Paras kuivashampoo

kauneus
42 kommenttia

Jee, mä olen vihdoin löytänyt tosi hyvän kuivashampoon! Sellaisen, joka todellakin tuoksuu hyvältä. Ja näyttää söpöltä – jos tykkää kirsikoista, hih! Kyseessä on Batisten kirsikantuoksuinen kuivashampoo.

BATISTE dry shampoo CHERRY ida365

ida365 hair

batiste cherry dry shampoo suomi

Sopii just passelisti mun hiuksille, mutta en usko että tämä toimis ihan tummimmilla hiuksilla. Pikkuisen sellaista ”harmautta” on havaittavissa vielä hiusten kampaamisen ja tupeeraamisen jälkeenkin, mutta ei lainkaan häiritsevästi. Jotkut muut kokeilemani kuivashampoot ovat jättäneet paljon harmaamman lookin, joten tämä ei ole missään nimessä paha. Tai voi tietysti olla etten osaa harjata sitä tarpeeksi hyvin pois :-D Äsken kun googlailin, huomasin että Batistella on ilmeisesti oma kuivashampoo tummille hiuksille!

En nyt ihan tarkalleen muista tämän hintaa, mutta taisi olla 7-8€ Kicksissä. Mun käytössä puteli kestää yli kuukauden, vaikka käytänkin tätä useamman kerran viikossa. En tiedä onko se verrattain pitkä vai lyhyt aika, mutta ainakaan tämä ei ole tyhjentynyt itsestään niin kuin se Tigin kuivashampoo tuppasi monella tekemään. Lisäksi puteli on paljon näppärämmän kokoinen mitä muut, tuon kehtaa ottaa mukaan viikonloppureissuillekin, jossa se on aika ehdoton.

Toistaiseksi olen pystytellyt tuossa kirsikassa mutta tuoksuvaihtoehtoja on muitakin! Mitäs mä testaisin seuraavaksi, tropicalia?

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Uu vaikuttaa ihan superkivalta, ehkä joskus opin käyttään kuivashampoita :–)

  ps luin siun vanhoja postauksia, ja bongasin että olit lupautunu tekemään irtokarkki-analyysi-postauksen. miksei semmoista tullutkaan, ois meinaan iha huibu! :–D

  1. HAhaha voi eikä, oon ihan unohtanu!:—-D johtunee siitä että mä syön nykyisin niin harvoin karkkia, kääks!!!!! Ens kerralla kun ostan irttareita leffaan, niin pitää kyl muistaa ottaa kuva ja kertoa teille mun painavat analyysit asiasta. Hitto oli joskus hauskaa analysoida noita, mun oman analyysin mukaan mun karkkimaku on ”kovis”. jep hahaha! ihana muistutus.

   Ja joo, koklaa tota jos tulee tarvis opetella:– )

   1. Hei mäkin muistan tän! oon vakaasti sitä mieltä et irttarimaun perusteella voi tehä suht pitävän keittiöpsykoanalyysin lähes kenestä vaan ja on aina ihan parasta päästä kurkkimaan muiden säkkeihin :–D

 2. kun tulin kesällä briteistä takas suomeen ni ostin tota joku 4 purkkia mukaan kun ei silloon vielä löytyny suomesta :-D ja kävin taas pari viikkoa takaperin kicksissä ja kun löysin tota ni teki taas mieli kantaa tota kassillinen kotiin! tosta mukana kuljettamisesta tuli mieleen et ainakin briteissä tota myytiin kans ihan matkakokosissa purkeissa, vielä vähän kivempi kantaa mukana :-)

  1. Hahaha I SEE! Ymmärrän täysin miksi roudasit noita mukanasi:-D mäkin oon ollut kiinostunut tästä joskus silloin jo kun tätä ei saanut Suomesta, mut onneks nyt saa, jeee!

 3. Joo kokeile seuraavaks se kookoksen tuoksunen eli oisko just tropical se semmonen keltavihree! Se on ihana jos kookoksesta tykkää! Batiste on kakkonen heti tresemmen kuivashampoon jälkee!

