuin hikijumpallakin. Ennen kuin Lily Lolo uudisti lookiaan, ripsari ei olut näin hyvä kuin nyt, se varisi ja kului pois päivän mittaan. Mutta nyt se on aivan täydellinen <3

  Sen voittanutta ei ole tullut vielä eteen :) Suosittelen, jos et ole testannut!

  1. Oho :–D Hahaha, miten hassua!

   Ooh, tuota en ookaan testannut. Kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta, mutta ihoni tuntien tuokaan tuskin pysyy. :-) Hyvä vinkki muille luonnollsta ripsaria etsiville!

  1. Joo, toikin on muuten tosi hyvä normiripsari; tosin sekään ei pysy mulla…. huooh :D oon saanut testiin monia ripsareita ja aina innokkaana avaan ne todetakseni että eiii, kolmekasi on ainoa vaihtoehto.

 5. Kjær Weissin ripsari on mulla tällä hetkellä käytössä ja on musta hyvä! :) Mulla on sekaiho, ja jos ei nyt vettä tuu jostain suoraan silmään niin pysyy hyvin paikoillaan.

  1. No uskon! Tuon haluan joskus vielä testata, mutta pahoin pelkään ettei sekään pysy, kun ei muutkaan. :–(

   1. Kjaer ei pysy esim pienessä tihkusateessa tai kunnon hikoilussa omissa ripsissäni ja on muutenkin helpommin levittyvä kuin Lily Lolo. Lilyä en ole saanut leviämään muulla kun itkemällä tai jos silmät on vuotanut oikein huolella…
    Kjaer Weis on muuten ihan kelpo mascara :)

    1. Joo, mä vähän luulen ettei mulla vaan yksinkertaisesti pysy muut kuin kolmekasit :-s Jos pysyis, käyttäisin Zuiita ja testaisin Kjaerin ja Lily Lolon.

 6. Maybellinen Colossal on paras ikinä. Mulla on luonnostaankin pitkät ja taipuisat ripset, mutta tolla maskaralla saa semmoset räpsyt, että aina kysytään onko mulla ripsenpidennykset <3___<3 Tulee sekä pitkät, että tuuheet. Huippu! Ja semihalpa!

 7. Kaunis lopputulos! Ootko muuten kokeillut puuteroida silmäluomia? Mulla nimittäin on rasvoittuvat silmäluomet ja kärsin aikoinaan siitä, että meikki ja ihorasva valuivat silmiin, aiheuttaen kirvelyä. Aloin puuteroida luomet sekä kiinnittää peiteaineen puuterilla. Mulla on se auttanut tosi paljon! :) Nyt homman hoitaa EDM:n peiteaine :) Mutta voihan toki olla, että tuo mun niksi ei välttämättä toimi sulla/muilla, joilla on tuo normaalien ripsarien kanssa pysyvyysongelma :/

  1. Oon, ei se oikeastaan auta mulla – tai laitan edm:n pohjaa ja viimeistelypuuteria. Tosin EDM:n peiteainetta en oo testannut luomille, hmm!

   Mun kasvot rasvoittuu t-alueelta ja luomilta päivän mittaan ja vaikka meikki pysyis hyvänä, enkä kiiltelis kovin, saattaa silmämeikki silti levitä. :D Äidillä on sama juttu, joten en oikeastaan ees jaksa välittää, kun on noi kolmekasit olemassa. Haluaisin käyttää pelkkiä luonnollisia meikkejä, mutta jos joku tuote ei toimi, niin sit se vaan ei toimi enkä jaksa säätää sen kanssa liikaa. Siks kolmekasit näköjään on ja pysyy mun meikkipussissa :-)

 8. Osaatkohan (taas) jelppiä? :) Ostin viime vuoden elokuun lopussa Nafhan päivävoidetta, kokeilin pari kertaa, mutta jätin sitten hyllyn nurkkaan häpeemään. Nyt löysin purkin uudelleen, mutta mietin, uskaltaako sitä vielä käyttää? Purkissa lukee, että tuote säilyisi 6 kuukautta avaamisen jälkeen, elii nyt helmikuun lopussa tulis täyteen just se 6kk :D Jos se on ns. vanhaa, reagoiko naama siihen jotenkin, vai onko tuote vaan menettäny tehonsa?

  1. No testaa ihmeessä, ei se vielä ainakaan ole vanhaa jos kerta 6kk tulee täyteen helmikuun lopussa :-) mulla on ollut Nafhan päivävoide kyllä yli puoli vuottakin käytössä, mutta jos tuote alkaa haista oudolle tai koostumus muuttuu, niin sitten kantsii ehkä jättää käyttö. Luonnonkosmetiikka ei säily siksi määräänsä pidempään, kun siinä ei ole käytetty synteettisiä säilöntäaineita jne.

   En kummiskaan usko sen olevan vielä vanhentunutta, käyttöön vaan! :-)

 9. Mulla on myös erittäin rasvoittuvat ja roikkuvat silmäluomet. Monet ripsivärit tuhraantuu luomiin ja luomivärit on ihan toivotonta saada pysymään. 38 oli kanssa vuosia käytössä.

  Nyt mulla on kuitenkin ollut käytössä muutamaisen vuoden Kjaer Weis ja olen ollut tyytyväinen. Erityisesti, kun ripsiväri hieman kuivahtaa paketin oltua auki jonkin aikaa (se on aluksi kovin notkeaa). Ei se varmaan sateessa pysy, mutta kastuminen on eri asia kuin rasvaiset silmäluomet.

  Lily loloa ja RMSää en ole kokeillut, kun olen ollut tyytyväinen tuohon.