YES/NO: Jelly shoes!!

muoti
64 kommenttia

x

x

x

x

x

YES or NO, mitäs te sanotte?? Mä oon ihan et JOOJOOJOO!!! Niin söpöt vaikka maksihameen tai rantalookin kans, kyl kiitos noi ekat tai sit vaikka glitter-jutut! Ei ääk miten siistit :–D Tää on kyllä hyvin yllättävä innostus, varmaan joku kaks vuotta sitten oisin vielä pyöritelly silmii…

xoxo,

90’s kid

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ahahahha eeeei, mulla oli tollaset oranssit joskus… no, joskus :—D EN KESTÄ ETTÄ NÄÄ TULEE TAKASIN :D (ja että salaa en suoralta kädeltä heti inhoa niitä)

 2. jooo!!!!1 Vaikkakin tuo mieleen vähän crocsit tai sairaalakengät :D

 3. ensin olin ihan, että no onpas meillä nykyään erilainen kenkämaku (ne air maxit jnejne) mutta hämmästyksekseni huomasin tykkääväni kovasti noista keskimmäisistä, vaaleanpunaisista/nudeista jellyistä :–D tuskin oon hommaamassa kuitenkaan, vaikka kesäkengät onkin haussa, mutta eihän sitä tiiä… :)))

  1. :—D haha, ehkä ollut aina sitten? Oon aina ollut pikkuisen tennarityttö, nim. reebokin hi-topit, aiaii:–)

 4. Voi ei apua! Mulla on ollut tollaset pinkit joskus 3-vuotiaana! :D Muistan miten rakastin niitä! <3 ne oli niin ihanat jalassa (yksi varhaisimmista lapsuusmuistoista :D). Ehdottomasti YES! Pakko ainakin sovittaa, jos jossain vastaan tulee!

 5. Aww, mulle tulee mieleen mun jotkut lapsuuden jellykengät. Ne oli tummanpinkit, niissä oli kimalletta ja ne tuoksu my little ponyiltä ♥ en kuitenkaan enää kelpuuttais niitä jalkaani :)

 6. Mulla oli tollaset pikkusena, ja olihan ne sillon kuuminta ja parhainta mitä jalkoihinsa voi laittaa!

  Taitaa tulla vaan pikku-Oona mieleen liiaksi, jotta tollasia voisi käyttää.

 7. No ei sukkien kanssa niinku vikassa kuvassa! Mut muuten joo :)

  …..mutta vaikka noi on söpöt, mulla tulee mieleen mummojen uimahallikengät :D

 8. ahahaha voi apua ysäri overdose!!!!niin kauheet et melkein jo siistit xD en kyllä silti itse uskaltais lähtee hämpille tallustaan noi jalassa, vähä saattais ujostuttaa….!!

  1. JUST PARHAAAT! Kyl näillä kesäöinä ja -iltoina tallustelis hämpilläkin, yes yes ;-) eka vois ujosti alottaa rannalta ja sillee…..!!!

 9. :–DD Toisaalta hemmetin rumat mutta myin samalla sydämeni noille glitterillisille!!!

 10. mä oon kyllä ihan että yesyesyes!! :-D kaikki summer blogit tumblrissa ketä seuraan on mut totuttanu noihin ja oon jo päässy siihen pisteeseen että jos ite oisin naispuolinen ni kyl hankkisin.. niin ysärit ja söpöt :-D

 11. oh yes! maailman parhaat kesäkengät! menee säällä kuin säällä, juhlissa ja festareilla, eikä haittaa jos kastuu. pure love.

 12. oi noista tykkäisin. mistä noita voi ostaa? en googlettelulla löytäny :o

 13. hyi yäk, nyt en kyllä syty :—-D tai eihän sitä tiiä vaikka loppukesästä tepastelin tuollaisista, mut kyllä mulle tulee nyt vähän liian vahvoja 5v viboja :–D ahahah en kestä!

  1. Hahahah jep, noin saattaa joskus käydä:–D Mä en tajuu miten nää voi olla musta niin söpöt, hihii!

 14. YES! ihanaa kun nyt alkaa toistumaan toi kultainen 90L muodissa! Ainoo mitä mietin oli muistikuvat hirveistä rakoista jaloissa noiden kenkuloiden jälkeen mukkelona.. Tai sitten muistan väärin.. Kyllä ostaisin ehdottomasti kokeiluun! En ehkä Chanelilta, mutta kirpparilta jos löytyisi.

  1. NO jep, i love it!:-D

   Mutta mä mietin samaa…. mun omat ainakin oli aika terävät niistä reunoista, tuli kantapäihin nirhamat. Hmmm!

 15. ääääää tollaset kengät oli mun lapsuuden yks suurimmista unelmista :-D ehkä nyt on aika!!!

 16. Ei todellakaan! Aivan järkyttäviä, tullee semmonen ällötys-olo :D En aio palata viisvuotiaaksi haha.

 17. Ehdoton NOT! Ei olen mun juttu, näitä oli Lontoo täynnä sekä koroilla että ilman korkoja. :D

  t. Veera

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com