wishes

lifestyle
18 kommenttia
WHAT I WANT
1,2,3,5,6,7,9,11,13 zara, 4,8,10,14 pull&bear 12 new yorker

Palasin juuri hetki sitten Tallinnasta ja sähköpostien lisäksi tarkistin tietysti blogiin tulleet kommentit. Huomasin, että oli unohtanut julkaista yhden valmiin postauksen, joten se tulee tässä, tosin tekstit piti kyllä vaihtaa nykyhetken mukaisiksi. Tallinnaan lähtiessä oli toiveissa löytää jotain ylläolevan kollaasin sisällöstä, tai jotain sen tapaista. Suurimman osan kollaasin jutuista näin livenä, mutta esimerkiksi noista ihanista farkkushortseista ei ollut enää mun kokoa! :–( Muuta kivaa kyllä löytyi, kivoimmat löydöt varmaan tulevat näkymään myöhemmin blogin puolella.

Kollaasin jutut ovat muutenkin sellaisia, mitä haluan löytää kevääksi ja kesäksi: tyttömäisiä hameita, nahkainen biker jacket, korkeavyötäröiset farkkushortsit ja korsettimainen yläosa. Tallinnan loskasään jälkeen lumen keskelle paluu tuntui ankealta (vaikka kotiinpaluu muuten olikin ihanaa), sillä se loska oli jo lupaus keväästä! Nooooh, kai se sieltä tulee. Nyt meen nukkumaan kun tuntuu ettei tästä kirjoittamisesta tule yhtään mitään.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. IHANIA vaatteita! Noi Zaran hameet ovat erityisen ihania:-)

 2. Kettu mä haluun ne hamett ja pari huivia – suutun jos oot ostanut ne!!!!!!

 3. ei prkle kilppu isi on käärmeissään jos et tuonu tulkkareiks noita farmarishortseja!!!! ne passais niin kivasti miun hawai-teepparin kanssa mikä ostettiin viime vuonna kanarialta :):)

 4. Anonyymi, No niin on! Tosin hameet oli osa livenä trikoota, ei niin kiva….

  Maunu, hahaha saat hameet ja huivit, ei ollu hyviä livenä!!:-D

  papitsu, ei piru vieeee, en tuonu ku koko 40 ois ollu liian iso sulle myööös!!! olin vihainen kun oli vaan niin isoja kokoja:( noi oli livenä vielä kivemmat……… pyh

 5. -eeva, haaveissa vaan. Kaupoissa olleet takit oli muovia eivätkä nahkaa :-( Ja ainoa nahkatakki ei ollut edes hieno…….

 6. aaaaaaaaa mitä vaatteita ja mikä kevätfiilis mulla on. vaikka vetäsin just villapaidan päälle :(:( joka on kuitenki kiva mut kun tuntuu, että mun kaikki vaatteet on tosi tylsiä eikä innosta, vaikka mun lattia pursuu vaatteita. mä niiiin ootan että pääsen tallinnaan ja ehin pull&beariin koska se on ihana ja bershka mmmmm<3

 7. mariya, no niinpää! Tuolla oli kaupat täynnä ihanan keväisiä vaatteita, ahhh! Ostin jo pari kivaa kevätjuttua, esim housut joita en vielä voi säiden puolesta käyttää, harmi vaan :-( muuten hyvä!:- )

 8. Noi hameet (varsinki kukallinen) on ihania! :) oliks se trikoota? :(

 9. siis OH MY effing GOD : DDD !
  noi farkkushortsit!
  et tiedäkään, miten monia iltoja oon miettinyt korkeevyötäröisiä farkkushortseja saamatta unen päästä kiinni ku oon kelannu kaikkia asuja mihin ne vois yhdistää kesällä ja miten niitä vois keväällä käyttää baarissa.
  damn, onkohan noita suomen zarassa.. tai siis turun.

  -evuu

 10. Liina, on! Mutta joo, ne mitä mä näin, olivat kaikki trikoota:-(

  evemb, NO NIINPÄ!? Ja just tummat olis tajuttoman käytännölliset:-D Ja kultaset napit edessä, mmmm<3 Noi oli livenä vielä hienommat, tai sit ne oli eri, mutta toivottavasti noita ois Suomessaki! Hitto silloin ärsytti, etten ole kokoa 40:-D !!! Raah

 11. tsahaa mulle varmaan menis aika hyvin koko 40 tai sitten 38 unelmissani XD
  pakko, siis aivan PAKKo mennä huomenna tsiigaa näkyiskö noita turun zarassa ku mennään eevan kaa leffaa ja syömää..

  t. lj-evemb

 12. Rosa, mee tooo!

  evemb, Aaaaaaahahah VISSII :-D ei hittooo, toivottavasti löydät noi, tai jotkut vastaavat yhtä makeet! Tosin jos löydät, nii oon sit PIKKURIIKKISEN kade:-( mut ei se mitää, haha!

 13. piti kysyä, että miten tuohon kollaasiin tehdyt reunukset (esim. 7,11) saadaan, kun reunoille tulee taustaakin? ainakin photoshopilla kun ottaa kuvan valkoisesta taustasta niin reunat menevät ihan vaatteen reunojen mukaisesti eikä tarkkuutta muuttamalla siihen saa n. sentin reunuksia, mitkä haluaisin saada. (jos vaikka tekee kollaasia harmaalle pohjalle ja haluaa vaatteille valkoiset reunukset :D) toivottavasti ymmärsit sekavan kysymykseni, blogisi on ihana! :)

 14. Oon kans kuolannu tota Zaran raitahametta. Aivan ihana! Toimiiko sulla muuten Zaran nettisivut? Mulla ei ole moneen päivään toiminut (en ole ennen edes yrittänyt) ja pikku hiljaa alkaa usko loppumaan…

 15. kastis, noissa se johtuu täysin siitä, että noiden vaatteiden kuvat on harmaalla pohjalla -leikkasin ne vaan hieman kauempaa. Ei niitä siis mitenkään ole "tehty" sen kummemmin:-)

  Milla, jep, toimii kyllä! http://www.zara.com/ "This site requires Flash 9 Player", eli lataa toi, siitä se varmaan on kiinni;-)