  1. JOOO ooii että en tienny et se on kookos! Oisin ostanu jo viimeks jos oisin tienny, ihanaa!:-D lempituoksuja purkissa, hehee!

 4. komppaan täysillä! mulla on juurikin tuo kirsikkainen batiste nyt käytössä ja se on ollut minulle mieluisin kun olen ehtinyt muutamia muitakin batisten kuivashampoita kokeilemaan (mäkin olen niitä aikoinaan briteistä roudannut kotosuomeen kuten wilma hahha) :—)

 5. Batisten kuivashampoot on myös mun lemppareita. Mulla on tällä hetkellä käytössä se ihan perus, mutta käytän toisaalta tosi harvoin. En oo ikinä muita merkkejä edes kokeillut, enkä ajatellut vaihtaakaan. Huomasin myös harmahtavan vivahteen, mutta tulin siihen tulokseen että se pitää vaan hieroa lujemmin :) sitten kammatessa ei jää mitään vivahteita.
  Oon myös kokeillut sitä pinkkiä, oisko joku kukkatuoksu ollut ja se oli todella ihana. Tuota kirsikkaa voisin kokeilla seuraavaksi :–)

  1. Uuu, onks se perus siis tuoksuton vai eroaaks se muuten tästä jotenkin? Ja totta, hankaaminen oikeasti auttaa! Taisin tottua muiden kuivashampoiden kanssa vain harjailemaan, joten toi hankaus on ehkä jäänyt itellä liian hennoks. :-)

 6. Ja niin muuten, niitähän löytyy myös eri hiussävyille :) en tiedä löytyykö suomesta, mutta kannattaa ehdottomasti tarkastella

  1. Tuolla mun postauksessa onkin viittaus siihen, että löysin ainakin tummille sävyille suunnatun kuivashampoon bastistelta myös!:-D

 7. Oon niin tumpelo, etten uskalla ostaa mitään hiustuotteita (okei shampoo ja hoitoaine kyllä :D), koska en osaa käyttää edes hiuslakkaa!! Voisko joku kertoo, mikä kuivashampoon tehtävä on? Onkse tehty vain feikkamaan likaiset hiukset puhtaiksi vai tuoko se tuuheutta yms?

  Kaikki näyttää rakastavan kuivashampoita ni joku juju niis sit varmaan on ;)

  1. Kuivashampoo vissiin imee rasvaisuutta hiuksista, jolloin hiukset puhdistuvat pikkaisen. Koska koostumus on puuterimainen, se myös tuuheuttaa jonkin verran. :- )

 8. Moi! Kivat karkkimaiset tuoksut kiinnostaa kuivashamppoissa. On tullut kokeiltua monenlaisia. Itse tykkään ominaisuuksiltaan Biozellin k.shampoosta, koska se antaa hiuksille myös rakennetta hiukan ns. Karhentamalla niitä. Silloin hiuksia pystyy muotoilemaan hyvin. Onko ko. Kuivashampoossa ko ominaisuutta? Jotkut k.shampoot kun tuntuvat tekevät hiukset liian liukkaiksi.

  1. Aikas karkkimainen tämäkin, ei liian! Antaa kyllä tosi paljon rakennetta, ihanan helppo tehdä kampauksia! EI tuu siloista jälkeä tällä :-)

 9. Aaaaah Batistet on parhaita! Irkuissa asuessani rakastuin näihin, lempparit ovat juurikin tuo kirsikka, boho ja cool and crisp! Tropicalia on hippasen liian äklömakea omaan makuuni, mutta makeista tuoksuista tykkäävälle varsin passeli, uskoisin :)

