Beyoncé Formation tour // London

matkailu, musiikki
Jätä kommentti

!!!!!!!!!

Huh, viime sunnuntain Beyoncén keikka oli puistattavan hyvä, tekee mieli kuvailla pelkin huutomerkein. On mennyt pari päivää prosessoida, mitä kaikkea ehti näkeä, kokea, tuntea ja kuulla – välillä meinasi itkettää, välillä pakahdutti että olin just sillä hetkellä just siinä just niiden tyyppien ympäröimänä ja aika useasti iho oli kananlihalla. Ihan parasta tietää jokainen biisi ja laulaa kurkkunsa käheäksi.

En ihan vieläkään tajua, että todellakin oltiin siellä ja kun käyn läpi keikalla kuvaamiani snäppejä ja kuvia, menee kylmät väreet. Keikka oli ihan helposti paras keikka, jolla olen koskaan ollut. Beyoncén karisma nyt tuskin tulee kellekään yllätyksenä, mutta kun näkee jotain sellaista livenä, jota on aiemmin katsellut vain koneelta, on fiilis aika epätodellinen. Ja sen lisäksi, että keikka oli visuaalisesti ja musiikillisesti upea, jäi mieleen koskettavat välispiikit, yleisön huomioiminen ja se yhteishenki, joka keikalla vallitsi. Kukaan ei töninyt, etuillut, ärsyyntynyt tai valittanut mistään – sellaista keikkaa en ole tainnut Suomessa edes kokea, heh.

Oon kattonut pari Beyoncén kiertuetallennetta, mutta ei ollut mitään pelkoa, etteikö visuaalit ja biisivalinnat olisi silti yllättäneet. Ai hitto, haluun nähdä Queen B:n uusiks!!! Ja tuli kyllä sellainen fiilis myös, että vitsit livemusiikki on parasta. Oon käynyt kevään aikana parilla keikalla, mutta en millään ihan tajunnanräjäyttävällä, joten oon aika innoissani tästä fiiliksestä. Flow-odotukset on kovat ja syksyllä olis sitten luvassa ainakin Mø.

Koska me oltiin sen verran kaukana lavasta, ettei ollut toivoakaan saada lähikuvia puhelimella, niin kantsii kurkkaa Beyoncén omat kiertuekuvat. Huh hhhhuh. Ihan kreisiä. Onko joku teistä menossa muille Formation Tourin keikoille?

Lontoosta lisää lähipäivinä, käytiin meidän Lontoossa asuvan ystävän kanssa vaikka missä paikoissa, joihin en takuulla olisi löytänyt ilman Lauraa. Joten kantsii olla kuulolla, jos japanilainen okonomiyaki, maailman paras intialainen tai herkulliset drinkit 38. kerroksessa kiinnostaa.

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

Kokkola-vinkit

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.