Marimekon uusi ihastuttava laukkumallisto – Aina sinun

muoti
8 kommenttia

Marimekko lähetti tänään tiedotteen ensi elokuussa myyntiin tulevista Aina sinun -laukkumalliston laukuista ja voiiii luoja, tässä on laukut, joita olen pitkään etsinyt ja odottanut! Mallisto näyttää mun silmiin ihan täydelliseltä; mustaa yhdistettynä ihaniin väriyhdistelmiin ja aikaa kestäviä malleja, uutta ja vanhaa.

Mallistoon kuuluukin tiedotteen mukaan Marimekon arkistoista inspiraationsa saaneita ajattomia muotoja, jotka on toteutettu ajankohtaisista materiaaleista.

Tämän ja alimman kuvan laukun olkahihnojen vaihtelu näyttää olevan mahdollista, ihan mahtavaa. Mustasta laukusta saa ihan erilaisen logohihnalla tai värikkäällä nahkahihnalla – saati sitten mustalla hihnalla. Ihana idea ja toteutus!

Matkuri-laukku näyttää ihanalta nahkaisena ja vaaleanpunaisena! Mulla olisi oikeasti tarve tuolle mustalle, sillä mun ainut iso nahkalaukku on ihan megaraskas kantaa ja veikkaan, että Matkuri olisi paljon kevyempi ja muutenkin käyttötarkoitukseen sopiva.

Kuvat: Osma Harvilahti / Marimekko

Mallisto tulee myyntiin tämän vuoden elokuussa, eli hetken saa vielä odotella, ennen kuin pääsee hypistelemään täydellisen näköistä mallistoa livenä. Mitäs tuumitte, iskeekö teihinkin?

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. TARVIIN ton ihanan pyöreän laukun. Oispa jo elokuu. Oon just huokaillu laukkukriisissä miten tylsiä ja toistuvia marimekon laukkumallistot ovat olleet viime vuosina. Ihana piristys.

  1. Nää on joo aiiiiiivan ihanat!! Marimekon Karla on kyllä kans tosi kaunis ja jotkut niistä kangaslaukuista mitä nyt on, mutta nää on kyllä next level ihania. <3

 2. ja mäkun luulin, että kun ostin Karlan niin en tarvi enää yhtäkään laukkua sen lisäksi :—-D Voi että kuinka kauniita! Just mun makuun minimalistisia ja suoralinjaisia. Huh. Pitänee aloittaa säästökuuri ensi elokuulle <3

  1. Joo jep!!! :D Mä tarvitsisin oikeasti ison nahkalaukun, sellaisen, johon menee läppäri. Ja sit toi eka laukku tolla vaihdettavalla remmillä on vaan ihan hiton hieno.

 3. Ei iske muhun yhtään, näyttää niin muovisilta ja halvoilta, sellaisilta mitä voisin ostaa Tokmannilta. :D Karla on kyllä ihan best, harmi kun se malli poistuu varmaan sitten, eikä siitäkään tuu varmaan enää reppua. Harmi kun ei silloin tajunnut ostaa kun niitä oli! Kyllä toi mallisto varmaan myy kuin häkä, iskee varmasti teineihin.

  1. What, oikeesti?! Mä olen järkyttynyt sun kommentista :D !! Miten erilailla voikin nähdä, hassua.

 4. No nyt Marimekko on onnistunut! Tuntuu, että mallistoissa on aina jotakin ihan kivaa, ehkä yksi tosi onnistunut tuota, mutta valtaosa ei nappaa ollenkaan. Ja sisustusjuttujen puolella tämä tuntuu näkyvän vielä selkeämmin, kun osa kuoseista esim. astioissa on ihan huteja. Mutta tämä on vain oma mielipiteeni!

  1. Eikös vaan!! Nytkin myynnissä olevassa mallistossa on Karlan lisäksi ihana vyölaukku ja pari kivaa kassia mutta joo, oon samaa mieltä ollut joistain astia- ja sisustusjutuista viime aikoina. Tää laukkumallisto on upea enkä malta odottaa mitä Marimekolta on tulossa tulevina vuosina, siellä on uusia tyyppejä tärkeissä rooleissa :)