  1. Uuu lalaaa! pitääpä katsoo uskallanko testaa, en oo ällömakeen ystävä, vaan sopivan makeen vaan….. hihi!:-D

 10. Heippa! Sattuipas sopivasti, itse ostin juuri Kicksistä tuota samaa kuivashampoota, mutta tummille hiuksille tarkoitettua. Olen käyttänyt myös muita tuon Batisten kuivashampoita, mutta vaaleita. Oon tosiaan ihan samaa mieltä, iso puteli, tosi hyvää kamaa ja hinta ei kirpaise. Kicksistä löytyy yhtä sellaista tummille hiuksille tarkoitettua sävyä tuolta Batistelta. Se kama mikä sieltä sisältä suihkuaa, on sellaista melko tummaa, eli todella huomaamatonta tummissa hiuksissa. Ja tuoksu muistuttaa mielestäni hieman suklaata :D Se tuoksu on sellainen kummallinen, mutta ei pahan hajuinen. Hyvältä tuoksuu, jos jollekulle se tuoksu jotain merkitsee. Eli ainakin minä voin suositella tummien hiusten kuivashampoota! :) tuosta linkistä pääsee minun blogiini, ja siellä on kuva siitä tummien hiusten kuivashampoosta, se maksaa 8 e, eli on euron kalliimpi kuin muut Batisten kuivashampoot. :3

 11. Kuulostaapa ihanalta, rakastan nimittäin kaikkea kirsikantuoksuista! Ja onneksi kerrankin tummillekin hiuksille löytyy omansa, kaikki kokeilemani kun on näyttäneet aina tummissa hiuksissa todella harmailta. :/ Tiedänpä siis mitä ostan seuraavalla kerralla kun pääsen kaupunkiin, josta löytyy Kicks! :)

 12. hurraa!! eikä!! tässä kuivashampoo tarinani: asustelen nyt lontoossa ja täällä löysin tän merkin ja olen ollut suruissani kun ajattelin että miten ilman tätä selviää suomessa mutta ah onnea sitä saa sieltäkin!! harmaus on vähä kurja kun tulee sellanen hilse-efekti :-( mutta sitten löysin pelastuksen! itelläni on kuparin väriset hiukset ja sitten lukuisten etsintöjen jälkeen selvisi että täällä myydään punasille hiuksille tarkotettua samaa mömmelii!!! purkissa lukee että hint of red colour mutta kyllä siitä vähän sellanen vappuväri vivahde tulee kun suihkii menemään eikä väri ihan täsmää mutta nojaa hei who cares juurikasvunkin saa aika kivasti peittoon eikä enää hilse-efektejä <3<3<3 en ikinä kommentoi minnekään mutta tuli pakottava tarve avautua tästä aiheesta! hinta täällä tolle normille on vaan 3puntaa ja noille 4puntaa missä on värii seassa eli not bad aion hamstrata tätä punaista ainakin yhden matkalaukullisen verran kun tuun takas suomeen. noniin kettu kuittaa :-)

  1. JEEEE! :—D eikäää ihanaa että tää postaus sai nyt kunnian olla yks sun harvoja kommentoinnin kohteita, oon otettu!!!! ::—)

   toi punane ois kyl hauska testaa >:-)

 13. Noi batisten kuivashampoot on pakkaussuunnittelulta jotain niin mageeta että voisin hakee koko rivin komeilemaan kylppäriin :-DD

 14. Haa, ostin tuon saman (mutta classicin vai mikälie perustuoksu) juuri pari päivää sitten! Tuoksu on raikas ja teholtaan on kyllä paras kuivis ikinä tähän mennessä!

 15. Itse ostin Tallinnasta stockmannin hulluilta päiviltä sitä batisten tummile hiuksille tarkoitettua kuivashampoota ja tykkään! Siellä myytiin muistaakseni sitä normaalia ja sitten oisko ollu kolmea eri väriä jos oikein muistan. Lullen että sitä siis löytyy suomestakin stockan hyllyltä :)

 16. Kaikille buneteille suosittelen kyllä tätä:
  http://www.kicks.se/kicks–b223/kollektioner/hair-care-styling-k1799/dry-shampoo-brunette–p24837

  Löytyy myös käsilaukkukokoo ja ei pahan hintanen ja riittosa :) Eikä tosiaan jätä yhtään harmaata. Ja ei haise kamalalle vaan ihan ok:lle (jos oikeesti ihanantuoksunen alle 50e putilo löytyis bruneteille, niin ihmettelisin suuresti :D)

  Näitä myytiin vielä ainakin vähän aikaa sitten pääkaupunkiseudulla Kicksissä 3kpl käsilaukkukokosia oisko ollu 20e, jossen nyt ihan väärin muista :–)