Aurinkokannella

/// matkailuTags: , , ,

Tekipä hyvää viettää viikonloppu muissa maisemissa. Pidin perjantaina lomapäivän ja lähdin aamusta reissuun Maj:n ja Hennan kanssa. Suuntasimme ensin kohti Tallinnaa ja sieltä Tarttoon, jossa kukaan meistä ei ollut aiemmin käynyt. Matkavinkkejä Tarttoon luvassa myöhemmin tällä viikolla, löysimme nimittäin todella hyvän italialaisen ravintolan, kivasti sisustetun drinkkibaarin ja mystisen kivikaupan.

Nautittiin koko viikonloppu auringosta ja siitä, ettei illalla tullut kylmä paljain säärin. Loma teki tehtävänsä, sillä tuntui kivalta palata kotiin onnistuneesta reissusta. Kello on kyllä jo ihan liikaa, joten olisi paras laittaa kone kiinni ja pujahtaa omaan sänkyyn nukkumaan.

Ihanaa uutta viikkoa, toivottavasti viikonloppu sujui ihanissa merkeissä! x

Osa kuvista: Maj / Magicpoks

3 kommenttia

 1. Avatar Iina /// 22/05/2017 / 12:58:30

  ihanan näköistä!! ja hei mikä/mistä toi musta iso laukku on, oon etsiny tollasta ikuisuuden :-0

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 22/05/2017 / 13:08:33

   Toi on jotain kolme neljä vuotta vanha nahkalaukkulöytö Asokselta. Ehkä siellä on yhä joku samantyylinen? Tää on tosi ohut, mutta on vasta nyt monen vuoden käytön jälkeen suutarikäynnin tarpeessa (ohuita olkaimia vois vähän fiksata) :) Toivottavasti löydät kans tällaisen!!

   Vastaa
   • Avatar Iina /// 25/05/2017 / 00:43:29

    okei kiitos paljon!! Asokselle tulee varmasti jossain kohtaa samantyylisiä, kiitti :-*

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.