365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

25

huhtikuu 2013

42

COMMENTS

Paras kuivashampoo

Written by , Posted in Kauneus

Jee, mä olen vihdoin löytänyt tosi hyvän kuivashampoon! Sellaisen, joka todellakin tuoksuu hyvältä. Ja näyttää söpöltä – jos tykkää kirsikoista, hih! Kyseessä on Batisten kirsikantuoksuinen kuivashampoo.

BATISTE dry shampoo CHERRY ida365

ida365 hair

batiste cherry dry shampoo suomi

Sopii just passelisti mun hiuksille, mutta en usko että tämä toimis ihan tummimmilla hiuksilla. Pikkuisen sellaista ”harmautta” on havaittavissa vielä hiusten kampaamisen ja tupeeraamisen jälkeenkin, mutta ei lainkaan häiritsevästi. Jotkut muut kokeilemani kuivashampoot ovat jättäneet paljon harmaamman lookin, joten tämä ei ole missään nimessä paha. Tai voi tietysti olla etten osaa harjata sitä tarpeeksi hyvin pois :-D Äsken kun googlailin, huomasin että Batistella on ilmeisesti oma kuivashampoo tummille hiuksille!

En nyt ihan tarkalleen muista tämän hintaa, mutta taisi olla 7-8€ Kicksissä. Mun käytössä puteli kestää yli kuukauden, vaikka käytänkin tätä useamman kerran viikossa. En tiedä onko se verrattain pitkä vai lyhyt aika, mutta ainakaan tämä ei ole tyhjentynyt itsestään niin kuin se Tigin kuivashampoo tuppasi monella tekemään. Lisäksi puteli on paljon näppärämmän kokoinen mitä muut, tuon kehtaa ottaa mukaan viikonloppureissuillekin, jossa se on aika ehdoton.

Toistaiseksi olen pystytellyt tuossa kirsikassa mutta tuoksuvaihtoehtoja on muitakin! Mitäs mä testaisin seuraavaksi, tropicalia?

Lisää luettavaa:

42 Comments

  1. Sonja
  2. muhku
  3. lottis
  4. t.
  5. A
  6. sini
  7. Laura-
  8. Ella
  9. Katsu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *