-20 astetta pakkasta

muoti
6 kommenttia

Apua mikä IHANA keli eilen oli; parikymmentä astetta pakkasta ei haitannut, kun aurinko paistoi täydeltä terältä. Oon oppinut vuosien myötä fiksummaksi pukeutujaksi talvipakkasilla; muistan hyvin ne talvet, kun kuljin ilman pipoa ja kun hytisin lyhyissä just ja just lanteille yltävissä talvitakeissa. Totta puhuen en ihan täysin innostu tästä topatusta talvilookista, olo on idamaisempi pitkässä villakangastakissa, mutta minkäs teet kun ei halua jäätyä kuoliaaksi. Untuvatakiksi tämä on kuitenkin mielestäni ihan nätti.

Tervasaari, Helsinki

Tervasaari

Lämmin untuvatakki

Kun mittari näyttää yli -10 astetta, puen untuvatakin ja kiedon kaulaan isoimman villahuivin, mitä hattuhyllyltäni löytyy. Pipo pysyy tiukasti päässä ja sirot nahkahanskat vaihtuvat nahkarukkasiin. Pillifarkkujen alla on näissä kuvissa kahdet sukkahousut; toiset ohuet ja toiset villaiset. Jalassa vielä villasukat ja lämpimimmät talvikenkäni (jotka tosin eivät ole mitenkään älyttömän lämpimät). Takin alla on ihoa vasten silkkitoppi, villainen poolo ja muhkea villatakki. Niin kauan kuin aurinko paistoi, ei paleltanut ollenkaan.

- 20 degrees

Pakkaspäivän asu

Tervasaari, Helsinki
Kannatti uhmata pakkasta ja lähteä ulos kävelylle, ulkona oli ihan tajuttoman kaunista. Oon niin onnellinen että saan asua näin kauniiden alueiden lähistöllä; kävelymatkan päässä oleva Tervasaari on ihana paikka iltakävelyille ja kesäiltaisin kirjan lukemiselle ja piknikille. Talvisten kävelyreissujen jälkeen on ihana kaivautua sohvalle viltin alle. Mulla on superkoukuttava kirja kesken, pitääkin vinkata teille pian siitä ja parista muusta vasta lukemastani kirjasta.

TervasaaressaPakkaspäivän asukuvat

kuvat: Nina / Tunnetila


Seuraa Bloglovinissa & Facebookissa.

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Jee, kiitos :-) Ja joo vitsit, toivottavasti ehdin pian kirjoitella vinkit valmiiksi. Jos ei ens viikolla niin sitä seuraavalla viimeistään!

  1. Ompa jotenkin hyvänmielenkuvia! Vitsit, kumpa tää lopputalvi olis täynnä lumisia ja aurinkoisia päiviä. Pakkaslukemiksi tosin vois riittää vaikka -5 c :)

    1. Voi kiitos Hanna <3

      Toivon ihan samaa, näitä harmaita päiviä on ollut ihan riittämiin...